На днешния ден преди 25 години: Интервю слага финален акорд в брака на Лейди Ди и Чарлз

След признанията й пред Би Би Си, животът й се съсипа, както и този на други хора, казват синовете й принцовете Уилям и Хари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропуснаха, че на интервюто Даяна разказа за неща от кралския двор, от самата кухня и тогава си помислих, че ще я убият и 6 месеца или година по-късно измислиха катастрофата.

Ох.... Колко Тревор Рийс Джоунс има в колата? Кой е той? На коя седалка седи? dir.bg????

Стигнах до тук: „Изпровождат я с 17 млн. лири“ и спрях да чета! Не обръщам внимание на многото правописни и граматически грешки преди това, но това ми дойде в повече. Да не знаеш едно просто правило, кога се пише „С“ и „СЪС“, говори много за нивото на медията Ви. Щом на човек със средно образование, като мен ми прави впечатление неграмотността Ви, си направете извода на какво ниво сте! Може би, причината е, че средното съм го изкарал през соца и заради това се случва така, че сегашните висшисти не биха могли да изкарат средно през онези времена. Или, ако успеят ще са с посредствени оценки в дипломата. Положението е трагично. Мислех Ви за по-сериозна медия, но мисирките са и среда Вас! Жалко!

Бас ловя, че неграмотният български народ е много по осведомен за Кралската фамилия от колкото за политическите процеси или закони, които го касаят. Абсолютен параграф 22. От едната страна имаме глобално промиване на тикви с клюка за "богоизбрани" особи, милиардери и всякаква свинска сган докопала се до пари. От другата имаме неграмотници, които вегетират на автоматик, убедени, че са центъра на вселената. Тотално обуначване на така или иначе суеверна, мързелива и завистлива нация. Напред към следващият век на корпоративен тоталитаризъм където единствената опция за оцеляване на матряла ще е да си припомни как се садят картофи и пасат крави и телета. Което е супер. Големият ресет идва за всички. Разликата е, че ще оцелеят най-адаптивните. Останалите ще се влеят в лайняната река.

И тая беше една тъпа, АМА МНОГО ТЪПА, птка.

За разлика от теб пут...о!

Хитра интересчийка е тая грубовата селянка . Но такива мръсници, които разрушават семейства, рано или късно ще си получат заслуженото. Не може даже да се прави сравнение с нежната, благородна и пламенна искрена Лейди Даяна, бог да я прости !

Шо са ни гръмниш?! ...в задника, щот сигурно там ти е малкото акъл, с който раждаш простотии.

Чарлз-жалък, сбъркан и жесток нещастник, като цялата им коронована шайка и поданиците й, грабили и сасипвали света от столетия до днес?

Човекът е принц, а ти си обикновен панелен педераст, който се трепе на минимална заплата и кара 20-годишна таралясница !

Нямам кола...не ми стигат парите да си взема....

Нещастник, имам имот и живея в най-хубавата част на Северна Италия! Е. си П. М!

Един въпрос само, който не е по темата. Можеш ли да кажеш коя е най-хубавата северна част на Италия и защо. Обмислям инвестиция в имот там и се чудя къде точно да купя. На този етап съм се спрял да е на езерото Гарда, но се оглеждам и за нещо друго. Имам наблюдения за езерото Комо, Доломитите и около Венеция. Милано и Торино не ми харесват за инвестиция, само Генуа ми допада от големите градове в региона.

Даяна я изкарахте някаква психарка, която не знае какво да говори пред журналисти, а пък журналиста едва ли не супер психолог манипулатор. Не е виновен журналиста, че принц Чарлз не я обичал Даяна. Колкото и свестна и умна и добра да е била ,Чарлз просто е обичал друга, но Даяна е била удобна за брак. Жалко да нея ...

пусси, помисли кого защитаваш! жертвите или психопатите о всички съдилища на масоните, платени от "филантопите", за които изтребването на хора къде във войни, къде с ваксини е нещо "филантропско". и колатерално.. :-)))

лейди ди я обичахме всички, но с изключенията, както винаги "филантропи", които днес ограбват и убиват с данъците си, войните и продажбите на оръжия и ваксините всички! или има ище живи, не, гледащи, не, а размишлящи същества? а? М? масоните, от съдилищата ще ви унищожа един-по -един!!

Някои хора си имат интервюта на Даяна, а ние - на Слави.

Абе тоя псевдо журналист- лано Мартин баШИТ не го ли затовирха вече за всичките му лъжи и подвеждания? Даяна, Майкъл Джексън? Малко му е мозъчният тумор. Мазен паки. Долен лъжец. Ненаял се магал. Алчен измекяр

Пълно психо е Чарлз. Зодия Скорпион....

Зодия Рептил

По-долу има коментари от вида "Нас какво ни засяга ?". По принцип хората в днешна България, затиснати от проблеми и често от мизерия са прави... ...Но... Засяга ни в следното: Обединеното кралство е всред най-яростните натрапници на западна демокрация и "законов ред" из Света. В същото време виждаме, че то се управлява все още с механизмите на средновековието - с кралици, крале и принцове с огромна власт и финансови възможности. Виждаме, че на тези водещи субекти от английската държавна и политическа система въобще не им дреме за никаква законност, права на този и онзи и въобще общочовешки ценности и въобще не се двуомиха да организират убийството на тази млада жена (и на ощеняколко човека покрай нея). С поредица от такива статии, филми, "документални" и художествени книги и много манипулации се опитват да "замажат" грозните факти за това покушение. Типично по англо-саксонски - с всичко се мъчим да докажем, че това не е организирано убийство (въпреки огромната фактология в обратна посока), но и с половин уста казваме "а бе май ние гоорганизирахме това... да си знаят тие дето мислят да направят същото...". Обръщам внимание на будалите, които взимат BBC за много "обективна и правдива медия" - нали виждате какво е направило англето-журнале ? Фалшифицирало е банкови извлечения за да организира предаването си !

вторият син хари, се хвана с оная циганска курва.... така косвено "разрушава" имиджово тая "вековна" пирамида, която уби майка му ... някой замислял ли се е под този ъгъл на този брак със задокеанската циганка ?! аман от ритуали и "традиции", нерелевантни на съвремието ...

и той е анти-системен играч като слави. Време му е и на него да му намерим някоя мангалка която харесва чалга, лесно е.

Стига сте превъзнасяли тази златотърсачка! Обикновена Златка.

.... за "донор" ... тва е истината и после ...

Лейди Даяна произховда от вековната фамилия английски аристократи Спенсър за разлика от фашивите Уиндзор ака Сакс Кобург Гота. Истинският аристократ а била Даяна в това фалшиво семейство.

"аристократи" ? по кво се отличават от "плебеите" ? ако ги порежа - и на тях червена кръв ше шурне, а не синя ....чели били 3-4 книжки в повече и ги кътат от овцете, сакън да не им падне властта, ако овцете вземат, че ги прочечат .... спокойно ве ... чели сме ги ...

Катастрофата инцидент или поръчана? Червено=Инцидент ; Зелено=Поръчана

тва кво ни интересува?!

какво е отношението на двата синове, към шибаната дърта мащеха ?! при други обстоятелства - нямаше да я оставят жива

"жертвено агне" ! те "ония" много обичат ""Агнето", което накрая биде заклано и пренесено "в жертва" към "боговете"...

Кви са тез индивиди? нас какво ни засягат?!?

Нещо,което не те кефи или засяга не четеш и още по-малко коментираш,тъпунгер смотан.

Кефиш се на долнопробна пропаганда? Браво. един истински англосаксонец!