Актрисите полудяха по роклите на Виктория Бекъм

Три актриси бяха забелязани с модели на талантливата дизайнерка Виктория Бекъм, които бяха представени на дефилетата по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Актрисите полудяха по роклите на Виктория Бекъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само някоя дриплива селска цървулана пишман журналист не излизала извън балона си може да даде таоква заглавие

Роклите ми харесват. Нямам фигура да ги нося, но за млади стройни момичета са много хубави.

nikoj ne kazva ЧЕ трябва да имаш такава така наречена стройна фигура без цици за да ги носиш, откаде си мислиш че тази рокля няма да отива на жена с пищни форми? това че бг жените са без цици заради диети и глад и какви ли не причини убиващи женственноста не значи че всички трябва да сте с промити мозъци да желаете да изглеждата така това не е еталон на здравословна (може би правилноата дума е мръснишка както някой му казват мултиоргазмена нимфомаска фигура)

Защо злобееш така? Какво чак толкова лошо е написала жената? Може пък наистина да няма фигура за такива рокли, но ти защо хвърляш плюнки тук?

Много са стилни роклите. И Вики е супер мацка . Жена съм не съм обратна и мога да ви кажа че който пише глупости няма вкус или завижда.

Вики е с чувство за стил и винаги го е показвала, но моделите, носещи роклите са ужасни, далеч са от нейната елегантност и начина, по който и стоят нейните рокли.

Благодаря Ви за сигнала! Сега ще минем с линейката да приберем полуделите в лудницата!

Добре, че под снимката пише.че е виктория бекъм! Помислих си, че е снимка на елф, с тия щръкнали уши! Изглежда много зле тая, май ще се снима във филм за Освиенцим!

ако прочетеш по-добре, ще разбереш, че това не е виктория бекум, a колекцията, представена от модела на снимката

какво е стилна рокля и как стои на хубаво тяло - новината с Никол Шерцингер ;)

за даскалки са или монахини :)))) и с тея високи, затворени якички - почва да ме души само, като ги гледам, пък в комплект и с анорексичка съвсем да ти призлее от гледката...

O , БОЖЕЕЕ! ТЯ ОСВЕН БЯЛО И ЧЕРНО ДРУГИ ЦВЕТОВЕ НЕ ПОЛЗВА.ТЯ САМАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЛИЧА, НА СВАТБАТА НА ПРИНЦ УИЛЯМ И НАПРАВИХА ЗАБЕЛЕЖКА, ЧЕ СЕ Е ОБЛЯКЛА В ЧЕРНО А НА МЪЖА СИ ДЕЙВИД БЕШЕ СЛОЖИЛА НЯКАКВИ ОРДЕНИ НЕ КЪДЕТО ТРЯБВА.ТЯ РАЗБИРА ОТ УЛИЧНА МОДА ,НО НЕ И ОТ ВИСША. ТИЯ КОЙТО И ХАРЕСВАТ ДРЕХИТЕ СА СЪВСЕМ БЕЗ ВКУС!

ПЪЛЕН УЖАС !!!!!!!!!!!!!!!!!

Моделите много ми харесват. С кеф бих носила всички рокли.

lu4ka

Стига де! Роклите са хубави и моделите могат да се ползват и от по-пълнички. Напълно съвместими с всяка фигура.

СТИГА СТЕ ХВАЛИЛИ ТАЗИ КЛЙОЩАВА КАТО БАБИЧКА ВИКТОРИЯ. НЕДЕЙТЕ ДА МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА. ТЯ ЛИ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ТАЛАНТ ??? ЖУРНАЛИСТИТЕ СРЕЩУ ДОБРО ЗАЛАЩАННЕ СЕ НАСИРАТ...

lu4ka

Но за сметка на това пишат грамотно. Докато някои хем са се на...ли, хем са неграмотни.

lu4ka

И десет минуса да сложиш, клЙОщава пак си остава.

Да,да,да! И заплащане го е написал с двойно "Н", неграмотника му с неграмотник! Важното е да забележим главното и да следваме светлия пример на "спайската"!

Изгубих желание да разгледам ролите, след като видях какви анорексички ги представят. Виктория Бекъм въобще не е за пример с болния си и мършав външен вид.

Според мен роклите наистина са красиви.

Чак пък талантлива...

Е, казано от експерт като теб...

Въпросът е преди всичко дали е талантлива дизайнерка или талантливо плаща на дизайнери, които прокетират под нейна марка. Може би дизайнерите добре си поживяват от имиджа сред тийнейджърите, който е създала. Не на последно място благодарение на имиджа на Бекам (забележка: футболът е една от днешните чекии на човечеството - удоволствие без резултат). А можем да се напънем да си представим също така, че моделите са си нейно авторство. И това е възможно! Но си даваме сметка, че е бизнес на суетата и изтървания сексуален нагон. За мен лично водещ мотив не е сексът, а някои други. Сексът е прекрасно нещо, но в днешно време е фетиш. Нещо като пресолена манджа. Апропо и манджите пресоляват почти навсякъде, понеже клиентите нямат сетиво за спектъра от ценни вкусове на храната и са се подпрели на 'солена патерица'. Всичко е въпорс на различаване. Повечето от хората са повърхностни и не могат да различат. А различаването е базиса на интелекта.