Наталия Кобилкина напусна Dancing Stars

Сексоложката Наталия Кобилкина и партньорът й Живко се оказаха втората двойка, която се раздели с шоуто Dancing Stars.

Обратно в новината

Коментари - Наталия Кобилкина напусна Dancing Stars | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не я харесвам Кобилкина.

На сайта на Dancing Stars пише че Кобилкина е на 29 години. Да не са объркали възрастта и. Изглежда значително на повече. Има голям нос, добро тяло но е дървена в движенията си. Натрапчива е нейната сервилност и постояните "благодарности" което показва неискреност.Не ми допада. Даже предпочитам дебеличкия Люси поне има усет за танц.Капка също е дървена ,а Луканов изобщо не е за там , но от Нова тв. го пробутват,това си е техен патент да натрапват некадърници.

За тия , които не я харесват има руска поговорка-"Плохому танцору яйца мешают" Превод:На лошия танцьор яйцата му пречат.

Шлюха украинска -пача

Е.....ти парцала

Какъв е проблемът за Кобилкина и вся осталная сволоч,нали имате дистанционно,по лошо е с Топлофикация

......Eх мечти...... първо туркинята а сега и рускинята. А дано същото се случи и на 12 май!

Всичките лекции и простотии, които дрънка навсякъде, ги знае всеки човек, който има поне малко опит. Да взема и аз да се разходя малко по телевизиите, да придобия малко известност, отварям един кабинет и готово-пачките почват да валят.

Имам чувството че тоя пич на картината много се вживява в танца.Дали пък не го е взел много на вътре тоя танц.

Между к....а и сексолог има голяма разлика!

Ако е такова дърво и в секса значи е набедена сексоложка.

вън украинските шарлатанки от страната ни - да ни мамят и обират . българия не е клоака. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кой лансира този миндил ?

Можете да критикувате Кобилкина колкото се искате на трябва да признаете най важното-че без нея живота ще бъде по скучен.Оригинална е - нали?А пък и фамилията и една такава интересна и многозначителна.Направо мамеща.

Направо се чудя как сме живели досега без нея!

Баш пък без нея ли ти е скучно??? Ми мини през околовръстното и ще намериш колкото си искаш "кобилкини", като даже ще са ти на "прИмоция" - 2 за 5 лв.

Значи дами, ако сте пропуснали последния урок от рускинята беше нещо такова - заставате пред огледалото и се разчеквате и почвате да си пипате оная работа - и с пръст да бъркате - после опитвате с уста - с цел да се самоопитате. Та като го слушах това предавне с Кобилкина се замислих - аналогично, ако приемем, че мога сам да си го налапам - бих ли се самоопитал - ами не не бих, да ме извинява Наталия, ама тоя съвет ми идва доста странен

Хитра и нахална като всички рускини.

Малко са ни нашите ТВ лигли, та вече и вносни ни предлагат. Преди Памела, а сега... Кобилкина.

Такива имаше много по пристанищата!

С или без Магаркина все тая! Пълна скръб.

блят

Вярната дума е бляД. Омръзна ми от сурогати - псевдотанцьори, псевдосексолози. Каква сексоложка е тя - опитът й е само практически с вдигнати крака!!!

Практически??? Не бе! Обзалагам се, че поне едни 60-70% си ги е съчинила. Ако ВСИЧКО, за което говори, е изпрактикувала, то едва ли е на 29г и едва ли ще й е останало време да тича по разните ТВ, за да споделя.

Никой нормален мъж не може да се възбуди от тази приказливата :) Изключително отблъскващо гадно създание

И слава богу, че напусна шоуто. Много неприятна личност.

Ако напусне медиите и после България, ще бъде най-добре. Ужасна е.

Б.Х. ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО МЕСТЯ ГО В ДРУГИЯ КРАЧОЛ.

На мен пък много ми харесва. Ерудирана, умна, знае как да се държи пред хора, добре възпитана, хубава, с вкус, истинска дама. Който не я харесва да си гледа работата, на мен ми е много приятна. Така трябва да изглежда и да се държи една истинска жена. Писна ми от всякакви селско-фолкаджийски, цигански и протезно-силиконови изпълнения.

Абе на нея това и е работата - да привлича наивниците и да им взима паричките!

Тази бръктисана руска пачавра да се връща при Славчо и да си участва в глупавите му проекти,които никой не гледа.

Типична хитра рускиня. Омайва мъжете и си постига целите. Справка- Хюрем султан.

нагла и накадърна руска брантия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде де от кога я чакам да ме научи да правя нещата добре :Д

Аве тая бляд до кога ще я разнасят от предаване на предаване...не знам ако отворя хладилника дали няма да изцвили и от там,е то днес може да и се брои за имен ден ,но..... Явно си я подхвърлят собствениците на медии, след като са я пробвали как тегли каруцата, но ние за какво сме виновни,че трябва да и гледаме мазната мутра и слушаме грозния диалект...да си ходи в Украината и да обучава вся бляд там, на нас не ни е нужна....

Калине, ти ли си...?

Много добре и го каза Илияна има разлика м/у теория и практика. Голяма сексоложка,кой ли ден и нея ще развеждаме

Илиана на човек не прилича вече така, че няма думата по въпроса. Дърта злобарка се оказа тя.

