17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете двамата капути които ми излизат отдолу на всяка страница!

Искрено я харесвам . Умирам за коне с поне 40ти номер обувки . Жал ми е , че още не се е задомила , и аз кат баба и да кажа ..., щото това с наливането на шампанско в газа е до време !

Хубаво дете.

Интересно...за да си купиш сладо;ед, преди това посещаваш фризьор и професионален гримьор те плеска приблизително час. А, и водиш професионален фотограф подире ти, за да те снима как се клечиш на пътен знак. Бахти почивката. А уж почивали...

На снимката с бялата рокля е като дзвер във фейса. Плаши Баба Яга

С този фотопоп добре че пишете имената. Като ги видиш на улицата се чудиш това кой е?

Хубавата жена е рай за окото, ад за душата и чистилище за джоба!

Така е, но хибавата жена. Тази е посредствена. С толкова много грим и мъж ще изглежда добре

И сушилня за кесиите м/у краката ,както и на тези с ,които ще се сдобииеш не само един приятел :)))

и времето, в което живеем. Това ли ще оставим за децата. Реклама на една такава всеки ден. Поне не гладуваме.

Да вечери милионера въпреки цялата реклама

Еее той милионера и мята някой друг лев и тя си мисли че много го е омаяла. Милионера си има няколко категории жени - жени, от които оставя поколение, красавици като Барселонката, друга категория - “звезди” там влизат Наталка и плеймейтките, които ги употребява когато и както пожелае. Ако им каже избърши ме след нужда ще го избършат, затова им плаща. Те са на повикване. По дрехите и чантите ще ги познаете. С тях се хвали на приятели кара ги да си снимат вътрешностите и ги показва на аверите. Амин Нати, пращай още голи снимки да гледаме ама има и по-готини в харема от теб.

За Боко тиквата ли пишеш. С него ли има връзка?

В тяло е перфектна, но има разлика между красива и поддържана. Има естествено красиви момичета и жени, които не са "барнати" с дрехи, прически, грим и т.н., дават го по-натурално. И други, които надяват доста сполучлива фасада от грим - няколко пласта, дрехи, самочувствие и т.н. Ироничното е , че вторите са по-вървежни в момента и минават за красиви и неотразими. Но истински хубавата жена винаги си личи и с лек грим, и по-скромно облечена.

.......

В банкя си е. С жена си,що? Трябва ли ти?

На мен не, но го търсят един поп и двама с лопати.

Ам чи да го намерят знаят ГДе живей бе

Голям праз

Тази мрази да е облечена. Към природните и дадености, обаче, е добавена прекалено много човешка намеса и ефектът се е превърнал в дефект. Или с други думи - едно красиво момиче се е "доукрасило" до степен да се превърне в пластмасова секс играчка. Успешно превъплащение от човек в предмет... Язък!

Кой е спонсора на всички тези екскурзии? Не го показва, може да не е за показване. Иначе за мацката- в лице не е красива, просто е много направена. Но фигурата компенсира лицето. Висока, дълги и красиво оформени крака, грацилна структура. Най-впечатляващи наистина са краката. Все още е естествена, не е надула устни и гърди. Поне засега. Има чаровна усмивка.

НаталиТО е от не особено заможно семейство. Със заплатката на синоптичка не може да си покрие дори ежедневните нужди, за да изглежда като про.с.т.ит-и-т-ка маникюра, изкуствена косица. Да не говорим за колата която демонстративно шофира и дрешките и чантите които показва. Човек трябва да има достойнство не да се надува. Роди две, три деца тогава се надувай.

НАП не харесва твоя коментар!

През далечната 1975 един съдия-изпълнител и заместващ съдия в съда ТТ, първо ги оправяше и след това комуниста от дс ги изпращаше на високи постове в софия, както имале и вицове, отивам в София да стана urоsпия

Лайф... това ли ни е живота? Б-а-с-и

500 лева за час. Има доста по-хубави.

конюшна е горката

Отдалеч Наталито изглежда много добре. Отблизо обаче изглежда така, че по-добре да я гледаш само отдалеч

Че ми писна от бръснати сливи и пичи въшки.

И аз съм баща и би ме било срам да имам такава дъщеря....първо трябва да има нещо в главата, бащати с какво се гордее??? Че си показваш ПУ&тката по телевизията ли???

То хубаво си баща ама тоя речник....хич не отшва на един баща!

