Напръскаха рокля върху голата Бела Хадид

Технологията е иновативна и я представи лейбъла Coperni в Париж

Обратно в новината

Коментари - Напръскаха рокля върху голата Бела Хадид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В "Завръщане от звездите".

И аз рекох да га напръскам мойта, ама не ми излиза смятката на квадратен метър. Тез от Коперини шъ излязат големи скъпчии. За 4 спрея много пара искат.

Иии*ахте! Жените ше тръгнат голи по улиците още малко, обаче мъжете стават все по "незаинтересовани".

Доста иновативно и интересно. Прави впечатление и представя модата като изкуство. Лично мен голотата не ме смущава и не я намирам за пошла. Който е загорял може спокойно да отпусне на каналите за възрастни, а не по една безизразна гола жена.

Обратният стриптийз пак стана модерен! Само дето с тоя урунгел Хадид, с конската муцуна, спира да е интересно.

Гусин Прокурор, не се пише така истината и само чистата и свята истина, а моралната лицемерщина ще просъществува ли в забравата на мълчаливата самотна разходка сред природни красоти и жадни очи и сетива за видях и неповярвах....

на урок по Сексология ли сме? или коментираме по темата.... може би няма и модератори или не са в час с материала на занятието....

Страстен, страстна имаш предвид...

Ето още едно забавление, за парти и последващ задължителен сексуално страствен, през рокличката и лентичката настрани или Късай....

има ли дръжка, чеп, трети крак, израстък, гега, и т. н. Мъжки пол.... другите с без този т. н. полов орган Женски пол. А някое мъжле да видим с този материал, може ли? Ехо, а други цветове има ли? Е можеше да не е толкава сериозна може би, но брависимо бих се снимал с нея до нея за личен архив...

и за Слепите и НеДовиждащите като мене е видно, че това ТрансЖендр!

Западналия колективени западен партньори изпадат в поредната мерзост. Трябва дв се спазват стриктно моделите на маркс енгелс и ленин. В Советского союза секса нету!!!!!

ама ако ми изаваят такова комбинизонче , около мойта меко казано антипод на стройна снага..и се пусна грациозно като Бела по улицата, паникьосаните съграждани ще викнат зоополиция да ме прибере обратно при хипопотамите или биволиците...:)))

за беда дори тази технология няма да разреши проблема с недостигащото място в женските гардероби.

Хубава жена

Мъжът на Белка Хаджиб спори с приятели на кой жената е най-грозна.... От дума на дума се разгорещил спора, накрая се провиква: - Белкеееее мааа, ила мааа... - Да слагам ли чувала на главата? - Не мъ, няма да тъ iбъ, ща показвам!

Има нещо криво и крантесто в костната структура на Бела.

Може би е рептил. Зле маскиран.

Тази е мелезак от ориента. Каква да е? Палестинка красива няма. Добавката на ген от холандски едрогабаритен скелет.... Финес в черепа у сивооки и/или зеленооки няма. Грациозност сред палестинки и арабки също. Да не говорим , че въобще моделите са само за много грим и подиум или камера. Истински красивите жени не търпят много грим, не са особено фотогенични и най-вече нямат време да се занимават със снимки, защото нито им е нужно да се доказват колко са красиви нито мъжете около тях им оставят време за кой знае каква кариера ... :-)

То пък другите рокли дето ги облича и разхожда и тя и другите манекени все едно не показват всичко :)) Напоследък модата е да си ходиш само по гащи с нещо прозиращо отгоре :)

И аз искам да я напръскам, ама няма да стигне за рокля.....

А надолу между краката до колената какво "" държи" материала във въздуха?

Посоката на пръзкане създаде косо мост между бедрата. Тестурата се насочи от посоката на пръскане така, че се свърза във въздуха. След това уплътниха с фронтално пръскане.

мерси

А с тази рокля как се ходи до тоалетната?

кинеш, седаш, ставаш, пръскаш...

Напръсках монитор, клавиатура, все...

Фантастиката става реалност. Самото дърво под роклята е без значение.

Мега грозни са тия сестри Хадид. С толкова корекции по лицата можеха поне красиво изражение да си докарат, а са се направили на травестити. А без грим са като измити котки - тотално безлични.

стругована в лицето и прилича на дърво, а в тялото пък прилича на нищо. Ако говорим за излйчвене излъчва само студенина, модел за неподражание е сигурно

Очаквам сега Мария-Габриел а ла Борисофф като някаква по иновациите в ЕК на ЕС да произнесе пламенна реч за ролята на този иновативен лейбъл, рьйш ли

Пръскате само по компа, отворковци...

то и аз като я видя на картинка тая остъргана в муцуната и с грозно тяло Бела ми иде да я напръскам, ама със спрей с боя, че да не се вижда :)

И аз мога да напръскам една рокля върху Бела.

Всъщност е много яко. Но, като гледам, ще си остане скъпо забавление за богати чичковци, които искат да разнообразят играта малко.

бЕла рокла, нали?

И аз бих я опръскал по същия начин.

E така ще я опръскам и аз с моя пожарникарски маркуч.