Жана Бергендорф: Направих грешка, в шок съм

„Направих грешка, в шок съм, не съм добре. Аз не знам на кой свят съм, не знам как ще се изправя, чувствам се най-почернена от най-черния човек”.

Обратно в новината

Коментари - Жана Бергендорф: Направих грешка, в шок съм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е няма толкова противна личност в публичното пространство!!!!!!!!!!!!!! От къде се появи тази особа и с какво сме заслужили постоянно да ни я натрапват?????

сълзите ще помогнат, както и преди го правеше, плачи и ще си възвишена...

Уф, пак ли тая... Що не вземе да се скрие и да не си развява мръсните чаршафи пред всички. Аман от ексхибиционисти.

ей, тая е много тъпа, но който повярва на тази сценка на пиар, е още по-тъп. не е начина да демонстратираш талант и качване на рейтинг като цивриш по телевизиите, малко ми идва туу мач тая кака..

дори ме трогна, но защо излъга за белезниците? Имаше хиляди варианти: да го подмине; да си признае - да сложиха ми белезници с обяснението че такава е процедурата при такива случаи; единственото вярно което написаха за мен е че по време на ареста ми сложиха белезници; при ареста ми сложиха белезници като на престъпник къкъвто аз не съм и след направените уточнения ме пуснаха като ми се извиниха.... А така човек си казва - щом може да излъже за едно, може да излъже и за друго!

Тая че се друса си личи от километър. Ама за един тъп наркоман куките нема да влезат само, прекалено дребно е. Явно става въпрос и за дилърство.

Вие пи ара ли сте на госпожицата? Ако не сте, моля да приемете, че хората имат друго от вашето мнение и не се считайте длъжен да репликирате всеки. Благодаря за разбирането! Приятен ден!

Първо "пиар" се пише слято ! Жана не ме е назначила като никакъв,но аз прекалено много я харесвам като изпълнител и не мога да позволя срещу нея да се сипят обиди и лъжи от разни празнословци,които гледат само къде да излеят злобата си за собственото жалко съществуване

слято - я го напиши на английски и го преведи.

със забележките относно правописа ми! Погледнете си вашите греди, моля, а не сламката в моя коментар. Вашето пристрастие, изразено по този начин има обратният ефект!

Беше въпрос на време....

финго е много прав *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да се стигне до ОБИСК в частен дом Полицияра трябва да има Сериозни Аргументи за да се стигне чак дотам. Не мисля, че за ЕДНА ЩИПКА марихуана Властите на реда ще предприемат такава сериозна Офанзива, свързана с пари , време и обучени полицаи. За какви белезници ми говорите и какъв е целият този Фарс !? Кой измисли тази евтина Реклама. Странна история. Нещо ми насмърдява на театър!

хаха Финго...ти явно не познаваш полицията и колко гнусни твари са много от тях....наистина ли вярвате на тази прогнила институция?

Тази е типичен представител на нищоправенето, но с усилия. Абсолютен продукт на световен елит, целящ заомбирането на хората. Все едно е чалгарка, само дето формата е различна. Резултатът от такива 'примери' като този продуцентски продукт е идиотзъм, разгул, шарения, лигавене, сметкаджийство и най- вече липса на всякакъв ориентир на децата за това кое е стойностно. А тя е само върха на айсберг, в който са и 80% от политическа класа водеща се от принципи лишени не случайно от елементарен здрав разум и прогресивно мислене, а не консуматорско. И това е не само у нас. Повс

Може ли да уточниш,ти каква музика слушаш ?

Ами само роботите са със строго определни профили. Аз като нормален човек слушам всякаква музика, която ми харесва. Слабо ме интересува визията на певеца и клипа, освен ако не е много пошло. Като цяло като се 'пресметне' от кой жанр най- много ми харесват песни и мелодии- най-много са от фънк/джаз, диско и българска народна музика. Най- малко от рок. От софийските радиа - НОВА, РАДИО 1 и ДЗАЗ. Едно от типчините чалгарски поведения, може би защото чалга и еснфлък виреят по едни и същи среди, е да слагат и/или поне да се опитват да осмислят всичко в категории.

Хубаво е, че осъзнава грешката си. Но за доброто на детето й, трябва да го отделят от нея. Дано то, (детето, по-точно, раздялта с него) я мотивира да се подложи на лечение.

Някой от долуизложилите се псевдоморалисти може ли да посочи подобна статия в западната преса,относно някоя от техните звезди? Толкова злоба и неоснователни обиди спрямо един роден талант,изглежда може да се изсипе само у нас.Дори си мисля,че ако това стане там,ще има съд за драскачите

ти какво очакваш от хора, които преценяват човек по външния му вид?

Искаш да кажеш, че тя не е на снимките с белезници? Сигурно през цялото време е била на църква, а виж как са я "очернили", а? Който каквото сам си направи, няма как друг да му го стори. Сама си подлива вода и колкото и да рони сълзи в ефир, то доказателствата сочат, че лъже. Е, ако е доказана лъжкиня, то колко да си тъп, че да ѝ вярваш?

