Ан Хатауей се извини за роклята си от Оскарите

Ан Хатауей поднесе извиненията си на Валентино заради това, че не е носила на церемонията за наградите Оскар първоначално избрания тоалет.

Обратно в новината

Коментари - Ан Хатауей се извини за роклята си от Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е сладка с тази прическа но пред Чарлийз Терон бледнеят всички

Ан е много готина, но роклята е отвратителна!!! Долната част пада по един ужасен начин, не знам дали е заради материята. Гърбът поне е хубав :))

много е грациозна тази Ан Хатауей !!! Красавица !!!

pompai

ще си платиш и рлатено :P

Tова с извинението не го разбирам, нали изборът е съзнателно направен - какъв е смисълът?

О, свещена суета!!!

Роклята си е добре, а и Хатауей определено има хубави форми и това, че се очертават, не следва да я тревожи:) Харесва ми и фънки прическата, отива й:)

тая ми прилича на Суарез от Ливърпул :)

оня ти прилича на 'тая' Ан. приятелите ти по мачове знаят ли, че си гей?

Хахаха, много смешно, не е ли :)))) Ами ти кой от двамата харесваш повече? Приятелите ти знаят ли, че клечиш тука и объждаш роклята на двойникът на Суарез?

само в холивуд могат да гарнират избеляло розово със сребърна бижутерия.

в разфасовъчния цех за месо или пекарите на хляб се обличат с същите престилки

Е да, но те носят бельо отдолу...

не знам за теб, ама за мен има малка разлика между тази дама и онея в разфасовъчния. въпрос на вкус и сексуална ориентация.

роклята кърти, особено зърната, :-)

Не разбирам от мода, но тази рокличка ми прилична на кухненска манта.

Битието определя съзнанието, затова сигурно и правиш асоциации с нещо кухненско:)

Да им се изхвърлям на роклите и на двете.

Невероятна модна драма!

Е, драма е я! Как така си позволява да не носи Валентино?!? Да не си мисли, че може да се облича както си поиска?!? Какво като и тая рокля е като другата, не става!

А като се замислите ,че всички рокли и бижута им ги дават безплатно..сякаш нямат парите да си ги купят...

Знаете че тези сбирки се наричат панаир на суетата.Там се пробутват разни смешни парцалки за връх на модата.По важно е в случая марката и колко струва.

Боже, колко мъка има по този свят...

По точно е да се каже "Боже, колко глупост има по света" и на първо място в САЩ. Американците са природно тъпи и с пошлата им така наречена "култура", все повече затъпяват. Жалкото е, че останалите държави ги копират в това число и в България.

Това момиче защо така се изгаври със себе си?! С тази къса коса и тези ушаци - много е зле!

Късата коса на Ан Хатауей е заради ролята й на майката на малката Козет, която тя изпълни наскоро във филма "Клетниците". Ако помниш поне малко от книгата - майката на Козет си отряза и продаде дългата коса, за да прати пари за дъщеря си... Трудна роля и една необходима саможертва от страна на Ан Хатауей...

...А ТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОМНИШ, ЧЕ ФАНТИН В КНИГАТА ИМАШЕ РУСА КОСА!!!!!!!! ВИЗИЯТА НА АН ХАТАУЕЙ НЕ ОТГОВАРЯ НА ТАЗИ, ОПИСАНА ОТ ЮГО В КНИГАТА ПО НИКАКЪВ НАЧИН!!!! Омръзна ми разни връзкарки да печелят роли на героини, чиято външност няма нищо общо с тази на актрисите!!!! Преди време трябваше да преживеем, че Орфей е ... ЧЕРНОКОЖ (режисьорско виждане :))))), а сега- Ан Хатауей- Фантин!!!!(не, че това са единствените 2 примера!) ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТОЗИ АНАРХИЧЕН ПОДХОД КЪМ ТВОРБАТА!!!!

е същото като черната снежанка дето я има в един от филмите

... "Дреме й на ушаците", както се казва!! ;))) За съжаление трябва да изтърпим Хатауей, колкото и да е неприятно, :(((( в ролята на Фантин! ... Всъщност, може и да не го гледам, защото ми се отщя с този тъп избор на актриса :((((

Това " дреме й на ушаците" искрено ме разсмя. Благодаря!