Много актриси предпочетоха женствени силуети. Клеър Дейнс, Дженюари Джоунс, Зоуи Дешанел, Кари Престън предпочетоха пастелни тонове. Клеър Дейнс беше с лека и нежна рокля в цвят шампанско "Армани Приве" с дискретни пайети и тюл. Дженюари Джоунс, която обикновено избира авангардни тоалети в контраст с героинята й от "Момчетата от "Медисън авеню", този път заложи на романтиката в пепеляворозова дантела на "Живанши". Зоуи Дешанел се отклони от обичайните си момичешки рокли и заложи на бледосиня права рокля с голяма цепка от Ж. Мендел.

На розовото и пастелните тонове контрастираха тоалети в наситено синьо. Тина Фей избра рокля в кралско синьо на Нарсисо Родригес. Еди Фалко от "Семейство Сопрано" заложи на същия цвят. Падма Лакшми избра светлосиньо. "Виждам много синьо и розово и много плътно прилепнали силуети. Това е вълнуващо и женствено" - каза дизайнерът Зак Поузън.

На изумрудено зелено заложиха Сара Хайланд, Ана Чъмски.

Спечелилата награда "Еми" за поддържаща роля в драма Ана Гън беше с асиметрично боди от черни мъниста върху пищна розова пола. С дантела в наситено сиво беше Емили Дешанел. Актрисите от сериала "Момичета" Лена Дънам и Зошя Мамет предизвикаха противоречиви коментари с избора си на флорални щампи. Роклята на Лена Дънам, макар и на "Прада", се открои по-скоро като неуспех.

Някои звезди заложиха на класическото бяло - Малин Акерман, а Джулиана Маргулис избра бяла рокля с дискретен черен флорален мотив.

София Вергара, Кели Озборн избраха наситено червено, а Хайди Клум блесна в тоалет в цвят на бургундско вино.

Вижте снимки >>