Състезание по стил: Катрин срещу Ким Кардашиян

Редица чуждестранни издания изправиха една срещу друга най-актуалните бременни - херцогиня Катрин и Ким Кардашиян. Дуелът е за модния усет на бъдещите майки.

Обратно в новината

Коментари - Състезание по стил: Катрин срещу Ким Кардашиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалга-чалгиите викнаха веднага, за отчайващата мизерница Ким!?Аве изобщо, как може да се сравнява едно красиво и стилно момиче като Катрин с идиотската джофра Кардашян!?

ким кардашиян е чалга затова е по-хубава според чалгарите

да!

Ким е направо вредна за обществото, сутринта при Гала някакво момиче разказваше, че в Америка било много популярно бельото с подплънки на задните части, вдъхновено от тази бъчва. Сега очаквам да пуснат и изкуствени двойни брадички...

то не само в америка. както има сутиени с подплънки, така тези със сплесканите задн..и имат нужда от нещо допълнително, за да изглеждат добре в прилепнала рокля например.

единствения начин Кардашиян да е втора, е такова състезание.

Ким е класа над Кейт, или както там й беше името.

Само не разбрах каква точно класа - дали по-добро образование, обличане или пък обноски?

Женственост. И Ева беше такава ... Доколкото си спомням ...

Ким поне е естествена и не се прави на интересна, а Катрин се облича в палта от одеяло - според изискванията на двора, и се хили непрекъснато с пластмасова усмивка, как не й писна?

сравнението е твърде измислено и нелепо, единственото общо между тях е че са от женски пол...изключвам това че всеки човек, респ. жена е изключителен и неповторим...в случая се опитваме май да съпоставим пролетния с есенния дъжд или лятното със зимното море... Не е за омаловажане и факта че парите не правят човека-видимо доказателство-Кардашиян...дори и с банкноти да е облепена-все същата конска муцуна е...пардон...

kokobrais

Така е разликата е Лом-Лондон!:-) :-)

И двете и идея си нямат, че се състезават, т.е. че някой ги състезава. Няма и ни най-малка база за сравнение, по-скоро се противопоставят. Едната елегантна и фина, другата- пошла.

Вие шегувате ли се? Нищо общо няма помежду им. И престанете с това лансиране на недоразумението Кардашиян!!! Що за противно, грозно и никакво същество. Как може да ни натрапват хора, които са абсолютно БЕЗПОЛЕЗНИ! С какво е известна тази бе?

Като гледам тази Ким Кардашиян, все повече се чудя на акъла на американците. ;)

К.К. е американския вариант на нашенската Николета Лозанова. Известна с това, че е известна. Има скандален стил и е особено натрапчива с изявите си по медиите, макар и нелицеприятна. Защо им се чудиш на американците, ние в това отношение сме ги стигнали и минали.

Нищо не ти разбират главите!

пише се "вземам" :)

Е, да не прекаляваме със забележките! И нас да ни подложат на граматически тест, кой знае как ще се представим, ама....

дублетни форми са.

Дублетни - дублетни ... Но едната явно е "по-дублетна", защото в "Държавен вестник" заменят безжалостно в нормативните и другите актове "взимам" с "вземам", "заснимам" със "заснемам" и т. н.

Добра идея - нека сравним лебед с прасе! Давайте!

lu4ka

Не съм фен на Ким Кардашиян, но приветствам изказването на Вивиан Уестууд за Катрин.

То пък защото Вивиан У. не се мъкне като вещица некъпана и разрошена с някакви парцали - може да уплаши малките деца, че и някои по-големи... На последната и изява се появи с откачения си съпруг, наметната с парче плат, което даже не беше изгладено - двамата бяха странни, отнесени, напушени и определено не се бяха къпали поне 10 дни.

За тези, които се чудят коя по дяволите е Ким Кардашиан. Тя набира популарност покрай реалити шоу в щатите. Общо взето се получава синдромът "Какво работиш? Златка", като става част от "елита", който е известен, просто щото е известен. Кардашиан е типичен пример за златотърсачка. Тя се жени за популярен американски баскетболист, получава годежен пръстен за няколко милиона долара, а след 72 дни, се развежда с него. Самият той сподела, че е пръснял няколко милиона по нея във времето, през което са били заедно. За вас предаде агенция Ройтерс.

Кардарашката има много яки порно филмчета!

дай линкове де!

Вестникарите - за да се намират на работа, т. е. да се намират на "ясла", си измислят състезание. И го натрапват на публиката. И на набедените участнички, особено на едната. Вестникарско състезание. Пошлотия ...

Ха, ха! Все едно да сравняваш глиган със сърна!!!

Ама и глиганът си го бива!

е голем е глигана де

Абе тая Кардарашян да не е от рода на кардарашите, бре? Или е от кардашиите? Ама голям задник има, ей - като бригадирска количка! Или както казват някои - като на пети полк тупана! Но, дето има една приказка - голям тезгях за голям майстор!!!

Всъщност Ким Кардашиан произлиза от арманско семейство...както и да е, предполагам арменцит не са много горди с това...същество, като цяло.

Така е! И горният пост също е точен - общото между тях е само физиологията! Само не пиши ФИН с две Н - ФИНА, а не фиННа.

нямат нищо общо освен физиологията. нямат база за сравнение