Науката за флирта: Как да привличаме внимание, но и да пазим границите си

Някои сякаш са родени флиртаджии, докато мнозина заявяват, че това е умение, което не знаят как да придобият и развият. Какво отличава добрите от лошите флиртаджии и можете ли да се научите да бъдете по-добри в това?

Обратно в новината

Коментари - Науката за флирта: Как да привличаме внимание, но и да пазим границите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едната част са тотално безполови, другата са джендери, избирателно ориентирани към кариера, далавера, измъкване от отговорност и оправдание за тотална липса на възпитание и благордарност, трети пък са откровени корви болни на тема хипергамия и полиамория. За щастие съм зает и не се занимавам с простотии повече. Човек има повече шанс да спечели от лотария от колкото да попадне на коректни човешки отношения. Винаги съм намирал идеята за свалка и флирт за проява на комбинация от ниско самочувствие и откровена безвкусица. Когато индивидите са осъзнати нещата са прости и естествени. Общите теми за разговор и възпитанието днешно време се възприемат за сексуален интерес. А самият сексуален акт отдавна е загубил стойността си като интимна проява резултат на нещо повече от нужда за почесване на накрайници. Не се учудвайте ако след като придобиете смелост да отидете на преглед да ви обяснят нещо за биполярните разстройства:)

Такива сме. Модерни времена са. Правим каквото си поискаме.

От известно време отново съм сингъл и съм покъртена от отношението на мъжете. Всеки е бъгнат по тотално непоправим начин и носи свръхбагаж от рилейшъншип експириънси, така че са по-скоро за колегите психиатри. И наблюдавам също и двете крайности - как те възприемат или като съвсем безполова или изцяло като обект на сексуален интерес и до там, сиреч за едното начесване. Жените също са някакви хипер издънени простакеси, които се интересуват от същото плюс материалното обезпечаване и някак започваш да се губиш и девалвираш покрай тях защото те слагат в общия кюп.

Модераторче, не ни завиждай и трий, на излъчването ни на неустоими мъже, блядь!