17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е да не се прекалява с присъствието в медиите. На ръба си да станеш Светлана Гущерова

Та той вече отдавна наднмина оная,пошла Барби!

Елате, златни кокошчици!

О Боже, каква новина!

Тъпо...

Поредният измислен от американците празник, който ние уж трябвало да празнуваме. Заедно с американската традиция да се яде пуйка на Коледа или пък да се празнува Хелоуин. Някои българи дори празнуват 4-ти юли, ден на независимостта на чужда държава. Промиване на мозъците яко

Добре, обаче деня на бащата е през лятото и се празнува на 21 юни ... Топ эурналистите от дир.бг са номер еднооо!

Съжалявам но тези Шопови имат психичен проблем...това на всяка стъпка да се показват..извратена работа....а ш какви са неговите постижение..за дядото и бащата е ясно че са публични..

Бих посъветвала Наум да фокусира усилията си в това, като млад лекар да говори по медицински въпроси (за видеата му в ютуб говоря) и да използва тази ниша, която в България още не е заета (като влогове). Сега прави скучни видеа, които, ако използва интелекта си, който се предполага, че има като лекар, може да разнообрази.

Това ли е новата измислица ? В Германия Деня на бащата е в деня на Възнесение Господне, 40 дни след Великден. В този ден в Германия мъжете официално не подлежат на контрол от жените, събират се на приятелски групи, пийват си и се веселят. Това оправдава смисъла на този празник. У нас смисъла е чрез ФБ всички да разберат колко добре сме възприели американските традиции. Нищо ,че догодина това семейство вече се е разпаднало.

Детето се роди скоро, писах те няколко пъти, за кой път искате да празнува?! Досада Друго щеше да бъде ако заглавието беше" Н. Шопов празнува за първи път денят на бащата на законното си дете...."

Ти тъп ли си? 26.12 е православният дин на бащата, както и 25.03 е православният ден на майката. Бактън от рубладжии параноици

Какви американски традиции, бе? Денят на бащата в Северна Америка е на 19 юни..... Айде не мери света с как било в Германия или еди къде си...

Освен плява и бълвочи, друго в този т.нар. лекар не видяхме. Срам за сериозния му баща и още по-голямия му дядо! Превърнал се е в една мъжка кифла.

че не е забравил да си оскубе веждите от радост, то иначе няма да е кифла

Доста кифли му завиждат за тия оскубани вежди..

Естествено, че за първи път празнува деня на баща, от скоро е баща що за глупаво заглавие.