Първи трейлър на ”Момичето от Дания” с Еди Редмейн като жена

Излезе първият трейлър на "Момичето от Дания" с носителя на "Оскар" Еди Редмейн като жена. Филмът дава сериозна заявка за най-големите кино отличия.

Обратно в новината

Коментари - Първи трейлър на ”Момичето от Дания” с Еди Редмейн като жена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... и Дир. да излезе със заслужаваща си новина - знам, че много тук ще коментират съдържанието на продукцията, но фактът е, че "Реди Едмейн" е актъор с качества, които си заслужават адмирации. Само това, че избира роли на физически предизвикани личности, му прави невероятна чест. Гледах интервю с него - не би могъл да е по-земен в ежедневието си и по-въодушевен, когато говори за работата си - очарователно, червенокосо "хлапе".

както е тръгнало дали пък няма да решим че мнозина сме със сгрешен пол. Но май тук проблемът е не в това дали приемаме или не педеругите, а дали от това се правят пари и се печелят награди за филм.

Който иска качествен филм за болни извращенци,да гледа "Красивият боксьор" / Beautiful Boxer/.

Най-готиния мъжожена си остава оня, дето играе Ра в Старгейт (филма).

Джей Дейвидсън се казваше,ако се не лъжа. Изобщо не е гей- само е модел и мачка чаршафите с мъже. Но определено блестяща роля.

Този Еди Редмейн е мнооого добър актьор

Отново,невероятна хомосексуална история...аман от п....ли и пед....ски истории

Супер филм, нямам търпение да го пуснат по кината и тук!!!!!

Ей, как няма един нормален филм, само терминално болни, транссексуални или гейове... Просто Холивуд бълва помия и облъчва яко децата... Имаше разни вицове за лудници навремето - че били пълни с Наполеоновци - в този случай е същото - мъж, който се мисли за жена - не е нормално, а е 100% психическо изкривяване... дали се лекува - това е друг въпрос.

Взе ми думите от устата. И даже ако забелязваш, през последните години Оскари се печелят точно с такива филми. Да не говорим колко се изражда не само цяла Америка, а и Европа. Все едно навсякъде да властва Калигула и хората да го приемат за нормално.

Споделям мнението ви, както и на 3339. Холивуд все едно е получил задача да рекламира всички неестествени междуполови отношения. Меката на филмовата индустрия стана пропаганден център на извращения от всякакъв калибър. Затова престанах да гледам подобни помии. За мен Холивуд умря.

ами имате избор, бе кратунчета... може да гледате останкино или болувуд. В това се състои демокрацията. И аз не харесвам филми с подобна тематика, но не ги заклеймявам.. просто не ги гледам.

не заклеймяваш едните, а заклеймяваш другите. Де е разликата?

Това са нормални неща от живия живот - една истинска история, претворена във филм. Не разбирам какво намирате за ненормално!? Ако си затворите очите, тези неща няма да спрат да съществуват! Просто ги приемете!:)

тези "нормални" неща съществуват И защото им се прави реклама с "нормални" филми като този.

Точно в това е въпросът, това не е нормалният живот. Това са изключения, граничещи с психически проблеми, които е много лесно да се предадат на тълпата, ако тя е облъчена по подходящ начин....... в това е проблемът..... Аз съм Наполеон.... къде ще съм във филм с ореол или в лудницата - това ви попитах......май ще е второто.

Повръщня!

Не прилича на жена изобщо.

Този е ужасно противен.

Еди Редмейн се превръща в много елитен актьор, абониран за Оскар, подобно на колегата си Даниъл Дей-Люис.

Поздравявам Волен Сидеров с този филм - знам че обича такива филми

хахахаха, това беше добро! хахахаха