Модните находки на звездите на наградите ”Еми”

Звездите демонстрираха тенденциите в модата на червения килим за церемонията на наградите "Еми" в Лос Анджелис с интересни цветове и някои рискове, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Модните находки на звездите на наградите ”Еми” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхте написали кой какво е спечелил.... все пак са телевизионни награди а не само модно дефиле

и кво висехте и се кокорчихте половин час да им разгледате всичките хиляда снимки, та накрая да пуснете злобна забележка. Те поне се забавляват здраво, да не говорим колко пари печелят, а на вас върха на постиженията ви е да обидите някой постигнал нещо.

Какво са постигнали? Станали са известни, и какво от това? С какво са станали известни?

Самият факт, че си световно известен, в един момент започва да ти носи дивиденти - печелиш от името си. И то много. Така че - никак не е малко :)

Определено има с какво да са станали известни, а ако се налага и да ти обясняваме, значи наистина си отчайващ случай.

лена дънам кърти,дебела с шарки от тауировки,роклята в набор с цветя...ужас

Снимка 35 ме уби! Добре, че имаше снимка 40, та да ги отсрами всичките- трагедия, Боже!

35,36 - отврат. всъщност, всички освен 28-29,40,45 са такава пошлотия....

Поредното доказателство, че с пари могат да се купят дрехи и аксесоари, но не и вкус и стил! Гилдията на актьорите "не си говори" с гилдията на стилистите, това ли е новината?

Поредното доказателство, че всяка една звезда е отнесла 5-цифрена сума поне като куцо пиле домат, за да представи тоалет на определен дизайнер... Не знам защо още има хора, които си мислят, че въпросните знаменитости отиват и си харесват някой тоалет, че си го и купуват, за да се нагиздят в него... кой предложи най-много кешовица, той показва тоалет на подиума.

Все по- често разбирам, че явно нищо не разбирам в модата! Мненията на критиците и личната ми гледна точка в повечето случаи са коренно различни. Така например- поувехналата вече млада някога дама изглежда отчаяно в безцветния си тоалет, та било то и от тюл, а и в днешно време има невероятно бельо, което би визуално уголемило иначе ужасно изглеждащия и бюст.

В Холивуд има една тенденция от известно време на естественото, която тръгна общо взето от френските звезди преди 3-4 години някъде; колкото по естествено изглеждаш толкова повече се цени визията, дори и това за означава, че имаш малки цици, бръчки или други недостатъци. България върви с 10-тина години назад в подобни неща, предполагам, че до към 2020 ще видим първите проявления.

грозни и неудачни тоалети