17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние сме били в Рим, но за целта не ни се е налагало да се женим за когото и да било...

За пръв път ги чувам тия. Живи и здрави

Дир залитате в грешна посока, като приярел ви казвам.

”Аз искам снимка НА учебника по български, от теб”.

Кои са тези хора???

Е, ти не четеш ли? Едната е известна като певица, но подвизаваща се като аматьор-актриса в някакъв сериал, а другият бил син на еди-кой си!!! Това у нас е повече от достатъчно, за да са във ВИП-новините! Независимо, че нито ги знаем с нещо друго, за което да имат наистина някаква лична заслуга, нито пък искаме да ги знаем! Но у нас така се правят ВИП-ове! Колко изписаха за сина на Гущеров и бивш на Мара Отварачката и новата му държанка, която се снима с градинаря на комплекса, в който са на почивка? Скиваш, ли сега колко много ненужни неща за ненужни хора научи и от мен! Ама така е, ако четеш в ДИР-а! Знаеш много ненужни неща!

Като уважаващ себе си форум, не е ли по-добре да ни спестите "сензациите" за измислени "дзвезди", или предпочитате все пак някой и друг добре платен пасквил? Оставете плюнченето на Блиц, Оффнюз и прочие, ние с удоволствие ще прескочим и тях, а и вас - както сте тръгнали.

Лиготия! Свекърът продуцент, естествено, че ще е ''звезда''!

А представяш ли си, ако беше някакъв фактор в музикалните среди? Както е анонсирана за певица, щеше да сложи всички нашенски и чужди певачки в малкото си джобче! Добре, че не е!

" На 100%"...много "любим" израз за хората с речников запас от около 200 думи.....

Малко тъпо ама, "звезди".

Искам снимка от музей (всъщност, искам снимкИ от музеИ). Пред оградата на музея не се брои. Дори Бионсе веднъж затвори Лувъра, за да се снеме с Мона Лиза. Аре, бе, звезди, изненадайте ни!

ЗА ДА СЕ "СНЕМЕ" ЛИ, ДУШО??? ТИ ОПРЕДЕЛЕНО ИЗНЕНАДВАШ! АЗ ИСКАМ СНИМКА ОТ УЧЕБНИКА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ОТ ТЕБ! И ПО-ВНИМАТЕЛНО СЪС ЗАПЕТАЙКИТЕ!

Снимам/снемам-дублетни форми, допустими според българския правопис. Въпрос на местоживеене и аз не понасям да се казва млЕко или да се пише двайсе, но го преживявам. И запетайките си ги намирам за достатъчен брой.