Макар лятото да е в своя разгар, надали съществува човек, който да не е наясно, че времето има изключително непредсказуем нрав, който понякога е в състояние да провали дълго подготвяните му планове за слънчева ваканция край морския бряг, дори и през топлите месеци.

Но кой би бил по-добре запознат с непредвидимия му темперамент от синоптичката Натали Трифонова, чиято професия изисква да е добре запозната с всичките му особености? Това само по себе си означава, че ако има някой, който със сигурност знае кое е най-подходящото и благоприятно място за почивка, през който и да е сезон, то това без съмнение е лъчезарната водеща предаването "COOLt" по bTV,  заела мястото на Петя Дикова, след като колежката ѝ излезе по майчинство.

Вижте снимки >>

Може да се каже, че благодарение на информацията относно климатичните условия, която получава директно от "кухнята", вечно усмихнатата блондинка винаги избира възможно най-хубавите дестинации, към които да се отправи, когато не е на екран, отдавайки се на заслужена отпуска. Така например от скоро тя се намира на прекрасния Миконос, където пристигна в най-удачния момент, тъй като тази сутрин тамошните власти отмениха противоепидемичните мерки за ограничаване на коронависруса, наложени в средата на този месец. Днес те премахнаха полицейския час, който бе в сила от 1 ч. през нощта до 6 ч. сутринта, наред със забраната за музика в заведенията през цялото денонощие, а резултатите от това вече са налице.

От снощи в личния Инстаграм профил на Натали започнаха да се редят снимки, показващи, че животът на пленителния остров постепенно се връща обратно към нормалното, изпълвайки го отново с хора, търсещи незабравими преживявания. Онези, които поне веднъж са били там знаят и ще потвърдят, че улиците му отдавна са се превърнали в своеобразен моден подиум, по който посетителите се разхождат с най-впечатляващите дрехи от гардероба си, опитвайки се да се откроят от множеството.

Вероятно именно заради това още в първата вечер на престоя си хубавицата реши да направи обиколка на главния град в ефирна черна рокля изпъстрена от цветя с дължина до земята, привличаща погледите с дълбокото си V-образно деколте и висока странична цепка на полата, разкриваща дългите ѝ крака. Тя обаче не остана задълго с нея, тъй като по-късно позира пред фотографския обектив в друг тоалет с леопардов десен на фона на характерните за южната ни съседка варосани бели сгради със сини кепенци и врати. Облеклото, направило най-силно впечатление на последователите ѝ във виртуалното пространство обаче, бе късата бяла рокля с гол гръб, която носи в една от последните си публикации, демонстрираща стройната ѝ фигура. Завършвайки цялостната си визия, тя се е спряла на черни сандали с капси и високи платформи, кореспондиращи с колана на талията ѝ, както и цикламена дамска чанта, чиито цвят се среща и в цветята около нея.

Преди борени часове Трифонова накара мъжката част на почитателите си да затаи дъх с последните кадри, споделени в акаунта ѝ, на които показва своя сексапил. На тях тя е легнала на шезлонг, разположен на лазурния бряг на Егейско море, под шарената сянка на мрежест чадър, облечена в черен бански от две части, върху който е сложила интересна плажна рокля, съчетана с тъмни очила и чифт големи обеци тип "халки".

"Лятото изпълни вените ѝ със светлина и сърцето ѝ се измива до обяд", гласи посланието към фотографиите, събрали хиляди харесвания, което всъщност е цитат от произведение на Сесил Дей Луис.