Нана се излекува, но носи пижамата винаги със себе си

След няколко месеца лъчетерапия изследванията показали, че борещата се с рака Нана няма разсейки и никакви туморни огнища.

Обратно в новината

Коментари - Нана се излекува, но носи пижамата винаги със себе си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бъдете предпазливи в изказванията си по темата- Подлагайте всичко на съмнение- по темата

прав си ....просто ни се иска всичко да е наред с нана...дано да се спаси...молим се за нея и за всички, които се борят...

Нана пожелавам ти скорошно и пълно оздравяване. Дълги години прекрасен живот с твойте близки, без повече такива битки. Дано спечелиш и битката и войната с рака.

Нана ти си прекрасен човек и трябва да се излекуваш непременно. Много те хапесвам и ти желая от сърце много бързо възстановяване и да ти кажа и така си много мила и хубава.

Мила Нана, дано всичко което ти се случи последните месеци отмине и никога да не се връща, ГОСПОД да те пази, пожелавам ти да го забравиш като лош сън и да вървиш смело напред, дано, дано, дано!!!!!!!!!!!!

Толкова добър, ведър и съпричастен човек трябва да живее. Желая много късмет и винаги да е обградена с добри хора.

Една наистина хубава новина, която да прочета в тази секция на Dir-а. Нана, от все сърце ти пожелавам много здраве и само хубави неща да ти се случват - ти го заслужаваш. Късмет!!!

пожелавам и никога пак да не се разболява....и горе главата...аз бдя над тебе нана....и съм друга нана...имаи ми доверие...на мен и на всички, които се молим за теб...наи-обичам да виждам как някои побеждава наи-омразната ми болест..така се побеждава рак с много вяра и любов...

Пожелавам на Нана да се излекува и да не губи надежда никога. Дано има късмет и здраве и да не обръща внимание на писанията за нея. Успех Нана!

Дано се оправи напълно. Наскоро и аз преживях онкологична операция и знам какво е. Желая й бързо и пълно оздравяване!

Бобо

Браво, да е жива и здрава! Една хубава новина, пожелавам Ви да "направи" и Вашият ден.

МОЛИХ СЕ ЗА ТЕБ,РАДВАМ СЕ,НАПРАВИ СИ СИРОП ОТ БЪЗ,ПО РЕЦЕПТА НА ПЕТЪР ДИМКОВ,ЩЕ СЕ СПРАВИШ,ТИ СИ БОРЕЦ!БРАВО!

БРАВО, ДАНО ДА Е ТАКА! ОТ СЪРЦЕ Й ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И ВСИЧКО ДА ОСТАНЕ В МИНАЛОТО. НАДЕЖДАТА Е ВЕЛИКО НЕЩО, ИМАШ ЛИ Я, ВСИЧКО СЕ ОПРАВЯ!

Много се радвам за нея. Дано всичко премине гладко нататък и да се излекува напълно!

Дай боже да е истина, да се оправи жената и да си гледа детенцето!

Много се радвам за Нана. ...поздравления...пожелавамй да превърне това, през което премина в своя кауза и да намери начин да помага на жени, които са в началото на този Ад...

Браво Нана! Ти си умна, млада и талантлива и трябва да оздравееш напълно! Стискаме ти палци!

Браво Нана !Искрено се радвам за теб.Бях сигурна , че ще успееш.Не обръщай внимание на злонамерените писаници в жълтите вестници.В края на краищата , всеки получава това,което заслужава.Ти получи своето.Успех!!!!!!!!

Мила Нана възхищавам ти се ,радвам се за теб...че това ,което написаха по вестниците"онези" не е вярно!Много ми стана тъжно...Но сега след тези новини се радвам ,че печелиш битката-пожелавам ти да спечелиш войната!Да си жива и здрава и да се радваш на детето си,да си му опора- просто майка....Късмет и кураж!

maniana

Нана, бъди жива и здрава!