Красива жена??!!! Първо прилича на вещица,с тази обратна захапка на булдог.Представете си я без грим и руса коса!!!! Несъръзмерна,сплескан задник!Какво остава ,едни дълги щеки!За характер да не говорим.Не е от смирените,100% лош човек,по лицето ще я познаете!!!! Жени ,които по този начин искат да привличат хората ,са кухи лейки,мислещи само за материални неща и как да изглеждат по добре от другите!!!За мен лично,нищо особено!!!!

99% от коментиращите са селски чикиджии, дето хубава пи*чка не са и никога няма да видят. Само мара с петте баджака жулят

Какво чекиджии, аз съм баща на две дъщери и ако с такива парцали като тази, значи аз и майка им сме се провалили като родители!

Чалгарче, има един световноизвестен и непознат за теб поет. Бил световен символист. Едва ли си чел "Може би"....камо ли ще го проумееш. Но цял свят знае "Две хубави очи". Тук не смеят да го публикуват....откак съществува ДИР.РУ. Затова пък голи задници и предници всекидневно се тиражират. За такива както теб.

Мястото е уникално, иначе тая провалената я шибам само с шамари, щото вече не ми става от дрогата. А и тя не е нищо особено, несъразмерна, с малко повече грим, на сутринта е особено страшна и дори мен ме дострашава

Всеки човек изпуска газове 14 пъти средно на ден,Значи Наталче попръцкваш му да твоя рязан приятел.Интересно,директно ли му пръцкаш на оная работа или тайничко под юрганя

на тая пръстите на краката по-дълги от пръстите на ръцете бе :D :D :D хахахаха

Тук коментиращите с такива грозни китове си лягат, ама плюят иначе по красивото момиче. Не случайно съм казвал, че 90% от българските мъже са педалчета. Да си лягаш цял живот с една дебела и смрадлива крава, но да плюеш по красива жена.

жена без "пици".

Красива жена??!!! Първо прилича на вещица,с тази обратна захапка на булдог.Представете си я без грим и руса коса!!!! Несъръзмерна,сплескан задник!Какво остава ,едни дълги щеки!За характер да не говорим.Не е от смирените,100% лош човек,по лицето ще я познаете!!!! Жени ,които по този начин искат да привличат хората ,са кухи лейки,мислещи само за материални неща и как да изглеждат по добре от другите!!!За мен лично,нищо особено!!!!

легам си с такива, къде ми аресват. и таа щеше да ми ареше, ако не се беше предОбрила толко у суратя. до толко свикнахте с пластмасата, силикона, хиалурона и макиажа, че скоро време, като ви пущат секс роботите у магазините, че почнете да се влюбвате у них и да се жените. давие бем у путюфците заспали!

Таз година Миконос ,догодина силиконос.

си прав! Дано те чуе....

Тази ще я продаваме ли, че се е изтипосала в толкова разголени снимки? Но някой да й подскаже, че с 30 см токчета на груби обувки нито ще стане по-висока, нито краката й ще се издължат...

нужда от удължаване. По-други елементи ще трябва да се работи усилено!

Виждат й се сливиците.

Как се гологъзи как че я нафърфори некой...

“Много е яка” затова всеки вика “вземи я ти,че аз ку.р.в.и не ща “

Драги мои, Защо смятате че мъж като баце би си легнал с подобен травестит, че той колко жени има, баш за тая го еня. Съмнявам се и един път да я е е.б.а.л. той си обича ц.и.цорести. А тая е баси коня. Не вярвам да в паднал толкоз ниско да е.бе на Трифонов Станислав една от у.р.супите

Няма никой в главата й

А тиквето защо го няма на снимката , скрил се е хитреца селски.

Не просто си плющи друга докато тая се мисли за голямата работа на Миконос. Даже един дядка не може да накара да и предложи брак. Колко е жалка. Колкото и да слагаш Фотошоп по-убава не живо НЕМА да станеш. На плажа с 3 кила грим и облечени като за бар… пози, муцки, и на сутринта ДЗВЕР в леглото. Еле па с тия брадавици по цялото тяло

друго си е да се събудиш сутринта до грозната си и миризлива дебелана

Не бих се изплюл даже за тая гнусна п а ча а

Снима

Колко щеше да е хубаво за България САМО Натали да пратиме на опера в Австрия... Ех, жалко!

Кое й е прекрасното?

и аз съм съблазнен че си дам целата пенция за нехи

Аз много радостен! Съвсем евтино купил!

