38-годишната певица и дизайнерка очарова публиката с облекла от туид и шотландско каре, както и с пуловери.

На първия ред сред зрителите в Нюйоркската библиотека бяха съпругът на Виктория Дейвид Бекъм и главната редакторка на списание "Vogue" Ана Уинтур.

Облеклата са прилепнали към тялото. Роклите са с издути рамене и дълги ципове на гърба, като някои тоалети са с ниска талия.

В новата колекция на Виктория Бекъм за пръв път са включени плетени облекла. Преобладаващите цветове са черно, сиво, кафяво, бежово.

Вижте снимки от ревюто >>

Макар Виктория Бекъм да уверява, че тъгува за САЩ, след като пребиваването й в Лос Анджелис продължи повече от 5 години, завръщането й в Лондон очевидно й се отразява добре. "Всичко е много по-лесно, защото вече не пътувам толкова често.Наистина е чудесно, че мога да остана дълго време в Лондон. Този път колекцията е голяма и сякаш свидетелства, че прекарвам много време в британската столица", довери тя.

Виктория припомни, че предишните й колекции бяха по-скоро малки, допълват от БТА. Въпреки че семейството й тази зима се установи в Англия и ателието й е в Лондон, дизайнерката възнамерява и занапред да представя колекциите си в Ню Йорк. Тя дебютира на нюйоркските модни подиуми през 2008 г.