Наоми Кембъл разказа за битката си с алкохола и наркотиците

Британският модел трудно преживяла смъртта на дизайнерите Джани Версаче и Азедин Алая

Обратно в новината

Коментари - Наоми Кембъл разказа за битката си с алкохола и наркотиците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да вземе Майкъл Фасбендър, като излизаха. Той е бял, но има голям хуй и като двойка визуално много си пасваха, ама може да не е искала деца. Пак за годините си е готина путка Наомито.

Направо ще се разплача!

В началото дрогата беше разпространена само сред черните животни. Само те се друсаха и се избиваха за дрога. Но след ограниченията наложени в САЩ на свободната продажба в аптеките на някои видове успокоителни и приспивателни лекарства, дрогата ги замести и сред бялото население.

Помните ли, че тая черноглава овца направи панаир на летище София, що нашите и претърсвали багажа за наркотици? Били сме расисти и прочие тъпни.. Ами сама си признаваш: " Боря се с дрогата"! Не стига че е грозна, ами и нагла!

Тя казва , че се е борила преди 20 години и се е преборила. И тва че друсаш не означава, че ще си мъкнеш коката по летищата с тебе , освен ако не си муле, не е като за първи път да стъпва на летище.

Чеп е строшила

Само твоя къс не е....

Пробвал ли съм те та знаеш?

Нама нужда да те пробвам дори, ти сам демонстрираш дефицити с тъпите си изказзвания

Че защо трябва да се бие с алкохола и наркотиците - те са неразривно свързани със славата и популярноста.

Красива жена, със своите възходи и падения.... вече не ги правят такива... Сега на мода са дебели, пардон едри грозотии, с "позитивен' поглед върху себе си

Явно си повече писател , отколто читател , щото щеше да знаеш , че в момента точно се завръща тенденцията за супер кльощавите , хърбави , тапицирани манекенки ,от 90-те години началото на 2000, или така наречените heroin chich look. Дори еблематични прасета с пърделници по декар като Кардашиян са се стопили с оземпик на половина - не може ги познаеш.:)))

Наоми е толкова heroin chic, колкото аз съм Наоми

И отново писател , но не и ЧиТател:))) Коментарът ми беше отностно констаттацията ти "Сега на мода са дебели, пардон едри грозотии, с "позитивен' поглед върху себе си"

Що ли не ми е жал?

Щото не е уСраинка:))