MTV награждава Саша Барън Коен за комедиен гений

Актьорът ще стане едва четвъртият носител на отличието, което се присъжда за съществено влияние за трансформирането на жанра

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГНУСНАТА ПОДИГРАВКА С ИЗТОЧНИТЕ ДЪРЖАВИ И БЕДНИТЕ ИМ НАРОДИ, КАКЪВ КОМЕДИАНТ Е ТОЗИ СОЦИОПАТ, АСОЦИАЛЕН НЕКАДЪРНИК И КОМПЛЕКСИРАН БЕЗДАРНИК.........ЗА РАЗЛИКА ОТ БЕНИ ХИЛ МИР НА ПРАХЪТ МУ, РОЕН АТКИСОН ТОВА СА ИСТИНСКИ КОМЕДИАНТИ, А ТОВА НАБЕДЕНО ЗА "комедиант" ИЗЧАДИЕ Е СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ НА СВЕТОВНИЯТ ИДИОТИЗЪМ И ВСЕОБЩАТА ПРОСТОТИЯ....

Този е "британец" .... колкото аз съм Коен.

проблемът не е в коен. та той просто намира начин да покаже на света, колко е напреднал в назадничавостта си и глупостта си... проблемът е там, че ако някой гой направи само едно изказване по подобен начин на теми по които коен се развихря, той ще бъде накаран да се извини пред всички педераски медии на технологичните концерни, ще бъде изритан от всички клубове, организации и ще бъде съден за незачитане на холокоста. да не говорим ако направи подобен филм - направо ще го закопаят жив под земята, но преди това ще го пребият Публично с камъни. световната, (не само) еврейска цензура е на ниво аборигени-човекоядци. ако например аз се изкажа по подобен начин, както го прави коен по филмите си, то цензурата на "демократите" от лгтб ще ме преследва като диверсант и ще ме насветка със светофарите на гугъл-биг брадъра, но коен получава награда за комедиен гений за същата работа (ако това е работа, въобще). така може да спечели и първото место в евровизия... ето това вече е световна комедия... дел арте! :-)))

Този Баран ли е или Пребаран ? Нарекъл се е така за некакви компенсации.

борат. любимият филм на тъпонистанците: щерев, майора и павелчо с големата грухтяща дзурля. ббаахаха

Какъв е този мургав ингилизин?

Оная с превръзката, ще получи ли нещичко ?

тотално падение и деградация в САЩ щом тоя клоун с псевдо филма му получават награда, ужас

Награда за евреин, че да е политически коректно?Амчи Що не я дадоха на Еди Мърфи?Он поне наистина кадърен и заслужава!Тоя грозен шут ще ми го навират всеки ден!Тююююю

Няма спасение и от тоя идиот.

Наречете ме старомоден, но този филм Борат е по-скоро адски тъп, отколкото смешен. Смешно е, че има умствено изостанали, които го намират за забавен.

с наща ко става, нещо залезе й звездата, братпит я забрави

Не съм стар дядо ама спокойно мога да кажа “на къде отива тоя свят”….

Като добавка само си представете това: Чарли Чаплин, Луи Дьо Финес и редом до тях СашКа Коен! Нещо…

По онуй време същото са мислели за чарли чаплин

Тази новина ме подсети, че скоро не сте писали за Мимето. Какво става с нея, добре ли е, колко още награди не спечели? Започнах да се притеснявам като спряхте всеки ден да пишете за нея.

Мимето изпусна Оскара ама пък и дадоха утешителен Аскеер. Може и един фес бонус, да си спомня за турското робство 500г! И да си прави селфита с него и бялата рокля. И отвреме навреме да я вдига да видим дали има кръв отдолу!

Този не е нещо особено, единственото му предимство е че е евреин, но на запад евреин ако се изсере на пътя ще го оградят с оградка и табелка ще сложат. Въпроса е как нашето момиче проникна в евр.мафия,отплащала се е сигурно по единствения възможен начин.

Наградата се дава за полит. коректна помия. Те и оскарите станаха такива.

По-скоро за грозен шут награда залужава.

Комедиен гений? За комедийния гений - комедийна награда!

А за нащо момиче, дето си показа цъфналата слива, нищо ли не казаха...

А пък се говори се, че Мунчо говорел английски като Борат.

Holiwudski zad...nici nagravdavat drug zadnik...to i na toq "komediqta" mu takawa kato na muzikata na pyrdqsht zadnik

Пиши на български,на кирилица.Дразнещо е да се чете тези маймуници.Питай Google как да си инсталираш бг азбука на компютъра си.Найстина е много дразнещо да се чете по този начин каквото и да е.Понаучи нещо !

Това което прави този тип въобще не е комедия , а табутата на западния свят за който малко се осмеляват да говорят открито.

Кино, фармация, петрол, банки, застрахователи, злато, военна техника Всичко е в ръцете на евтеите. И аз не вярвах докато не поживях 30 г в Канада. А този чифут Боклук е на светлинни години от Луи Дю Фюнес и от Тодор Колев. Ален Делон неотдавна сподели, чв няма да съжалява че ще напусне един ден този свят в сегашният му вид.

Евреи награждават друг без дарен пошъл чифут

Поръчков филм срещу политик е изкуство? Да бе забравих - ако днес някой се опита да направи комедия като от 80-90те, ще го разпънат на кръст, щото всички ще се обидят.

защо на такива откачалници се обръща внимание?!Принос в развитието на комедията в по-откачена посока.И това е грандиозен принос.Раздут балон!Не го харесвам!

МТВ, дето едно време пускаха песни ли?

един извратен чифут в мега извратения ифутски холивуду