17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Бляго джиизъса направи близнаци като стане на 50 или 60 - това проблем ли ще е за коментиращите тук?

Значи за Ива Янкулова и другите бг мартистки разхождащи кучета за тренировка има още надежда. Продължавайте с кахърните песнички и ЛГБТК пропагандата:)

Да е жива и здрава, щом е чакала толкова време нека се радва и тя е човек не само актриса! Аман от компетентни по въпроса!

Няма лошо да стане майка, но ... защо медицината трябва да е водеща? Близнаци на тази възраст за жена, макар и готина, дали няма намеса? Това може би не трябва да е пример. Страната е различна, животът е различен, и т.н. А има толкова изоставени деца! Браво на Джоли, Мадона, ....!

Да е жива и здрава. Ако са момчета, ще разбере, че и момчетата също плачат, ма яко. Но предполагам за тях ще се грижи шпалир от нанита, дойки и самоотвржени слуги.

Аз ако бях бебе предпочитам тая да ме роди отколкото идиотка на 20 като Зузанита или някоя дръглива кранта с ботокс и над ботокса мустаци.

Тези, които тук плюят редовно по бременните са ваксинираните те мразят всичко освен ваксините и маските хахаха.

Познавам жена,която на 46 г роди дете,здраво,хубаво,умно/сега е на 7 год/,без инвитро,без намеса- медицинска и роди нормално,без секцио.

Не моа да разбера дивите селяндури, какво им пречи, че някоя над 40 забременяла? Вероятно са някви импотенти дето на 35 не го дигат и ги е яд.

Това иди-доди. Ами ако Хилари Клинтън забременее - това вече е клюка!

Талантлива актиса, прекрасна жена! Стил, класа, интелект. Пожелавам две здрави рожби. Критикуващите - жал ми е за вас. Но толкова ви е капацитета. Даже не го осъзнавате.

много готина мацка

Ганьовците нали са най-компетентни по всички теми и се отприщват в коментарите по подобни новини. Друго си е да се пръкнеш кога се е наложило някой да стане майка на няма и 20 г., то образована, то опитна, то самостоятелна. То да видиш възпитание и поглед върху живота, опит. То да видиш знания и умения за отглеждане на деца. Само Господ решава кой и кога да ги има. А родител да си е много, много повече от това да го "направиш" това човешко същество и после да "ти светне", че не си чак толкова готов за такава отговорна роля.

Мацката изглежда на не повече от 30 и не виждам някакви сериозни пластики по нея. Жалко, В България жените още на 20 приличат на дърти увиснали лелки и младостта в страната ни вече не е гаранция за здраво поколение. Станахме една от най-грозните нации! 90% от мъжете ни са под 185 см, родени от същите тези млади лелки и определено са много далеч от критериите за красота и здрави индивиди

баце, средата ти е проблем на теб - твойта среда...

След 40 год рисковете при раждане са много големи - па и близнаци .А и вероятноста братоците да се родят с някоя аномалия - примерно синдрома на Даун е много голяма.Но тази красавица има пари,така че няма какво да я мислим .

доктор в коя наука??

Като спи без гащи така ще е!

Така и не разбрах защо стана толкова модно разни дърти бабички да чакат деца?! Трябва да се въведе международен закон, който да забранява раждането над определена възраст!!!

Ти нормален ли си????

Аз съм нормален, ти обаче не си! На 48 хич да не е бабичка пък... От отдавна е минала детеродната възраст. Закон си трябва, че иначе всякакви психопати като тая патка (имаше и някаква ненормалница, дето беше родила на 62)....

Може да е искала и по-рано,но да не е срещнала човек? На 48 не си точно баба. Да,на 62 не е ок. И на мен ли ми е минала възрастта

Ами то и за дърти дядовци дето заплодяват жени когато са в напреднала възраст също трябва да има, рискът за всякакви заболявания, включително психически е много голям

Леко раждане и живи и здрави деца! Чест й прави, че на тези години се решава да ражда, аз съм на 40 и само като си помисля за забременяване и раждане ме побиват тръпки. Гинеколожката ми само дето не ме бие с точилката да забременявам вече, че за кога се държа, ама на. Шубе ме е.

И ми е мъчно понякога,но и мен ме естрах. Отделно имам лошо минало а и мъжете не ме поглеждат (не съм дебела и грозна).

Пари за раждане,лекари...бррр...после грешки с детето нерви....пари....ужас

Не съм дебела и грозна, нямам проблем с мъжете и кофти минало. Кофтито е, че сега ми пилят на главата да раждам, а после ще почнат, че на дърти години съм тръгнала да имам деца. Няма угодия. А и по парковете и градинките като гледам истеричните майки ми призлява.

Мъж. Просто тичаш след грешните мъже, разни анаболни батковци или недорасляци с бмвта. Хвани се с нормален мъж дето се труди от сутринта до вечерта. Няма да ти изневерява, ши носи в къщи заплата и ще те задоволява всяка вечер. Проста работа ама жените искат да се омъжат за цар. Сори ама това е само в приказките не на планетата Земя!

Раждането е естествен биологичен процес при жената и няма да е болезнен, ако си преодолеете страха. Йога за бременни много помага. Без страх тялото е отпуснато и преминава леко. И мен много ме беше страх, но ми се получи. Това е най-силното ми преживяване в живота.

Заприличала е на Арнолд.

На кон в главата

А ти си катър