Големите модни катастрофи 2012

В навечерието на предполагаемия Апокалипсис на 21 декември темата за преживените през 2012 г. катастрофи е особено актуална.

Обратно в новината

Коментари - Големите модни катастрофи 2012 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А видяхте ли младежа зад Мила Йовович? Онзи с прозрачната рокля и белите гащи? А?

Eма Стоун си е в чист ретро-стил, но ,.... каквото и всеки от нас да каже - облеклото си е тяхна работа и всеки има напълно различен вкус!

Господи! Какво е това? Как е възможно да вземеш толкова хубави жени и да ги превърнеш в палячовци и гротески? Зорлем да се бяха опитвали да се орезилят нямаше да успеят! Винаги съсм си мислела, че моделиерите са извратеняци и малоумници, ама чак пък толко....

на Бионсе роклята си беше супер. Друг е въпроса, че е прекалено мазна за него

Тоалетът на Беренис Бежо не е издънка - той е в доста добър азиатски стил (отделен въпрос е по какъв повод е облечен). Роклята на Ким Кардашян също не е за изхвърляне - само раменете са прекалено подпълнени, а и ботушите не вървят към нея; този тоалет със сигурност не е за Кан, но като дизайн не е съвсем зле. С останалите издънки съм 100% съгласен.

Накои от тоалетите са си чисто "отмъщение на стилиста".Може да е имало уволнения след това.

Какви са тези Уроди бе!

Какво е облякла тази Ел Фанинг? И тези обувки?! Ужас на кристали

Къде го видяхте тва червено сако на Ники Минаж? Чисто розаво си е !!!

"разкриваше голяма част от бюста на красавицата, като на моменти дори през плетеницата се подаваше зърното на едната й гърда. " Абе защо лъжити хората, цял час сам ровил из нета гледах 100 снимки на Хайди и никаде нямаше снимка кадето се вижда зърното и. Лъжци!!! (продалжавам да търса)

А защо е отмината Кристен Стюарт с нейната фамозна "невидима" рокля, показваща я директно по гащи и сутиен на официално събитие, изискващо официално вечерно облекло?