Най-добре облечените на Оскари 2011

Снощи се проведе церемонията по награждаване с престижните награди “Оскар“. За пореден път звездите зашеметяваха със стилните си и шикозни облекла и аксесоари. Сайтът emodno.com представи класация на най-добрите.

Обратно в новината

Коментари - Най-добре облечените на Оскари 2011 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

троклята на еими беше кощунство невиждано! ужасна! за мен наи-красиви бяха дженифар луранс в зашеметяващата червена рокля на калвин клаин, халле бери, анн хатауеи с висчките и рокли, без синята, а роклята на мила я правеше дебела- платат е прекален танак за да се стяга така с колан и когат се издарпа малко, приличаше на рлца от тластинки. иначе мила е умпомрачитлено кеасива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много красиви тоалети и жени, стилни а не кичозни като нашите звезди. Само Скарлет Иохансон не ми хареса на мен с тази рокля, нито прическата и ми хареса. Ан Хатуеи беше като кукла толкова е лачезарна, а като тоалет наи ми хареса Хале Бери.

Водещата Ан Хатауей смени 7 рокли, не беше само с 1 червена.

Харесаха ли ви Мадона и дъщеря й.

Много ми харесаха Скарлет Йохансон, Дженивър Хъдсън, Мила Куинс, Пенелопе Крус.. и особено много - Ейми Адамс и Кейт Бланшет! Много стилни екстравагантни, но в същото време ненатрапваши се и красиви.. :)

Най-добре бях облечена аз - появих се само по парфюм в тон със събитието и последващия коктейл.

Статията ме разцепи, авторът явно е чел книгата Американски Психар, защото описанията на дрехите и стила доста наподобява на авторът на споменатата книга :).

Къде е Камила Алвес - тя разбива всички други с цялостна визия : рокля + красота... Иначе Ели Сааб си е Ели Сааб :))

Страхотни са всичките! Разгледах и останалите актриси и трябва да отбележа, че с някои изключения, всичките са облечени превъзходно без кич и голотия :)

еими адамс е страхотна-силует, кроика/много ми хареса падналия къс ръкав, свеж полъх сред морето от втръснали ни до болка корсети/бюстиета/ , материя-син брокат с акцент зелени смарагди-страшно стилен, изчистен и запомнящ се силует.

ами купи си я!

Дир.бг публикувай те снимка на Charlize Theron от партито на Vanity Fair,защото тя е убийствено красива с невероятна бяла рокля.Няма равна визията й.

За първи път да ми харесат абсолютно всички актриси и всички рокли.Страхотни.

сагласна сам. наистина всички изглеждаха страхотно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кейт Блашет разцепи мрака!Невероятно елегантна, екстравагантна, същевременно семпла като силует, направо извънземна рокля!

Да, тапицирана като стол- стил барок/ който са й нарисували с мъниста отпред/. Мн. елегантно - няма що.

"Като тапициран стол"...браво, много задръстено изказване! Като това, като онова...какви са тия тесногръди виждания, още малко ще ми кажеш, че бяло и черно е съчетание "като на сервитьор", а червен възел е "като пионерче"....Айде хора без въображение и вкус да не се чувстват длъжни да дават определения за стил, а?!

Изключителен избор на Кейт-перфектна!

Кейт Бланшет малко прилича на гипсова колоноа с орнаменти. харесва ми докрай изчистения тоалет на Селин Дион.Подходящ за нейната грандиозност и възраст. Красиви са всички, разбира се, само на Скарлет Йохансон прическата не е в час с тоалета, но това да й кусура.

Абсолютно.Много точен коментар .100% съгласна

и на мен бланшет ми хареса , но и гуинет полтроу също. гуинет има страхотна фигура, дълги краиници и роклята и стои инвънземно.

Ама вие сериозно ли смятате роклите на Кейт Бл.и Гуинет П. за извънземно красиви?Аз преди да прочета коментарите, разгледах роклите и честно останах шокирана, точно от тези две.На Гуинет роклята даже не загатва талия,а за ревер ли е ,яка ли е да не говорим на какво прилича.А Кейт,много я харесвам - не роклята тя е направо ужасна, имам чувството че,че е облечена от някаква монахиня с маниакално хоби-перлички.Жалко, и двете имат фигури,които с подходящите рокли можеха да изглеждат наистина ослепително.