На училище по време на COVID-19?

Добре е децата да имат в себе си дезинфектанти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дори и коронавирусът, който побърка целия свят, не може да спре хората да вървян напред. Каквото и да е, колкото и да ни мори - ще мине. Човечеството ще победи. Това е ясно." И динозаврите са си мислели така, докато не е паднал астероида, погубил голяма част от живота на земята, а тогава хора изобщо не е имало. И днес нямаше да има, ако динозаврите не бяха изчезнали, благодарение на този астероид. Между другото, в този сайт останаха ли някакви свестни хора, че почти всеки коментар е написан от малограмотен и малоумен идиот, подобно на герберските тролове!

Абсолютен терор е активното мероприятие с коронавируса. Сатанистите дето го създадоха да пукнат дано!

И по физическо с маски да ходят, че много опасен вирус, мамицата ви мръсна. И децата искате да побъркате.

Що не пускате срещу тия пръскачки като толкова обичате паветата си тъпаци ...то оттам идва и вируса и алуминия и живака в телата на децата ви

Теб определено са те пръскали дълги години, краварите, с алуминий, от самолетите.

Уважаеми господин редактор на статията, Понеже явно сте преписали дума по дума онова, което от МОН са казали, вие очевидно не сте се сетили да ги попитате дали в тоалетните на училищата има топла вода и сапун? Такива няма в 90% от столичните училища. Мисля, че за останалата част от страната няма смисъл да говорим. Така че дотук с дезинфекцията на децата. Ясно е, че ще дадем на децата дезинфектанти и ще им обясним как да ги ползват. Как обаче ще накараме децата да поддържат физическа дистанция помежду си? Никак. И каква е ролята на семейството тук - да, ние ще ги научим да ползват дезинфектанти, ще им кажем за физическа дистанция, ако трябва и маски ще има дадем и.....кой точно ще контролира всичко това? Кака Пенка чистачката! Никой! Доста удобно от МОН са си "измили ръцете", като са прехвърлили отговорността на семейството. Семейството обаче е на работа (макар и идстанционно), а не стои да пази децата си в училище. Там отговорността за тях е на училището! Нито дума обаче няма за това. И как точно училищата ще гарантират хигиената? Хигиенистките ли ще чистят дръжки на врати на всяка стая, дръжки на прозорци? Това са абсолютни илюзии. Ако Вие не го знаете, ние го знаем. Дано децата ни имат късмета да се опазят! Ще го разберем около средата на октомври.

И къде, според вас, се е заразило детето, от което ще пламне цялото училище? Най-вероятно от родителите си. Ето затова призовават родителите преди всичко да спазват правилата и така няма да има заразени деца. Изисквайте от обществото, не заключвайте децата.

от вода сапун и хартия - най-често се пести, дано училищата да не станат инкубатори с проформа санитарни мерки - един път влезнах случайно в училищна тоалетна - сапунът там е научна фантастика и т.н.

Всичко е една голяма измама за още по-голям контрол върху стадото, пардон - населението-

лале

оф, кой пък иска точно тебе да те контролира!!! Ганчо се взе за много специален! Аре бегай и дишай

Убийства

Каква е причината страната ни да държи второ място по смъртност /на един милион население? Ще има ли приоритет при криза лечението на деца? Има ли механизъм при заболяване на единствен настойник/родител за грижа за детето без да се налага да сменя училище? Какъв?

Ако има симптоми детето, кой плаща за PCR теста?

Е как кой? Родителя!!!! И то не за един! Поне за 3 теста!!!

Какви са тия семейни пътувания по време на учебната година??? В Германия ще ви спрат и ще ви кажат: това дете в момента трябва да е на училище! И глобата ви е в кърпа вързана!

Това с дезинфекцията добре, но като гледам как безхаберно ръсят с пръскачката ме обземат едни смътни подозрения за отключване на алергии в близко бъдеще. Децата са най-уязвимата група за развитие на алергии.

Истината е дисциплина и уважение на законите и правилата! Това са неща обаче с които Бай Ганьо е скаран тотално. Особено паникьорите които казват, че няма такъв вирус и само чакат някой да каже нещо за COVID-19 и изпадат в ужас и започват да плюят! А ми вижте цивилизованите държави какво правят! Имат си мерки, спазват ги и всичко си е спокойно! Но Ганьо Мангъров, не! Нямало такъв вирус! Глупаци!

Всъщност, я виж какво се случва в цивилизованите държави и ела пак да пишеш. Ще ти кажа, че явно не можеш да анализираш информация: навсякъде им писна на хората и теглят по една и на мерки и на простотии! Яжте си маските щом толкова ви харесва!

Писнало е на психично лабилни като теб! Скоро на психиатър ходил ли си? Няма да е лошо!

Може да се самоубият по предписание на терористите от СЗО, ще си останат с една гола дисциплина.

Скрий се бе, тъпак, унищожихте света, грипни потки.

Паникьорите сте вие. А хората са цивилизовани и си спазват правилата. Тези новите правила, във връзка с пандемичния цирк, не ги броя за правила, защото тях времето ще ги отхвърли и те са временна кретения, която не може да се спази, дори при най-добро желание.

Задължително тестване? Я пак? Fuck off тоя път!

Проблема на теста е че дава фалшиви положителни. В някъде около 4--5%. Изглежда малко, но ако тестваш клас от 20 ученика, всички ще дадат отрицателно само в 35% от случаите, даже и да няма вирус. В 2/3 от случаите ще поставиш в карантина. Ако повториш теста 5 пъти ще гарантиращ класа в 99% от случаите.

60% falso positive е! Осъзнайте се и стойте далече от този тест!!!!!!

всички, които искат затваряне, да ги държат 241 с маски, като припаднат - да ги заливат с дезинфектанти

До тоалетната по време на ковид, да изхвърлиш боклука по време на ковид, да си почешиш гърба по време ковид. Дъжд по време на ковид, слънце шо време на ковид....