Коментари - На 48: Хилари Суонк очаква близнаци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заприличала е на Арнолд.

Леко раждане и живи и здрави деца! Чест й прави, че на тези години се решава да ражда, аз съм на 40 и само като си помисля за забременяване и раждане ме побиват тръпки. Гинеколожката ми само дето не ме бие с точилката да забременявам вече, че за кога се държа, ама на. Шубе ме е.

И ми е мъчно понякога,но и мен ме естрах. Отделно имам лошо минало а и мъжете не ме поглеждат (не съм дебела и грозна).

Така и не разбрах защо стана толкова модно разни дърти бабички да чакат деца?! Трябва да се въведе международен закон, който да забранява раждането над определена възраст!!!

Пари за раждане,лекари...бррр...после грешки с детето нерви....пари....ужас

Ти нормален ли си????

Аз съм нормален, ти обаче не си! На 48 хич да не е бабичка пък... От отдавна е минала детеродната възраст. Закон си трябва, че иначе всякакви психопати като тая патка (имаше и някаква ненормалница, дето беше родила на 62)....

Може да е искала и по-рано,но да не е срещнала човек? На 48 не си точно баба. Да,на 62 не е ок. И на мен ли ми е минала възрастта

Като спи без гащи така ще е!

След 40 год рисковете при раждане са много големи - па и близнаци .А и вероятноста братоците да се родят с някоя аномалия - примерно синдрома на Даун е много голяма.Но тази красавица има пари,така че няма какво да я мислим .

Мацката изглежда на не повече от 30 и не виждам някакви сериозни пластики по нея. Жалко, В България жените още на 20 приличат на дърти увиснали лелки и младостта в страната ни вече не е гаранция за здраво поколение. Станахме една от най-грозните нации! 90% от мъжете ни са под 185 см, родени от същите тези млади лелки и определено са много далеч от критериите за красота и здрави индивиди

Ганьовците нали са най-компетентни по всички теми и се отприщват в коментарите по подобни новини. Друго си е да се пръкнеш кога се е наложило някой да стане майка на няма и 20 г., то образована, то опитна, то самостоятелна. То да видиш възпитание и поглед върху живота, опит. То да видиш знания и умения за отглеждане на деца. Само Господ решава кой и кога да ги има. А родител да си е много, много повече от това да го "направиш" това човешко същество и после да "ти светне", че не си чак толкова готов за такава отговорна роля.

много готина мацка

Талантлива актиса, прекрасна жена! Стил, класа, интелект. Пожелавам две здрави рожби. Критикуващите - жал ми е за вас. Но толкова ви е капацитета. Даже не го осъзнавате.

Не съм дебела и грозна, нямам проблем с мъжете и кофти минало. Кофтито е, че сега ми пилят на главата да раждам, а после ще почнат, че на дърти години съм тръгнала да имам деца. Няма угодия. А и по парковете и градинките като гледам истеричните майки ми призлява.

Това иди-доди. Ами ако Хилари Клинтън забременее - това вече е клюка!

Мъж. Просто тичаш след грешните мъже, разни анаболни батковци или недорасляци с бмвта. Хвани се с нормален мъж дето се труди от сутринта до вечерта. Няма да ти изневерява, ши носи в къщи заплата и ще те задоволява всяка вечер. Проста работа ама жените искат да се омъжат за цар. Сори ама това е само в приказките не на планетата Земя!

баце, средата ти е проблем на теб - твойта среда...

доктор в коя наука??

Не моа да разбера дивите селяндури, какво им пречи, че някоя над 40 забременяла? Вероятно са някви импотенти дето на 35 не го дигат и ги е яд.

Ами то и за дърти дядовци дето заплодяват жени когато са в напреднала възраст също трябва да има, рискът за всякакви заболявания, включително психически е много голям

Познавам жена,която на 46 г роди дете,здраво,хубаво,умно/сега е на 7 год/,без инвитро,без намеса- медицинска и роди нормално,без секцио.

Тези, които тук плюят редовно по бременните са ваксинираните те мразят всичко освен ваксините и маските хахаха.

Аз ако бях бебе предпочитам тая да ме роди отколкото идиотка на 20 като Зузанита или някоя дръглива кранта с ботокс и над ботокса мустаци.

Раждането е естествен биологичен процес при жената и няма да е болезнен, ако си преодолеете страха. Йога за бременни много помага. Без страх тялото е отпуснато и преминава леко. И мен много ме беше страх, но ми се получи. Това е най-силното ми преживяване в живота.

На кон в главата

Да е жива и здрава. Ако са момчета, ще разбере, че и момчетата също плачат, ма яко. Но предполагам за тях ще се грижи шпалир от нанита, дойки и самоотвржени слуги.

Няма лошо да стане майка, но ... защо медицината трябва да е водеща? Близнаци на тази възраст за жена, макар и готина, дали няма намеса? Това може би не трябва да е пример. Страната е различна, животът е различен, и т.н. А има толкова изоставени деца! Браво на Джоли, Мадона, ....!

Да е жива и здрава, щом е чакала толкова време нека се радва и тя е човек не само актриса! Аман от компетентни по въпроса!

А ти си катър

Значи за Ива Янкулова и другите бг мартистки разхождащи кучета за тренировка има още надежда. Продължавайте с кахърните песнички и ЛГБТК пропагандата:)

Ако Бляго джиизъса направи близнаци като стане на 50 или 60 - това проблем ли ще е за коментиращите тук?