Най-актуалните бюти инфлуенсъри на 2019 година

Те имат милиони последователи и печелят апетитни сделки с козметичните компании

Обратно в новината

Коментари - Най-актуалните бюти инфлуенсъри на 2019 година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек ХАХааха... Ех тия "инфлуенсъри", БРЕ! Яко са инфлуснали бг-тата, толкова са ви инфлуснали, че Бг отиде в историята, мрачна, грозна и... КРАТКА история (само около 45 сравнително достойни години и то по външна заслуга).

Какъв редактор е, след като не знае български език и пише на английски с български букви, като слага българско окончание за благозвучие. Да не са бърнаутнати? Прочетете някоя книжка, може и да помогне. И да триете коментари, няма да се вдигне интелектуалното ниво. Медиите трябва да инфлуенсват използването на богат български език.

какви бютита са това, ако не е фотошоп, живи са загинали с тия грозни луничави и пъпчиви физиономии, третирани, третирани.....филирани, оперирани, подпълнени, ботоксирани, изджукени, подпухнали.... ииии въпреки всичко фотошопа си е фотошоп, без него една "красива" жена не може.......

Инфлу - какво ? Нещо като инфлуенца ли е или инфлуцид ? Г-жа Пенчева поради що се срамите да използвате роден български език? ! !

бюти, инфлуенсъри…. май тотално съм забравил българския. Па като гледам и Windows не разпознава тия думички...

Ние си губим времето там, където тези хора изкарват милиони долари ;) Голямо браво за усета им.

Бюти к’ви ???????

Инфлуенсър - човек, които имат силно влияние в социалните мрежи Това е термин. Защо трябва да има българска дума за него? Научете нещо ново, де. Света не се върти около България.

Ле ле тези ако ги видиш без грим и ще избягам с 200км иначе са супер мацки с грим!Затова по хубаво от българското неподправено няма!

пак се натякват извратености ... и най-вече чуждици .... къде е красотата на българският език уважаеми редакторе ....или "о неразумний юроде ... поради що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН?"

PEYTSCH

Вижте им джюките...Ни една умс собствени устни...Отврат.

Сега разбрах - с две думи, куха лейка с влияние сред кухите лейки, които знаят какво е инфлуенсър. Браво на тях - научили са нещо ново!

Мога ли да те помоля да научиш и нещо старо покрай новото. СветЪТ, понеже е подлог, е с пълен член. Така е в българския, иначе инфлуенсърЪТ не знам дали го членувате.

Какво е това инфлуенсър ? А какво е бит инфлуенсър ? Звучи като някаква зараза...

Това са бити инфлуенсъри

Куха лейка си ти, че мизерстваш в Каспичан. Те са хора със стотици хиляди последователи, влияние и пари. Опитайте са да постигнете такъв успех и ще разберете. От стотици хиляди хора не си ти най-умният, повярвай ми. Ти си просто един мърморко.

хиахиахаихаихаиаих "бюти инфлуенсъри" ахаихаихаихахаихаиихаи Абе журналя неграмотни да ви е*ба и на вас майката.Толкова ли не може да научите майчиния си език и да го говорите/пишете както трябва?Заради ей такива неграмотни преписвачи като вас неграмотността се увеличава.

Ората нямЪт ко да ядата те бюти ще ми инфлуенсват. ама ха. подпис: баба Кина от горно нанадолнище

Дебели кравешки джуки, това било красота?

Не, не съм от Каспичан, макар че не виждам нищо лошо - Каспичан си е реален град с живеещи в него реални хора, които в голямата си част работят нещо полезно и смислено. Също така не мизерствам, живея нормален живот, защото аз също работя нещо полезно и смислено. Имам влияние там, където е необходимо и колкото е необходимо. Всъщност с повечето хора е така и слава Богу, благодарение на тях се развива животът, а не благодарение на кухите лейки и техните имагинерни последователи.

