Сексоложката Наталия Кобилкина се отдаде на почивка с любимия си човек. Двамата са в Санкт Петербург. От снимките ѝ в Инстаграм става ясно, че Наталия отдавна е искала да пътуват със съпруга ѝ като двойка, тъй като от доста време не им се е случвало. Двамата са в руския град от около седмица и си прекарват чудесно.

Вижте снимки >>

Кобилкина се е срещнала там и с по-малката си сестра, с която много се гордее. В поста си към снимката разказва, че някога майка им завела нея и двете ѝ сестри в Санкт Петербург, но тогава били много бедни, нямали пари да ходят по ресторанти или да си купуват скъпи неща. Тогава си обещали, че някой ден, когато имат пари, ще се върнат на същото място. Сега двете сестри са направили точно това. Минали са по същите улици, по които са се разхождали някога, но вече пораснали и успешни, седнали са в скъп ресторант и са си купили всичко, което са пожелали.

Наталия се вълнува, защото съпругът ѝ е за първи път в Русия.

"Много е странно да се разхождам с него на местата, на които съм била като дете. Имам чувството, че сме се оженили едва вчера. Прекарваме си толкова добре - разходки, храна, секс, любов. Разбира се, нашият син ни липсва много, но всяка двойка, която иска да запази щастието си, трябва да ходи на почивка без децата поне веднъж в годината", казва Кобилкина.

Вече 15 години Наталия не живее в Русия, но се връща там всяка година, за да види семейството си и да се върне към детството.