Те българите се оказаха специалисти по това да рушат и в частност да развеждат хората.

Най-големия проблем е, че непрекъснато години наред се въртят едни и същи лица попаднали случайно или не в ефира. Повечето от тях са напълно излишни и ненужни като присъствие. Имайки предвид собствениците на всички големи телевизии у нас това е разбираемо.... но доста неприятно. По стечение на обстоятелствата живея в САЩ.. и тук нещата са значително по-зле. Единствените светски личности, които се въртят са някакви неясни глупаци от риалити простотии... просто не е за вярване.... В България определено става точно същото....и по-лошо защото нямаш избор....

След завръщането на Меглена Ангелова в ТВ ще преживеем и Кобилкина. Митко Пищова вече е постоянно присъствие. Бойко Тиквата слезе от екрана завинаги. Христо Стоичков го замества.

Тази е поредната бройка от т.нар. "известни сме с нищо"! Добре че я разкараха, много некадърна!

Удивявам се всеки път, когато видя на екрана появата на тази "гуру" на секса. Как може да се допуска такава пошлост по ТВ. Още повече, че съветите идват от устата на някаква руска уруспия (меко казано, така както гърците говорят).

Злоба...айда пишеш за наши уруспии...

Една прекрасна млада жена!

Не знам на кое да се смея - на млада ли, на прекрасна ли..

Шарлатанка!

Кобилкина, да зареже тия глупости и да направи една фотосесия, задължително с еротичен уклон. Сега и е времето - после ще е късно !

... и направи ти еротична фото сесия, щом си се сетил. Явно на Кобилкина ума ражда повече от твоя.

ХА ХА Кобилкина, ти ли си? С тоя руски словоред - няма как да не си ти. Прочети пак, какво съм написал за времето...

Голям праз, не ми дреме за нея, важното е, че Хазарта да е там :))) Детелин ще го бутат до края, нищо, че е най-голямото дърво. Уважавам успехите му като спортист, но това е състезание за танци, а не боксовия ринг. Не вярвам да се разчупи до края на шоуто и да се научи да танцува, но ще видите, че ще е във финалната тройка и заради него ще са изгонили по-талантливи хора.

И Глория ще я бутат до карая, изобщо не е честно

Алфредо и Симона бяха страхотни! Много класа на едно място! Къде мога да ги гледам отново?

Мисля, че на Нова плей.

Целта на всички участващи, кадърни или не- е да отидат в Сделка или не. Кобилкина спечели 5000 лв, нали? Това е начин Румен да спечели и той пари, а не да гледа как другите печелят. Пука им дали танцуват добре или не. Целта е да отидат в другото предаване- с парите!

Брънтия под маската на сексоложка. Колко интересно. Лошото е че засилва опростачването. Или и това е хубаво.

Яко ме цензурират в тази свободна държава, само ще се присъединя и поздравя "3232"! Когато написах нещо в защита на българките, явно уплаших момченцата и сега следа няма от написаното. 500 г. не са малко и тогава са се родили поговорките за такива "Страх лозе пази" и "Преклонена глава сабя не я сече". Да сте живи и здрави, момчета, още дъ-ъ-ълго време за пример на студентите по журналистика и родолюбие.

Глупак. Тук се публикува автоматично. По-добре провери в кой сайт какво си публикувал, но не е било тук.

Ако беше не рускиня ,а Хамериканка щеше и до финала да стигне!!!Както каза Плевнята-ние вече към Русия и всичко руско не гледаме!!

Абе натриха носа на BTV. Нали Кобилката се има за техен кадър и най-паче за фронтмена от село Тодорово/Учин дол. Иначе Дърводелец 1 Румбата крещящо си реве за изхвърлакис, но журито ме дава гратис да се поотърка още в млада кожа, че това му липсва страшно много в къщи - личи си от километри ;)

Слави Дългия. Нали му е учителка..

Не съм съгласна с това, че изгониха Кобилкина, трябваше или боксьора или румен луканов - много по- зле бяха от нея. Както и предишния път Зейнеб не беше за гонене, но това още веднъж доказва, че подобно предвания в БГ са нагласени. Мойте предположения са, че Глория е сред възможните победители. но кой знае може и боксьора да стане победител, то както е тръгнало май не се гледа дали танцуват добре, а се търси кой е най- лошия танцьор. Много явно го правят продуцентите малко да се замислят,че не всички хора пред тв са толкова глупави, че да не забележат, че състезанието е предварително решено.

има барем 5-6 други които немогат да танцуват а Наталия е доста,доста по-добра от тях....това са -румен дървото,глория свирката,изкуфялата пенсия латинка,капка ли е-сълза ли е и тя е глътнала дървото,ицо хазарто,люси има закалка на танцьор но с тия 150кг-няма как да стане и т.н.

изхвърлиха я .сляби са й връзките.Другите две двойки бяха по-зле,доста о-зле но нали са наши хора ги оставиха.Наталия дори от Глория е доста по-добра,но.......така е в живота!!!!

Да но Глория е грешната мадона с големите бомби от Ван Клон.

Изключително неприятна жена. Кой ли я бута по телевизиите с нейните глупости?

Повече няма да гледам денсинг кгапс. Може ли дървото румен да остане, това е подигравка.

Така става обикновено с девствените сексолози...

Хаха! "Респект мен" за това изказване!