Това сподели пред "Нова" певицата Жана Бергендорф.

В началото на седмица тя и мъж, с когото е била в дома си, бяха задържани за 24 часа, съобщиха за Дир.бг от пресцентъра на МВР. Певицата бе откарана в болница. От МВР уточниха, че причината за задържането е марихуана, открита в жилището на Бергендорф в кв. "Гео Милев" в София.

се извини на продуцентите и близките си заради случилото се. Oбясни, че още е много притеснена.

Нито са открити наркотици в мен, нито съм използвала”, категорична беше Жана Бергендорф. Не съм била с белезници, нито в ареста, нито в линейката”, подчерта тя. Снимките на "24 часа" показват друго.

С мъжа ми Стефан се разделихме наскоро, работата ни е далеч един от друг, но знам, че имам един верен приятел и той се казва Стефан Бергендорф, за всичко ме подкрепя”, сподели Жана Бергендорф. "Детето ми е на почивка с мъжа ми и сестрите ми. Отдалечено е от това, което се случва, не е правилно да го забъркваме”, добави тя.

„Осъзнах, че е много важно да преценявам това, което аз съм като личност пред феновете и то във всеки един момент, и трябва да бъда добър пример. Никога не съм си позволявала да бъда лош пример на когото и да било и от това ми е още по-болно, защото ме изкарват каквато не съм”, каза още тя.

Вижте снимки на Жана >>