никой нема да я върне. ама що е на толко високи точкета? късокрака ли е?

Грешиш че никой няма да я върне. Не всички си мразим у.ьовете

Я си признавайте,кой от вас я заведе на тия места та и я снима даже

Кое нормално момиче ходи на море с такива кокили ? Само проститутките.

е кисело, нали?

Прилича си на високоплатена проститутка момичето, визия, облекло. Сега това е модерна професия, леки пари, чичко паричко, яхти, Дубай, Миконос, а иначе в главата няма никой, само селска хитрост.

направила си е сметката жената... дали ще я шпори чичко паричко, отруден шлосер, художник или учител по математика — все тая. или пък не й е все тая, щото само мейнтъненса на месец е като външния дълг на либерия. сори момчета, ама скъпата кола си иска скъпо масло.

Тва не е жена - травестит е - виж и гадните голямо стъпала. Повръщам

Прав си така е, прави си сметката момичето. Синопичка, чете аутокю-то, пуска на който трябва и вече е голямата работа, хайлайф ВИП, учи младите курветки по телевизята как да си успешен. Лошото е примера, който се дава на по-младите, но такова е времето.

Тръмпеееее всяка жена с рокля тип колан ще привлича внимание без значение дебела ли е слаба ли е или е красива или грозна. По баджаците на всяка ще се обръщат ако е с такава рокля. В случая к.у.р вата парадира с високия си стандарт живот, но той е без покритие защото заплатата на синоптичка 2000лв не стигат за издръжка на джип за 200 000 бона, чантички по 1-2000 лв.

Че тя си е такава ама не е много високоплатена с тая рокля от Зара за 30 лв хахахах

Това е хубавото тяло - и с парцал от битака пак хваща окото! Ако си кюфте и с рокля за 20000лв да се облечеш все тая. Важи и за мъжете.

Ех защо не съм се родил курва да ми е лек живота ...

Трябва и малко вид да имаш, курви много...

Казват че е незаконна дъщеря на Слави Трифонов ! Казват че той и е дал пари да летува в Гърция ! Това е да имаш Татко богат и известен ! Ако греша поправете ме ! ДОЛУ ГРОБ !

Слави Трифонов и даваше да му разкопчава ципа под бюрото в Бтв. Не и е никав баща беше и е.а ч сега един друг политик я шпореше поредния спонсор но не и желаещ за донор на …

Дами, лелки, кифли и т.н. Вие май наистина не знаете какво търят мъжете в една жена? Не говорим за съпруга, майка, баба, професионалист в сферата на работа. Жена... Да ахнеш, да охнеш, да кажеш "майната му" и да си легнеш. Ей това е!

А Дир.бг... Като не искате такива коментари и сте ориентирали Лайфа само към женската аудитория - просто не пускайте статии с наистина хубави българки. Тази не е Николета...:)

Прав си, искаме да ахнем, а не да се подиграваме. Тази е от жените които са показали всичко на сергията и които побелае да си купи - срещу чантичка и рокличка. Жената трябва да е загадка, а не прочетена книга. Виж я тая че само пише с кой се е нае..б.а.ла еее това ако е известност браво. Жена с лице на кон, голям нос и клепнало уши , въпреки че ги крив се виждат. Фотошопа ти е в повечко бейби не си толкова яка за колкото се мислиш и нямаш основното което мъжете харесват ц.и.ц.и сори дами ама мъж ако ви каже че харесва жена с малки -ЛЪЖЕ!

снимката на пилона е от сердика център мол в софия. На миконос беше преди 2-3 години с мама, няма да се учудя от тогава и да са снимките. знаем, подобни жени , че щракат по 1000 снимки ,които пускат по няколко месеца/години. иначе е хубавка - да.

Хейтърите само си мечтаят за красавица като нея.Радвайте се на хубавото,за да живеете по-добре.

а най и се радваме на грозната брадавица космата

Красива българка! Ангел!!!

Бате Бойко е спонсорирал почивката, нали му била любовница…

Какво общо има това с факта, че е разкошна жена?

Какво общо има това с факта че е кифла? Да си намери нещо да работи.

Мъжете работят за нея.

Като работят уж за нея що баце е..б ва други и що тая е сама на празници, на почивки, навсякъде? Що реве на приятелките си че е самотна? А?

Ааа не е само с тая. Има си няколко.

Баба Яга Трифонова