Опазил ме Господ от тия да науча нещо !!!

Тайландски траверси !

аве кат гледам неколко сред тех май са нежни мъжленца или поне по пол, май са с игрек хромозома а ми рекламират гримове че и даже имат милиони извратени последователи точно кат тех тия западняци съвсем изтрещеха голема ценосттна система, нема що сигур и нашите плеймейтки са им последователи да ева откаченият свят содом и гомор - кат гледам съвсем преднамерено си ни затриват

Да, ти всичко си знаеш и можеш. Типично, направо си е диагноза.

Кви са тия джендъри бе????

Светът е много по красив когато не е на пиедестал пошлото и грозното в ЧОВЕКА.Парите са необходимост,но не и щастие.Тези хора не са щастливи ,те търсят чуждото одобрение,те са едни самотници.

Jaclyn Hill- не е Жаклин Хил, Джаклин Хил.!!! Да бяхте малко повече проучили как се пише и произнася името на блогърката

толкова са бити , че чак са хванали грип

БЮТИ ИНФЛУЕНСЪР??!??!?!?!?!

Няма ли да махнете това идиотско заглавие най-накрая! Нито циганите, никой друг освен такива като това Адрианче ще унищожи България! Защо искаме оставки само от политиците, а такива постоянно ни заливат с помия!

А аз днес в трамвая видях детенце (видимо на 12-13 години) с човка и силен грим и се чудех от къде се е научило на базата на какво така се самочувства, след като има човка и дрехите и обувките му са мърлявки. До момента бях виждал само около 50-годишна бабичка с човка, не че жените на 50 са бабички, но тази го беше докарала, защото човката й беше много напукана. Имате ли идея как им растат тези човки? Кой изрод би боднал ботокс на 12 годишно?

Тая статия показва колко са глупави жените, деня им минава в мисли за гримиране, милиони са се абонирали даже за да гледат тия канали, а накрая пълнят гушата на някой мъж обикновено

Значи настинка. Излиза, че са бацилоносителки, подшмъркват и си бършат секрета в ръкавите. По този повод вижте и чуйте какво отвърна младият Моцарт, когато завистникът Салиери му каза да пази тишина и да се изправи, че в залата влизал самият император......./филмът на Милош Форман се казва "Амадеус", за по-неинформираните/.

Бай Радой написа кратка епиграма за такива като от снимката, ако са ти шефки - "Бива си я, бива, но-о....не бива!" Айде сега да го разпнем на кръст, момето, че се понапомпало тук и там - нали е с цел пак нас, хората, да зарадва!

То има и правописни грешки в статията! Нямам думи!!!

Инфлуенсъри....да Ви ева и българския...тия разнасят инфлуенца май....

Празни дела на празни хора.

Дееба миндилите, пред входа първото момиче което срещна ще е 100 пъти по красиво.

Определено Джеймс е вълнуваща. Бих я отнел за малко от посланник Рубин.

Продавачи на илюзии, на Фата Моргани. Как ли ще се почувства един мъж, ако излезе с такава жена AFTER или я срещне на тъмното в бара на няколко питиета, и как на сутринта като я види BEFORE? Всички до една/един с 2 изключения - първата Худа Катан, която без грим си е с най-обикновено излъчване и визия, за красота и дума на може да става и Дженел Шелдън, която вече си е наистина красива и без нищо. Специално я разгледах много внимателно без грим и има всички черти на красавица - леко раздалечени очи, като на мИшел Пфайфър, плътни устни, учудващо естествено дълги мигли, макар и редки, правилен и малък нос, правилно чело, симетрично лице. Тя и без грим, само с крем "Здраве" ще си е красавица. Всичко останало, без изключение, дори и Риана е пълен леш. Тотал щета, абсолютни грозотии. Тези са по-скоро картини, отколкото истински жени. А тази, дето се прави на Барби, честно казано ми заприлича на продавачката в Плод-Зеленчука до нас :)))