17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЛИНАА LOVE YOU

Много якооо

Азис е по-адванст от тези ... аматьори!

Чиста проба идолопоклонничество

Чудесно е, че се орагнизират такива събития и в България. Тъжно е, че все още много живеят с вярата, че те трябва да определят какво да правят дургите, когато това лично тях не ги засяга изобщо. Повечето коментари са от хора, които не посещават такива събития, не се вълнуват от нищо и единствената им радоста в живота е, да коментират негативно всичко около тях... п.п. "Като ти стане мъчно за България, прочети коменатрите под някоя новина и ще ти мине."

И алкохолиците на село, а и не само там, са интелигентни, чувствителни и неразбрани хора, изобщо по-висши същества, може да питаш Калин Терзийски, да ти обясни колко са по-висша форма на живот. Кофти е само, че някои от тях бийстват, чупят, бият, опикават и т.н когато са във фаза, но то е от прекалено чувствителност. Сигурно може да се спори кое е по-полезно и по-изискано дали алкохолизмът или геймърството, а да рисуваш манга и хинтай докато правиш злобарки или да правиш злобарки, докато рисуваш хинтай, последното може би е квинтесенция някаква на модерното изкуство. Сигурно е така, но ако е така, кажи ми по какво Азис отстъпва на хората от снимките по-горе?!!

Инфантилизъм Патологично вдетиняване, често протичащо с умствено изоставане. Понятието се отнася до поведения, физически статус или емоционални състояния, които проявяват поведенчески характеристики на детството.

Дрън дрън та пляс.

В гейм индустрията работят много психолози. За да е вървежна една игра, трябва да е пристрастяваща и има начини да се постигне това с определени стимули, които провокират отделяне на ендорфини, а ендорфинът е ендогенен морфин.

Супер яко е станало! Браво!

Браво, най-накрая събитието доби нужната популярност. Добър начин на противопоставяне на чалгата и просташките реалити формати. Евала на организаторите и посетителите!

абе хора...тотално сте изпростели...комик кон, влогъри, дрипльовци и мънкита. жалка картинка. И фортнайт го забозиха тотялно, важното е в тюба да текат рекламките и кинтите

Казваш, не е същото, като едно време манифистациите с портрета на Ленин, Живков и сие...

Казвам да излезеш с приятли до Бистирца и да си поиграете на поляната на жмичка и на прескочи кобила. може да питаш гуглето и какво е фуниики, после и на него да играете. И да забравиш за половин ден телефона си в къщи, може и да ти се избистри тиквата

Значи да си фен на комик кон е за деградирали... Пий си ракията и си слушай чалгата ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦО

Тази със зелената коса от снимка 40 е страшна путка, бих я ебал.

Кой ли негър ти гледа снимката и си пожелава същото за теб...

Това не променя написаното - мацката си е страшна путка. Друга тъпотия имаш ли в арсенала?

Може тя да те наебе анално. Такива путьовци като теб заслужават само в гъза без лубрикант.

Танче, не ревнувай.

При Бай Тошо такива работи нямаше. Имаше само една Дъга напечатана на тоалетна хартия.

При бай Тошо, евентуално можеше да пишеш писмо до "руско другарче".

"Дъга" бе едно от малко хубавите неща при Бай Тошо... Списанието и до днес си остава без български аналог...

Мда, щото на Запад пък всяка паланка организираше комик кон през 85-та... не се ли уморявате бе, жалкари?

Само Пиф и Еркюл с Тарзан... Ама те пък бяха издание на Юманите значи няма да ги броим-)

Дъгата като съдържание и визуално бе на светлинни години пред всичките тия кенефени шитни които сега показват по комиксите! Едните кървища и кланета с нулев смисъл като дебилните козяци!

Ти май не си поглеждал "Дъга" наскоро и караш по спомени от "доброто старо време". Като изпълнение "Дъга" е точно като нещо 80-те... И не, не като червено вино от 80-те. Още си ги пазя броевете, но да ги сравняваш с тоновете комикси, които излизат сега и да пишеш глупости само показва, че и сегашните комикси не следиш...