На 26 декември се отбелязва Денят на бащата и се почита паметта на Свети Йосиф. Това е един не толкова популярен празник у нас, особено след Бъдни вечер и Коледа.

Факт е обаче, че все повече български татковци, най-вече младите такива, честват този празник, на който искат да подчертаят колко горди и щастливи са да бъдат татковци.

Така е и с докторът и актьор Наум Попов, който стана баща съвсем скоро. По повод Деня на бащата той бе публикувал снимка с малката си дъщеричка Амая в своя Инстаграм профил.

Вижте кадъра >>

А посланието до нея гласи:

"Ден на бащата"

За първа година и днес имам празник. Още ми е малко странно да го приема и осъзная, защото това е далеч не е просто титла. Както казах и снощи, смятам че най-добрият начин за възпитание е личният пример. Стоя зад думите си и ще се постарая да се гордееш с баща си, Амая."

На този ден друг звезден татко, който има вече четири деца, а именно - Благой Георгиев, публикува снимка с двете си по-големи момиче и момче - Йоана и Давид. Те са в коледни костюми на джуджета, а малкият Давид дори е сложил бяла брада за снимката с татко си. Йоана и Давид са деца на Георгиев от връзката му с бившата гимнастичка Христина Витанова. Той има още едно момче - Елай от брака си с Есмер Юмерова, а преди месеци се роди най-малкият му син Благой младши от връзката му със Златка Райкова. Така че Благой Георгиев има цели четири големи причини да празнува Деня на бащата.

Снимка: Instagram