Коментари - Надежда и Магдалена са двете финалистки в "Ергенът" | Лайф.dir.bg
назад

Надежда и Магдалена са двете финалистки в "Ергенът"

Тази вечер Алек ще трябва да вземе най-важното си решение

Обратно в новината

Коментари - Надежда и Магдалена са двете финалистки в "Ергенът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

злобните и тъпи кобили! Нацапотени да изглеждат долу-горе..

Тази Йоана изглежда най-нормална..другите са клониниги..явно това му е сексуалния тип

вас, но за мен е потресаващо, че всеки път, когато е с някоя от претендентките, той изглежда абсолютно искрено и естествено. Естествено се целува без притеснения и свян, все едно преди минути не е държал друга и също я е целувал и е изглеждало толкова естествено. Актьор ли е или използват естествения талант на участващите и ги вкарват в пошъл сюжет?

Някой да каже, че не е нагласено после. Не го гледам изобщо, но много добре си спомням след първия епизод как излезе статия в друг сайт, че точно тия двете са финалистки.

Когато започва излъчването всичко е свършило и вече за определен брой хора е ясно, как са се развили нещата до края, а уважаемия зрител е в неведение. Така, че когато започваш да гледаш и да мига, други вече знаят коя е финалистката.

Ами мисли с главата под кръста. Не го обвинявам и аз на неговите години може би щях да направя същото. Магдалена е страхотна жена, държа се на положение през цялото време, но разликата в годините е голяма. Бил съм с по голяма жена, грижи се за теб като за дете, в леглото са богини. Но непрекъснато се чувства разликата във възрастта. Нейните приятели са други, твоите приятели са други. Интересите са ви също са различни, и подхода към всичко е различен. Надежда е красавица но както каза самата е много ревнива. Не бих се хванал в ревнива жена особено ако е о чо голяма от мен. Ще му скъса нервите. Стюардесата беше злобна клюкарка с майка която ще се превърне в тъщата от която се страхуват всички зетьове.

Ама ти си мислиш, че той избира и гласува за тия ли ? Всичко е нагласено още преди старта

Не си прав, възможна е и здравослвна връзка между зряла жена и по-млад мъж, но за тази цел и двамата трябва да са емоционално интелигентни. за жалост в България а и в днешното общество повечето хора нямат никаква такава. и го карат по повърхността

Пошлост.......

Да избира смело - която и да вземе, все ще сгреши :)