Все по-сложен става изборът на Алек Младенов в любовното риалити "Ергенът".

На финалната права до последната за сезона "Церемония на Розата" достигнаха три дами. Първата роза получи Магдалена, а втората бе за Надежда. Така малко преди края на романтичното риалити напусна Йоана.

"Не забравяй, че пътят към рая никога не е затворен, ако сърцето ти е отворено за любов", обърна се водещият Наум към стюардесата.

"Много ми е трудно да говоря в моменти на раздяла. Неочаквано е. Благодаря ти за всеки един момент тук", каза Йоана на Алек при раздялата им. "На мен няма да ми е трудно да кажа следните неща. Ти си красива, невероятна, изключително умна, дръзка млада дама. Всеки мъж, до когото застанеш, ще бъде изключителен щастливец. Благодаря ти, че беше тук и ме допусна до себе си!", бяха последните думи на ергена към нея.

"Почувствах се много разочарована. Наистина не го очаквах. Вярвах до последно, че мога да го спечеля. Чувствам се зле, защото да бъдеш отхвърлен, е най-гадното нещо, което може да ти се случи. Сякаш няма какво друго да направя. Безпомощна съм в този момент", коментира по-късно Йоана. В предаването "Преди обед" тя обясни, че сега, когато гледа шоуто, се чувства подведена. "Но и виждам, че е имал истински чувства към момичетата", каза тя. Йоана обясни, че не е имала стратегия да елиминира останалите дами, а по-скоро подход за справяне на конкуренция. 

Вижте кадри от снощния епизод >> 

В поредния епизод Младенов получи възможност да се запознае с родителите на дамите, а след това отведе всяка една поотделно на романтична среща за последен път.

Развръзката в третия сезон на "Ергенът" предстои в четвъртък (16 май). Тогава в имението на любовта ще пристигнат майката и сестрата на Алек, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на Младенов. Харизматичният "ерген" ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, а какво ще бъде окончателното му решение на финала на най-вълнуващото телевизионно приключение - предстои да разберем.