17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли да има пак някой курс за сексапил, че искам да се запиша

Простащини и простотии. Давайте още подробности, чакам с нетърпение.

Човекът има доста кредити. Ще стане малко като в "Чебурашка и крокодила Гена". Там Чебурашка каза на Гена в един епизод: "Гена, дай аз да ти нося куфарите, пък ти ще носиш мен". Сещайте се кой кой е.

Крайно време беше.

Аз нищо не казвам, само цитирам Висоцки от песничката за преселението на душите: «если жил ты как свинья – останешься свиньею».

Добре!

Браво,нека го заведе човека - да види що е то мизерия

Мизерия? В Санкт Петербург? Аре ве!

Хората като отидат в Санкт Петербург, ходят на музей, балет, изложба. Те отишли на "скъп ресторант" и си купили "всичко, което си пожелали". Ценностни системи, брат'чед...

според IQ-то...

Направо се чудя на сънародниците си, които се женят за руските кобили!? Вуйчо ми лека му пръст 1954година заедно с 30сънародника завърши ленинградската консерватория. От тези 30българи буквално 29 се ожениха за руски К. В следващите 10г. Само двама са били все още женени. Според мен за рускини се женят момчета, чийто майки са рускини, тоест смотаняците или нормално импутеннтни българчета. Няма по готини жени от българките. Що се касае до тази кобила конкретно идея нямам коя е, но очевидно става въпрос за платено съобщение.

Щом говориш така или си жена или никога не ди спал с рускиня. За едно си прав, на никой не му трябва да се жени за тях. Луди са и ще ти стъжнят живота.

Живял съм 4 г с рускиня и са страхотни жени много грижовни и оправни и красиви. Но в секса малко са хладни за моя вкус. Никога не отказват но... ами българките са по добри.

Не е проблемът в рускините, руската жена е героиня, мъченица буквално. Проблемът е, че всяко стадо си има мършата. След ВС в Русия мъжете са дефицитни. На един се падат по няколко жени, няма мъже буквално. Това в условията на комунистическата пропаганда и отпадането от вярата, води до деморализиране. Майките предават новите възгледи на дъщерите си и понастоящем имаме едно поколение момичета, които изискват да бъдат гледани, глезени и издържани, защото ... защото са млади и хубави и ще раждат деца. И при нас това вече е застъпено доволно много. И поне манталитетът нито на руския, нито на българския мъж е да държи у дома си просто държанка, девойките гледат да съблазнят някой чужденец както могат, докато могат. Казано накратко - феновете на леките жени, лесно налапват въдицата, а сред нискоранговите мъже повечето са такива.

Хич и да не се връщат :)

Таз година в Питър, догодина в Сибир.

Абе кат сте го подкарали на мега звезди, кво става с вдовицата на Дими от Сленк? Затъжил съм се за пиар-акциите ѝ

да ева тая руска уруспия да ева....

е хитра и обиграна рускиня! Знае как да измъква парите на балъците! А такива дал господ! Вече скубе кокошките на друго ниво- вече не си показва йонито по смартфона, а го играе мотивационен гуру, обяснява на простолюдието как да спечели пари, стотици хиляди, милиони! Семинарите й един след друг са пълни с последователи, наливащи в кошницата й десетки и стотици хиляди на месец! Нека си почива по скъпарски места, докато й вярват на простотиите!

Хитруша е тя! Прави се на шут, при това изкусно, а простолюдието е любител на лекия жанр. Има нещо еврейско в тази жена, така си мисля!

Тоя му се е изприщил задника да препуска върху кобилки-на ,чак до Россията... тагадъг...тагадъг...тагадъг....

Кобилкина след раждането е станала екстра говядина, ужас.

За гущерката не сте писали скоро...

Мотика също!

Ами вчера бе изтипосана пак с бебето .... Няма отърване от Лайф-а на ...БЕЗДЕЛНИЦИТЕ ... Като започнеш от нашите.... и завършиш с ЛАЙФ-а на ..."БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЙСТВО" !

На мене лично тази ми е мега противна, не знам защо, просто ми е противна.

По някога не съм съгласен с теб,но в този случай сме на едно мнение...( + )