Виктория Бекъм показа нова колекция в Ню Йорк

Виктория Бекъм, която от няколко месеца отново живее в Лондон, представи колекцията си за сезона есен 2013 г. в рамките на Нюйоркската сица на модата.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм показа нова колекция в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потрес!!!

Това ревю е обида за моите очи. На сваДбите в наЩо се булките са по Убаво ИЗДУКАРАНИ :))))

чудя се защо женицата като я бива да ражда деца и изглежда добре, зорлем се бута да се излага с тия парцаляци. изглеждат ми точно като имаше една приказка /май английска, но не съм сиг/ нещо старо - нещо ново и нещо назаем

Бих сравнила облеклата и таланта на Виктория с интериорния дизайн на нашата Ирина флорин ,която избухна напоследък!!!! Не знам дали действително такива хора нямат никаква самооценка ????!!!!!

наистина тъжни облекла!!! аууу тъжни и мрачни като времето в UK

Много тъжни, грозни дрехи. Две домашни рокли за домакинстване - в жълто, в синьо. Манекенките намусени, като Виктория. Мисля, че и е скучно вкъщи и се забавлява по неин начин. При наличие на пари някои пътуват, други рисуват, купуват остров, летят в Космоса, всичко е възможно...

Манекенките са като анорексички. Облеклата- кошмарни! Кой ще ги облече?!

За тоалетите не искам да коментирам. Всичко е въпрос на вкус. Аз лично бих облякла подобно нещо само е краен случай за да не съм гола. Но пиша това не за тоалетите, а за манекенките. Обърнете внимание на излъчването на тези момичета. Това че са слаби - добре. Но цвета на кожата им и тъмните кръгове около очите с вид на недоспали, уморени и сериозно болни, новата модна тенденция ли е която трябва да бъде наложена? Това е страшно!

О Ужас.И без пари да ми ги дават няма да ги облека.

Страстоубийки са, но са стилнички. Само нещо шотландското каре ми убягна, та къде е?

това като за погребение, много страсно, катастрофа!

като дизайнер е бездарна,колекцията й е повече от незабележима и монотонна,дамата разчита на името си.не ми харесва

НЕВЕРОЯТНА КАКТО ВИНАГИ....

Изключително грозни облекла!