На 18 и 19 септември се провежда шестото издание на Bulgaria Tattoo Expo

По време на събитието посетителите могат да се запознаят отблизо с изкуството на татуирането, да почерпят ценна информация от специалисти в областта, както и да се татуират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пич, никой не те кара да си цапаш свещената кожица. Избивай комплекси другаде. Или направо ела да видиш колко красиво е изкуството и после мрънкай в секциите с коментари.

Преброяване на убитаците. Цапат се, вредят си и то само защото имат комплекс за малоценност. Или това или следват модата, като не е ясно кое е по-лошото, защото все пак показва и малко липса на акъл. При Слави разбирам защо са му, той горкия прилича на урод, ама ако ти няма нищо, за какво да си цапаш тялото!? Пак казвам, нямам нищо против Слави, но просто той на времето е имал нужда от внимание и за това са му били нужни ( а сега вече няма и как да ги махне). За хора, които изглеждат добре татусите само ги цапат. Проверете методите за "сваляне" на тауировки преди да се решите (то повечето хора не са трезвени като ги взимат тези решения) - нито един не ги премахва напълно и проблемите с кожата на тези места си остават. Когато се татуираш не можеш вече и спокойнои да се излагаш на слънце. Изобщо за едната тъпотия и с риск да си сложиш токсична боя го правиш само за да ти обърне някой внимание, защото иначе явно си невзрачен.