Искам да кажа,че всичко е заради външния и вид Като не я харесвате,защо се интересувате толкова от нея? За жена ли ще я вземате или за снаха? Жана е в шоубизнеса и трябва да изглежда атрактивно.Който я харесва ще я гледа и слуша България е съвременна европейска държава и тук имаш свободата да изглеждаш както ти харесва,с всичките позитиви и негативи от това

напълно съм съгласна с теб. Това са хора които свързват татуйровките с хепатите, което е възможно най-голямата простотия на света. Това са някакви червени тички закърмени с комунизма. Псевдо-моралисти както казваш, същите тези лъскат по порно сайтовете и са най-големите боклуци.

може ли тая персона и добро име. Ако искате да й запазите "доброто"име,какво ни я навирате непрекъснато.Тая сама си е скапала "доброто "име сега аз виновен,че не й зачитам,скъпоценното "добро "име.Само като я погледне човек и разбира колко и е "добро "името.То и името не е като име

ГРЕШКА,ТОВА СИ И Е НАЧИН НА ЖИВОТ.ПОДРАЖАВА НА ГОЛЕМИТЕ-РАЗВОДИ,НАРКОТИЦИ.ОРГИЙ.ВЗЕЛАСЕ Е ЗА УИТНИ.

Хубав пример за подражание, няма що. Уитни съсипа живота си и тази ли иска същото?

Ако Жана Белгендорф иска да докаже, че не взема дрога нека доброволно се подложи на тест за наркотици, има такива, които хващат наркотични вещества два-три месеца назад. Ще изчисти името си, ако сподели резултата в национален ефир.

Ех, Жана това е най-лошото за една майка-да и вземат детето, но си помисли, че при баща му ще е по-добре. Около теб какво ще научи? Ти си впрегнала майка и сестра да го гледат, докато правиш кариера по заведенията.

Само човек като види външният вид на госопжата се вижда ,че е наркоманка.Смяната на настроенията също са признак за това.Трябва да й вземат детето.Единственият изход е да започне лечение ,без наркотици и алкохол и ако се излекува да си вземе детето обратно.

Добре че сте скРита, та ме можем да ви видим каква хубавица сте...

настоявам за ефективна присъда,закона не е само за някой хора а е за всички !!!!!!!!!!

Дари

Настоявам да се публикуват само грамотно написани коментари! В българския език думите в множествено число не завършват с Й! Имена като ХавлиЙ, КайсиЙ, ЧиниЙ и т.п. може и да са съществували навремето в древна Гърция, но не и като съществителни в българския език!

Вкараха ни във филма "Москва не вярва на сълзи"

сравнението ти е тъпо, неподходящо и не на място. Само да си пишеш!

щом са в дома и ,значи са нейни ако не ги е ползвала, значи са за разпространение

еее голем праз нищо кой знае какво не се е случило...

Трябва да се нашари още.Каква гнусотия.

Много противна тая, беееее.......

Пак стигаме до взаимно изключващи се твърдения на "звездата": "Направих грешка, в шок съм" и след това "Нито са откривани наркотици в мен, нито съм ползвала". Къде е шокиращата грашка, в какво се изразява? Истинската и единствена грешка всъщност е, че си тръгнала да ставаш известна, ама то само с шмъркане не става.

ще се разрева и ще ми се размине, пук оня мухлио муя ми, дето си носи трева да се оправя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И като се сетя преди как ревеше по разни предавания, че иска детето й да е при нея в България и как искала да се грижи за него. Сори Жанче, но жена с подобен начин на живот и обкръжение не бива да гледа дете.

щото ти си много свестен

Ми да ти кажа нямам спомен у нас да е идвала полиция, не се сещам и жена ми да е носила у нас марихуана и да сме се били и крещели, будейки целия блок. Та сигурно мога да мина за по-свестен от Жанчето.

Тази не рева ли, че не можела да си взима детето, а сега бившия й мъж и стана най-добрия приятел? Как ли не се лъже за слава!

ДОКОГА ТАКИВА ЩЕ РАЗНАСЯТЕ ПО МЕДИИ БЕ ДРАСКАЧИ

Синът и е на море с баща си и сестрите и ??!?? Само аз ли намирам нещо странно в това?

Абе не че нещо, но нямаше нужда въобще да се обяснява, да реве пред камера и да лъже. В друга медия имаше снимки от ареста, задържането, белезниците и т.н. Аз лично бях забравил случката, но ето, че Жана реши да се обясни и ако има някой, който се е съмнявал, тя сама потвърди така, че е наркоманка , че е била арестувана след бой между нея и някакво гадже и т.н. Деградация.

Е, НИЩО НЕ РАЗБРАХ ?????? Малко по смислено да се беше изказала !!!! Беден речник !

Вдига шум около себе си. Иначе ще я забравят

Крокодилските ти сълзи не могат да ският същността ти на долна наркоманка, ти си срам за музиката като цяло и трябва да отидеш в комуна в Италия ,не да тровиш въздуха на хората!

