17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! С удоволствие ще го гледам.

Пълна бозица е тоз филм. Не си давайте парите, ще съжалявате.

В последният епизод на турския сериал "Авенджърите" разбрахме, че вече всички супер-мени, айрън-мени и т.н. "мени" ги сменят с супер-женуря, а мъжете стават супер-джендъри дето перат чорапогащи. Вчера отидох да гледам тая бозичка, без да проучвам и на 3тата минута установих че е полит-коректено преравяне на класиката със Стив Мартин "От мошеник нагоре". Просто бяха сменили всички мъжки герои с женскичак до шеф/ката на полицията Ааа.. бяха оставили един "мъжки" образ - на стария прислужник на имението -не сложиха и тук ценски образ - стара и прислужница? Ако не сте гледали оригинала и ви поняся циничния ерейски хумор (в изпълнение на Ребъл Уилсън) може и да ви хареса, ако сте го гледали вероятно ще се ядосвате като мене на бездарната ЛФГБТ кражба.

аааааа "От мошенник нагоре" - любимата ми комедия,класика в жанра

В последният епизод на турския сериал "Авенджърите" разбрахме, че вече всички супер-мени, айрън-мени и т.н. "мени" ги сменят с супер-женуря, а мъжете стават супер-джендъри дето перат чорапогащи. Вчера отидох да гледам тая бозичка, без да проучвам и на 3тата минута установих че е полит-коректено преравяне на класиката със Стив М

Трето - въпреки че героините са жени, "Мошенички от класа" определено успява да НЕ премине в лигава романтика. Тази статия определено НЕ Е сексистка!