Наричана "Великолепната", и на 60 г. първата дама на Азербайджан приковава погледите

"Дарителката на Трапезица" отново предизвика внимание, демонстрирайки стил при посрещането в Баку на българския държавен глава Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - Наричана "Великолепната", и на 60 г. първата дама на Азербайджан приковава погледите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

алиев , след като наследи бащаси на поста президент на азербайджан назначи "виликолепната" си съпруга за вицепрезидент! и нарече всички значими обекти в страната на името на тейко си!

Оо, тая е опъвала платното!

Мунчовата Дедлса мяза на проскубана кранта в сравнение. Никакъв фасон.

Може ли дир.ру да пропусне да похвали един диктатор?

Президенно излиза задноко.....сега и дъщерята на адашо.....явно яко са ни пробили за Азербейджан....

Това е държава в която има политически затворници и "република" в която властта се предава като монархия. Какво прави нашият президент там?

Да но те са либералдемократично красиви а това се брои...

Как какво правят в Баку Муньо и неговата грозна Деса Парцалеса - за парата изяждат си и месата.

Работила ли е нещо цял живот?

Е как, написала е дисертация на тема Евтаназия или казано по друг начин Асистирана смърт!

Малко на траверс мяза, ама щом казвате Дир.ру.

При очевиден непотизъм, за чий чУЙ списвача на "великилоепни" статии ни занимава с някакви "великолепни" държанки? Чунким много ще залюбим домакина на Зеления чорап? И ще правим метани като се върне и ще си думаме "Евала, бат Румене!"

Нашата може да я бие с една ръка.

Ааа, с една гърда, комоцио ше и докара!

Ко тогава за кралицата на Йордания.....цялата ще ви се завие свят

Извади ва. Като на шестокласник главата

Баци е най-красив и галантен...

И. Алиев е син на генерал от КГБ, член на ЦК на СССР Гейдар Алиев. Състудент е на Лавров. Приятел на Путин. Хубав бизнес е да препродаваш енергоресурси на своите приятели като азербайджански... даже и Карабах получаваш като бонус. Та така.

И контрабандата на оръжия за милиарди и тайно е много доходна. Особено като е в името на дружбара с праволния по-голям братски нарид.

По принцип контрабандата се смята за тайна, за това се нарича така. Да правиш тайна "контрабанда", е като да обясняваш, че студен сладолед е студен. Едва ще ме разбереш, но бях длъжен.

И ко? Може - прави? Вие нямаше да направите същото?!? Едва ли. Всеки се е наредил да обяснява колко е набожен и честен и любвеобилен...пффф. Малко реализъм трябва.

послучай визитата на президента им. Утре като си заминат, някой редактор ще изтрезнее и ще я изтрие, питайки се сам какви глупости са писани.

Тя не е родена Алиева, а е снаха в семейството. Пишете глупости. Да, тя управлява там, мъжа й е по хлабав. Семейство управляващи олигарси.

Семейство управляващи убийци

каква е разликата между алиев син и ким син? никаква, но единият е верен американски аргатин и значи неземен герой и демократ а другият има самостоятелна ядрена бомба, насочена срещу биденовците и значи - потомствен автократ

с Бойко е номер 1!

Боко се хилк мазно, защото не може да устои на мирузма на големи пари и удобно покровителство. Много показателна снимка. За тези, които легитимираха Боко и азербайджан

като циганката Мехри Бан от Столипиново дето ходи с гъз разпран.

Макрон не харесва такива жени.Твърде млади са.

Азербайджан няма начин да не е султанат. Но въпреки това, върви в правилната посока. С подкрепата на Турция и безкрайните приходи от нефт и газ. Днес на средния руснак е скъпо да живее в Азербайджан. Въпреки че Ердоган си прави политиката на Метрополия за ислямския свят в Близкия изток, Азербайджан твърдо стои до Израел. Можем само суперлативи да произнасяме за красотата на азерките. Красива смес от арийска и тюркска кръв. Днес най-добрият пианист е с невероятно излъчване, харизма и НЕПОНОСИМА КРАСОТА - Лола Астанова. При изпълненията и се срира дъхът от божествен дар на музикант, брилянтна красота, ослепителна харизма.

Азерите знаят кой е правилният за тях път-имат си един куп руски училища, които дават руски дипломи, дори "Сестра ѝ Наргиз Пашаева е ректор на азербайджанското подразделение на Московския държавен университет.", между впрочем Алиев е завършил точно този институт в Москва, щото азерските трудови емигранти си знаят- за да получиш трудова виза за Русия трябва да докажеш че знаеш руски;)

Бъркаш татарите(Казахстан, Таджикистан, Киргизстан, Узбекистан) .Умишлено. Азерите са преките наследници на султаната Хорезм. Най-голямата държава. Последният султан на Хорезм, ранен от татарите, умира и е погребан на остров в Каспийско море. Азерите хосят в Турция, която днес за тях е Метрополия. В Русия живеят само богаташи-азери. Както собственика на "Крокус". Азербайджан днес е Дубай на Кавказ. Явно нямаш на представа за стандарта на живот на азерите и ултрамодерната урбанизация.

Забравил съм че Казахстан, Таджикистан, Киргизстан, Узбекистан, по примеа на Азебайджан, също почнаха да откриват отдавна закритите руски училища... комай това е пичината на Запад да се плашат едни други че Путин възстановява СССР-)

Абе, защо дамата няма снимка с най- великото жуже на света, царя на вселената - пепен великий?!?

Как така, защо? Защото в 2 поредни Карабахски войни, мъжът и го втъкна непоносимо болезнено на Жужака. В Карабах, Азербайджан воюва не с арменци а с Русия и руската военна техника и тактика. От 10 десет дена Жужака ОКОНЧАТЕЛНО изведе мурзилките с автомати от Карабах. 200 годишната мечта на турските султани бе осъществена. Ханъмата може да изиграе само кючек пред Победителят над Жужака.

а той е Президент и по протокол не трябва да се срещат... па камо ли да се снимат, но мъж и редовно ходи до Москва, все пак човека там се е изучил и редвони правят мохабет с Путин, последно си правиха джумбуре в Москва по случай юбилея на Байкало-Амурската магистрала.

"тогавашният премиер на България и Мехрибан Алиева във Велико Търново" - Вече и името ли не му пишете, спокойно напишете, че е Бойко Борисов, нищо няма да стане.

краварите им сапунисват въжето, след като започнаха да им правят четки по медиите... Очаквайте скоро Кенет да каже че ФАЩ стават официален посредник и дистрибутор на азерския газ за Гейропа...

Изключителна дама, отчитайки възрастта и интервенциите.

от 1966 до 1969 г. е председател на КГБ при Съвета на министрите на Азербайджанската ССР... и вече като генерал-майор в запаса сменя поста в КГБ с поста на първи секретар на Централния комитет на Компартията на Азербайджан;)

КРАСИВА Е КАТО ДЪРЖАВАТА СИ АЗЕРБЕЙДЖАН, СЪЗДАДЕНА 1918 ГОДИНА ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ :))

е суха и драска, каквито и погледи да прикове - се тая...

Супер стройна ботокс мадама. Кабаева е дебела.