На по 80 и повече: Старите муцуни в рока не се предават

Феновете от по-старата генерация пожелават с най-добри чувства на Айлиш и Родриго да бъдат също толкова актуални и през 2077 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И няма други като тях! Няма!

"Фосили", "геронто-рок"... бла, бла! Автор- неграмотник! Ако те зачесаме за Моцарт, Бетовени всички класици? Аре бегай да кометираш Криско и Слави Трифонов!

По същият начин, както редакцията на ДИР, може би трябва да се обръщам към любимият ми и последен КЛАСИЧЕСКИ ДИНОЗАВЪР Сергей Рахманинов. Неговите пиано концерти са това, което има нужда душата ми. А Рахманинов е може-би най-добрия изпълнител на другия велик пианист и разкъсващ душите с неговите ноктюрна - Шопен. Всъщност се увлякох, тук формата е за Азис и Тита....а'ди брат'чед чайше карие, паламанге, шае, шае !

"Друг незаобиколим фосил на старата рок генерация ..." :) интересна формулировка!

Времето е мерило за всичко. Рока , от забранявана музика се превърна в класика. Да са живи и здрави рокаджиите. П. П. " ... догодина с музей на негово име в град Тълса, щата Оклахома." Пише се Tulsa ?!?

Велики! Живи и здрави още дълги години! Поклон!!!

През ноември на концерт на Genesis. Билетите отсега се разпродават. 2 билета за истинско изкуство са скромните $1135.00. Старите рокдинозаври са както качествения коняк и уйски - с годините се сгъстяват и остава есенцията на насладата. А да удряш на барабаните и да пееш е едно от малкото събития в голямата рок музика. Фил Колинс го направи, защото Питър Гейбриъл избяга от Genesis. Но точно това направи Фил Колинс харизматичен.

Докато чета за тези побелели полубогове, навън се носи мазна чалга от паркираната кола на някакви 16-тина годишни. Наобиколили са я и се радват, и се подрусват като във Факултета. Така е то.

това заради нездравословната храна и многото дрога ли е , както твъдят в друга (глупава) статия тука? Да са живи и здрави тези Великани

Велика епоха за музиката беше това време,сега е само чалга и долнопробна музичка