17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде почна се пак. Таман се беше умирил ислямският свят. И каква е тази демокрация и свобода на изразяването, ако се обиждат милиони хора ? Не може ли без да се унижават ? Колко хора загинаха заради някакви си строфи !?

Ский, ся, обидите и ръгането не са едно и също. Вземи да ме обидиш, аз да те гръмна, щото много съм се бил засегнал и да види какво ще каже прокурорът по въпроса.

Ма много сте обидчиви бе, като жени и деца сте Знаеш ли колко карикатури има с Исус ? Някой да е тръгнал да взривява и ръга с нож ? Явно не схващаш понятието свобода на словото

Обиждам СЕ. Обиждаш СЕ. Обиждат се. Обиденият е този който прави нещо. Никой друг не му е виновен.

Иран - най-важния съюзник на Путака Всичките му съюзници все мека на културата и демокрацията. И просперитета разбира се :)

Варвари

Кво ше каже прокурора , ако знае че ако не каже каквото требва , ще гръмнат и него? Смяташ, че прокурорите са свръхчовеци ли?

Русия нама съюзници, има приятели и врагове.

Можеш да пишеш книги и да се подиграваш-можеш! Могат ли да те заколят за кеф посред бял ден -могат! Могат ли да вдигнат цените на бензина на пет лева -могат! Можеш ли да ги гръмнеш -неможеш! Ерго в Булгаристан демокрация нема!

Иранските ръководители.

Фетва изпълнена. Евала.

Доста се забавиха , очаквах това да го сполети по-рано.

Нали знаете кого канят американците да изнася лекции ? Само на агенти на ЦРУ, така им легализират доходите.

Ислямски откачали, мюсюлмански варвари, изостанала умствено и цивилизационно пасмина.

Точно по тази Причина Света и Европа подкрепят Русия . Руснаците прекъснаха Тероризма в Европа и САЩ , сега май се надигат . За критиците - Руската Армия смаза ИДИЛ в Сирия и от тогава нямаше нито едно Убийство от Мюсюлманите .

Ако не беше ваксиниран, намушкването можеше да е по-лошо.

Религия на нетолерантността! Не съм фен на Ружди, но ако не харесваш нещо или някой, не четеш мислите му. Не съм тругнал да гърмя Петков или Нинова! Но при правата вяра не е така! Нормално е, със 700 години назад са!

Руслямски идиоте, нападателя е иранец, от шебеците, където дадоха дронове на плешивият ПутКин да бомби с тях ХРИСТИЯНСКА УКРАЙНА!

700 години назад от кого? За Персия да си чел нещо?

Кои?

2/3 от ИДИЛ бяха граждани на Руската федерация. ИДИЛ бе създаден от руското ГРУ. Чете бе, неграмотник

Само ще ти кажа, че светът така се изврати, че колкото и да стъпваш на пръсти - все някой ще се обиди. "Добър ден" да кажеш - някой може да те намрази, щото неговия ден примерно не е добър. Вече и един виц не можеш да кажеш, не можеш да кръстиш нещо бяло или черно, детски приказки се пренаписват и куп други дивотии

Портрет на руския трол: Живее в западна държава, децата му учат на запад,кара западна кола, иска заплата в евро или долари , иначе обича Русия !

Не всички мюсюлмани са терористи, но всички терористи са мюсюлмани.

И европедал живее в кочинка или кенеф и затова припада по държава в която вдеки 6 е на помощи, понеже там където живее всеки трети е на помощи и не вижда, че тази държава му е уредила кочинка!

Я кажи сега заради кой въобще са на власт тея в Иран

Кажи какъв бензин ползваш, руски или щатски?!!

европедал идва от евразийскипедал нали? Ближеш ли снимката на ботоксовият и плешив педи епилиран старчок, долно ляво педалче?

В ДЕМОКРАТИЧНИТЕ Япония и Южна Корея! Там се правят! Не в колхозните кенефи!

Понеже живее само в кенеф му се привиждат лайнарчета. Карам азиатска, карал съм и руски и не си падам по немски каруци.

Не си в час мурзилка....Дебилната соц.система обезкървявя и медицина и пенсии и избори/заради липса на образование/.Не се напъвай,кадето ти е слабо дупето.....а точно там ви прониква азиатското.......

"В името на Аллах Всемилостивия Милосърдния..."

Ислямизмът е глобализиращо се примитивно съзнание, ограничено от правилата на шариата - правен кодекс за номадски племена от преди 1400 години - и решено да спре настъплението на западното безбожие, хедонизъм и „разврат“. Пост-колониалният и други елементи на историческото наследство само наливат допълнително масло в огъня.

Защото комунистическите раССия и Чайна ги подкрепят! Ето защо! С тия санкции от Запада да бяха паднали за 1 месец от власт иначе! тия ислямски психопати

И аз бих пуснал на гроба ти!

https://business.dir.bg/comments/top-5-na-nay-golemite-proizvoditeli-na-koli-v-sveta

Аз мислех, че ще покажеш някоя руска или китайска бракма, а ти показваш ФРЕНСКИЯТ Ситроен и ти е весело! :)))))))

Същите дето Путин ги трепа и сега се бият на стрната на Украйна "истински" чеченци

Индиец - мошеник

казваш Банкенския мислител е по-добро четиво....да те у ...

мааму, как пък досега почти никъде в коментарите по темата не прочетох нещо точно по конкретната ситуация? Абе братя, абе българи, абе скудоумно мислещи същества - абе утре като идете в банката да мрънкате за кредит, пак така ли ще се отплесвате от темата бре? Що за манталитет в тия последните 20-ина години? Вие правилно изречение от повече от 10 думи можете ли да спретнете, та сте седнали тук да коментирате? Или просто щото - "ми той телефона каза "бръм", отворих, прочетох, написах и затворих, ма за какво точно беше - би го у мамата! Ето за това сме изчезваща нация. Хич да не ви пука за газта и топлото тази зима, напротив - това ще помогне по-бързо да се затрием...

Не можаха едно да разберат олигофрените, Не можеш да хулиш Бог. Дори и Джон Ленън го разбра по трудния начин :)

ИРА ? Червения Октомври ?

Чалга текст не чета,Слафчу.....щети фръцнадупе по-късну......на парапету....с гугленчету....баси мустаку...

Когато критикуваш демократите за цензура, така се получава. Някой те открива случайно и ...

Абе пидал,я ни образовай за Джон!?!?

Обичам магребски яки лупари...

Машинен Мадурски - плюят вмирисаните неграмотни тикви, а очевадно за всички и ти си една от тях.

Каква газ бе дебил?