Наталия Гуркова се завърна у нас за премиера

Наталия Гуркова пристигна в България специално за премиерата на филма на Стилиян Иванов „Дервишите – мистиците на Изтока”.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Гуркова се завърна у нас за премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле колко се е състарила, а мисля, че тя е около 42 годишна. Няма и помен от предишният и блясък и красота. То химията си дава отражение.

аз се върнах от градо ,че требва колям прасето тия дни.

Какво искате от 40 и кусур годишна жена, снимана в упор със светкавица. Да, вярно че интервенциите предимно вредят, но все пак това си е стандартна външност за жена на тези години. Относно това, че е неузнаваема - да, така е, тя преди се снимаше със светли лещи и когато после се появи с кафявите си очи пак беше неузнаваема.

Оп, грешка! Тя наближавала 38 години. Значи верно малко е попрекалила... Четох, че ядяла много зеленчуци, а от белтъчен глад се влиза рано в менопауза - запишете си го!

не е на 38 тя е на 35 четох някъде че е е родена 1977

Нищо не искаме! Просто си спомняме как тя каза, че няма да се връща в България и затова се чудим защо не си држи на думата! Хайде, лицето си сменя, но явно не само него! :-(

Тя е на 35

Ееее па от къде да знам. Мнооо торби станая.

Припомнете ми, коя беше тази?

то и да не ти припомняме - няма да е голяма загубата

Остаряла и погрозняла въпреки интервенциите които си е правила.Има точно обратен ефект.А беше нежна и красива.

Много е променена!!!??? Все едно е живяла на друга планета, където 1 "планетарна година" е равна на 5 Земни! Да пази ГОСПОД от такива драстични промени!

Това не може да е тя-заобиколен съм от така изглеждащи жени над 40г.

Какво е направила с лицето си? Направо е грозна, а беше такава красавица.

Наталия беше много красива, и бях много навит по нея. Сега обаче изглежда много променена, сякаш лицето и е пластмасово. Няма нищо общо с преди. Вече не съм и навит!

и аз се развих