ПУКА МИ .

Единствената грешка на Жана беше, че започна да се оправдава, при това със сълзи на очи. Трябваше да отсвири всички с едно "И кво толкова се е случило?" и да си продължи животта.

Абсолютно вярно и точно! Браво!

ХАЗНАТА ТРЯБВА ДА СА ПЪЛНИ ОТ НАРКОТИЦИТЕ И ПРОСТИТУЦИЯТА.УМИШЛЕННО И ТЕНДЕНЦИОЗНО НЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ ЗА ДА СЕ ХРАНИ МАФИЯТА.А ТРЯБВА ДА СЕ ПРОДАВАТ В АПТЕКИТЕ С РЕЦЕПТА,КАЧЕСТВОТО ПОД КОНТРОЛ,НАРКОМАНИТЕ ПОД МЕД КОНТЛОЛ И НА НСЕКИ ЛЕВ 50 СТОТИНКИ В ХАЗНАТА.ПРАВ МНОГО ПРАВ ЗА МНОГО НЕЩА Е ПРАВ ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР

Всяко нещо си има цена!Слабите характери си падат по такива екстри като пушене на трева, шмъркане на енфиета или разни акупунктури.Ама кво да ги правиш,избора си е техен!

оф бееееее аман от псевдо звезди...

Впечатляващо - някаква певачка с чуждоземна фамилия /dorf означава село на немски/ е довела до толкова много коментари. Кеми Тодорофф преди години се опита да постигне същия ефект, но се провали, вследствие на което се пропи. Иванка Планиноселска ще свърши като Кеми Тодорофф, ъпдейтът ще е дрога.

И Камелия Тодорова, и Жана Бергендорф са много талантливи певици.

Като цяло всичките звезди пафкат, шмъркат и правят оргии яко! Като ги хванат много съжаляват и преоткриват вярата си в Бог! Просто от многото слава им прегарят бушоните. Няма какво да ми реве - га яде кифтетата ни рива!

и то едни големи космати ги е яла

Направо мешана скара

Уважавах и харесвах Жана, до момента, в който видях снимки от линейката и разбрах, че лъже. На една от тях се вижда, че е с белезници. Напишете Жана Бергендорф и Лео и отидете на Изображения. На една от тези снимки в линейката, въпреки шала, с който прикрива ръцете си се виждат именно белезници. Мразя лъжата и от този момент доверието ми към нея рухна!

Mного ясно се виждат на снимката на която се е навела и гледа през прозореца на страничната врата на тази линейка.

Искам да попитам '' spec '' : Ама Вие май сте роднина с Жана ?! Такава пламенна защита , само да се каже лоша дума , сте готов /а да издерете очите на някого ! Чак пък такъв фен за една никому неизвестна до скоро певица - странно ???!!!

Не знам какво странно има ,За мен би било чест да съм роднина на такава талантлива певица,но не съм. Просто по време на Х-фактор аз бях възхитен и продължавам да се възхищавам,на красивото и чувствено изпълнение на нейните песни! Друг път не съм изпитвал такова вълнение при слушане на музика.Аз съм човек на възраст,но при всяка нейна песен очите ми са се насълзявали. По време на Х-фактор съм чакал с нетърпение всяко нейно следващо изпълнение.Мисля,че след като ми е донесла толкова хубави моменти,мога да отделя от времето си,за да я защитя от злобата отправена към нея

Сега ѝ отдели от времето си да я превъзпиташ, а не да я защитаваш...

Каде го видя тоя талант бе, специалиста?! Явно чалгата (не чавката) ти е изпила мозъка.

защо ни занимавате с глyпости ! личнuят живот е неина лична работа ! Dа си е жива и здрава жената, но аз не сbм неин фен !

Има лесно решение на проблема ти -като видиш в заглавието,че пише името на Жана,го подминаваш и готово !

"Който от вас е без грях, нека пръв хвърли камък върху нея"; Моралисти..., едно е в тесен кръг да изразиш негодувание към конкретни неща у човек, когото не познаваш, друго е да грачиш на всеослушание, но анонимно, кой колко бил черен. И отново се връщам на първото изречение.

Да... много си прав. Тук има глутница неразбиращи и тъпи псета, които като обезумели лаят по някой, който е набеден за грешен от медиите. Нито журналистите, нито тези псета тук са перфектни и трябва да "съдят" някой друг. Нещастна паплач, която се храни с проблемите на другите! Жалки сте, всички плювачи! А ЖАНА Е СТРАХОТНА ПЕВИЦА! Това, че не го разбирате си е лично ваш проблем! Нея има кой да я признае и са я признали много преди да надраскате смешното си мнение тук! Тъпаци тъпи!

в случая сте вие и писането ви е истерично

E-e-e-e-e, доживях! Седя и се чудя, коя е тази особа от чалгарския хайлайф и идея си нямам. Чувствам се чудесно, сега очаквам момента, когато останалото население и мангалите престанат да припознават простащината, като пример за подражание!