На по 80 и повече: Старите муцуни в рока не се предават

Феновете от по-старата генерация пожелават с най-добри чувства на Айлиш и Родриго да бъдат също толкова актуални и през 2077 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това заради нездравословната храна и многото дрога ли е , както твъдят в друга (глупава) статия тука? Да са живи и здрави тези Великани

Докато чета за тези побелели полубогове, навън се носи мазна чалга от паркираната кола на някакви 16-тина годишни. Наобиколили са я и се радват, и се подрусват като във Факултета. Така е то.

През ноември на концерт на Genesis. Билетите отсега се разпродават. 2 билета за истинско изкуство са скромните $1135.00. Старите рокдинозаври са както качествения коняк и уйски - с годините се сгъстяват и остава есенцията на насладата. А да удряш на барабаните и да пееш е едно от малкото събития в голямата рок музика. Фил Колинс го направи, защото Питър Гейбриъл избяга от Genesis. Но точно това направи Фил Колинс харизматичен.

Велика епоха за музиката беше това време,сега е само чалга и долнопробна музичка

Велики! Живи и здрави още дълги години! Поклон!!!

Времето е мерило за всичко. Рока , от забранявана музика се превърна в класика. Да са живи и здрави рокаджиите. П. П. " ... догодина с музей на негово име в град Тълса, щата Оклахома." Пише се Tulsa ?!?

"Друг незаобиколим фосил на старата рок генерация ..." :) интересна формулировка!

"Фосили", "геронто-рок"... бла, бла! Автор- неграмотник! Ако те зачесаме за Моцарт, Бетовени всички класици? Аре бегай да кометираш Криско и Слави Трифонов!

По същият начин, както редакцията на ДИР, може би трябва да се обръщам към любимият ми и последен КЛАСИЧЕСКИ ДИНОЗАВЪР Сергей Рахманинов. Неговите пиано концерти са това, което има нужда душата ми. А Рахманинов е може-би най-добрия изпълнител на другия велик пианист и разкъсващ душите с неговите ноктюрна - Шопен. Всъщност се увлякох, тук формата е за Азис и Тита....а'ди брат'чед чайше карие, паламанге, шае, шае !

И няма други като тях! Няма!