Лекари посъветваха Катрин да не носи токчета

Херцогинята на Кембридж Катрин успява да изглежда невероятно, въпреки бременността си, но наскоро падна в капана на високите токчета.

Обратно в новината

Коментари - Лекари посъветваха Катрин да не носи токчета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О КАТРИН ЕЛА В БЪЛГАРИЯ ДА ВИДИШ КАКВИ ХУБАВИ ОБУВКИ ИМА.....НАРИЧАМЕ ГИ ГАЛОШКИ ЕМ СА УБАВИ ЕМ СА УДОБНИ.ОБУЕШ ЛИ ГИ ВЕДНЪЖ НЕ ГИ ЗАМЕНЯШ С ДРУГИ.

Англичаните, видяхте ли сте какви сте шматки?! Ако не гонихте нашите мангали, до сега да са ви окрали всичките шахти. А не сега херцогинята ви да се спъва като куц кон....Това да ви е за урок. И по зле ще става!

Уау!Новина!И какво толкова-Катрин се спънала и не трябва да носи токчета!Вие няма ли да я оставите намира-от както се разбра,че е бременна никой не я остави намира.Това,че е херцогиня на Кембридж не я прави по-различна от другите.Оставете я намира!!!

Случката предизвика разгорещен дебат дали жените трябва да носят токчета, докато са бременни.

Аууу каква важна новина! Направо ми осмислихте деня с нея! Направо нямаше да мога да заспя от притеснение, че не знам Кейт токчета ли ще носи или равни обувки. А иначе по темата, според мен всяка бременна е свободна да си прецени как се чувства добре, с токчета или на равни обувки.

Da beee,to i az niamashe moga si iziam kebapchetata za vecheria ot pritesnenie! ;)

Много често си задавам въпроса като чета заглавията в Лайф Дир.bg дали няма друга тема, освен тази за Катрин. Имам много познати в Англия, които ги питам за Катрин и другите от кралското семейство, а те се смеят и казват "Да не е това България, където все пишат за Катрин. Тук не се интересуват толкова от нея, само в нашата страна се вълнуват за нея". Моля Ви, пишете нещо друго. Аз съм сигурна, че тя нищо не знае за България и не я интересуваме като страна, а ние всеки ден четем ли, четем за нея.

обаче са чували за нашите цигани, разпавяха ми как са им окрали обувките

не е вярно, на вестниците на острова първите 10 страници са им само статии за кралското семейство

че всеки трябва да обува обувки, които намира удобни за себе си и да не коментира другите на токчета ли са или на ниски подметки

това е нормална височина на ток за какво се напъвате.може да паднете и с цвички /един нелеп инцидент

Точно пък британската чалгарка Виктория Бекъм ли ще бъде пример?

Ами да ги събуе тези токчета!Какво сплита крака по шахтите!

до "жена"- много глупав слагачески коментар. така или инавхе идва нов живот-няма значение от какви родители! колкото до англииската корона -това е остаряла и смешна институця ,която тежи на данакоплатеца.вапросната каит , е почти без образование-има някакв пишман колеж.и не е работила нито ден! така ,че вапроснят коментар от "жена " звучи непрятно !

Не пиши глупости. Ако нямаш какво да кажещ, по-добре си мълчи. Токчетата не пречат на бременността, аз самата носех токчета до края. А и сега, когато не съм бременна, пак си заклещвам токчето.

По-голяма глупост не бях чувала. Моят лекар пък като бях бременна ми каза да не слагам равни обевки особено след като преди това съм ходила само на токчета, трябва петата да е повдигната. аман от простотии само от една нелепа случка

Другите могат да си ходят както искат но Катрин носи престолонаследника на английската корона...ако трябва и по цвички ще ходи...Каквото й наредят.Така е в това семейство а знаем неподчинението до какво води! Много красива бременна да са живи и здрави - мисля че ще е момиче!Много я харесвам,както харесвах и Даяна .