17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Случва се.

Нито е лицеприятен, нито пее добре, нито прави свежи песни....

2020 верно кърти ....

Платена статия от него

Ами короната ?

работих на единия бар, публиката беше през две седалки. имаше изработени човечета които ограничаваха. добре беше организирано

брутална скука.. супер фалш.. няма глас и няма талант -що е то ??

Тоя Още ли изтезава микрофона...?

Бездарен и неприятен е Графа! Много го промотира Дира, може и по роднински причини.

Този ми е противен като гнойна пъпка на дупарата.

ima zelanie no lipsva vduhnovenie

КАТО го чуя и сменям станцията , много си е повярвал

Граф!!!! Ем бездарен и некадърен, па и "граф"- вероятно на Кондофрей.

къдрава офца грoзна

Толкова бездарен охлюв рядко се среща.

Навремето правеше по някое парче или поне така ми се струваше понеже бях малка.....сега скука,сивота, бездарие,досада.....а и има КОРОНА!

Пази Боже! Но не оревах орталъка като нашите театрали....дето ни се натрапват!

Не е само той! Буахаха

Благодаря от сърце!

Всички бездарници и нахалници превеждат некой лев на издишалото сайтче :-)

Как може да обиждате един от най-стойностните ,постоянни и големи български певци в последните 15 години,който на всичкото отгоре сега дава път и на млади изпълнители и някои от тях са вече едни от най-успешните изпълнители-Михаела Филева например.Така,че спрете и се засрамете,като не ви харесва слушайте си друго,оставете тук да пишат само хора,които са удовлетворени и вдъхновени от неговата музика,от истинската и хубава музика,която все по-рядко се среща вече.Той заедно с Любо Киров и Миро са последните мохикани в българската музика,при мъжете.При жените останаха само Мария Илиева и Поли Генова.Това е и сега има хубава музика,но е все по-малко в сравнение с едно време.Затова Графа заслужава най-малкото уважение и признание за това което прави дори и сега 2020,толкова години след най-големите си успехи.Затова,спрете като не уважавате и признавате поне си стоите отстрани и не обиждайте певци като Графа,кои то са на много високо ниво,и не само като певци,но и като хора.

Не е добре положението! Излезте на слънце!

Ако фъфлещият Любо Кирев и измисленото Графче са тези които те вдъхновяват, ти имаш естетически дефицит и липса на каквато и да музикална култура.

Как няма някой близък да му каже на това джудже да спре да носи такива грозни дънки. Иска да е модерен ама е висок 1,60 и този провиснал чатал го прави още по-нисък, трътлест и несръзмерен.