Най-актуалните бюти инфлуенсъри на 2019 година

Те имат милиони последователи и печелят апетитни сделки с козметичните компании

Обратно в новината

Коментари - Най-актуалните бюти инфлуенсъри на 2019 година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продавачи на илюзии, на Фата Моргани. Как ли ще се почувства един мъж, ако излезе с такава жена AFTER или я срещне на тъмното в бара на няколко питиета, и как на сутринта като я види BEFORE? Всички до една/един с 2 изключения - първата Худа Катан, която без грим си е с най-обикновено излъчване и визия, за красота и дума на може да става и Дженел Шелдън, която вече си е наистина красива и без нищо. Специално я разгледах много внимателно без грим и има всички черти на красавица - леко раздалечени очи, като на мИшел Пфайфър, плътни устни, учудващо естествено дълги мигли, макар и редки, правилен и малък нос, правилно чело, симетрично лице. Тя и без грим, само с крем "Здраве" ще си е красавица. Всичко останало, без изключение, дори и Риана е пълен леш. Тотал щета, абсолютни грозотии. Тези са по-скоро картини, отколкото истински жени. А тази, дето се прави на Барби, честно казано ми заприлича на продавачката в Плод-Зеленчука до нас :)))

Определено Джеймс е вълнуваща. Бих я отнел за малко от посланник Рубин.

Дееба миндилите, пред входа първото момиче което срещна ще е 100 пъти по красиво.

Празни дела на празни хора.

Инфлуенсъри....да Ви ева и българския...тия разнасят инфлуенца май....

Бай Радой написа кратка епиграма за такива като от снимката, ако са ти шефки - "Бива си я, бива, но-о....не бива!" Айде сега да го разпнем на кръст, момето, че се понапомпало тук и там - нали е с цел пак нас, хората, да зарадва!

Значи настинка. Излиза, че са бацилоносителки, подшмъркват и си бършат секрета в ръкавите. По този повод вижте и чуйте какво отвърна младият Моцарт, когато завистникът Салиери му каза да пази тишина и да се изправи, че в залата влизал самият император......./филмът на Милош Форман се казва "Амадеус", за по-неинформираните/.

Тая статия показва колко са глупави жените, деня им минава в мисли за гримиране, милиони са се абонирали даже за да гледат тия канали, а накрая пълнят гушата на някой мъж обикновено

А аз днес в трамвая видях детенце (видимо на 12-13 години) с човка и силен грим и се чудех от къде се е научило на базата на какво така се самочувства, след като има човка и дрехите и обувките му са мърлявки. До момента бях виждал само около 50-годишна бабичка с човка, не че жените на 50 са бабички, но тази го беше докарала, защото човката й беше много напукана. Имате ли идея как им растат тези човки? Кой изрод би боднал ботокс на 12 годишно?

Няма ли да махнете това идиотско заглавие най-накрая! Нито циганите, никой друг освен такива като това Адрианче ще унищожи България! Защо искаме оставки само от политиците, а такива постоянно ни заливат с помия!

БЮТИ ИНФЛУЕНСЪР??!??!?!?!?!

толкова са бити , че чак са хванали грип

Jaclyn Hill- не е Жаклин Хил, Джаклин Хил.!!! Да бяхте малко повече проучили как се пише и произнася името на блогърката

Светът е много по красив когато не е на пиедестал пошлото и грозното в ЧОВЕКА.Парите са необходимост,но не и щастие.Тези хора не са щастливи ,те търсят чуждото одобрение,те са едни самотници.

Кви са тия джендъри бе????

аве кат гледам неколко сред тех май са нежни мъжленца или поне по пол, май са с игрек хромозома а ми рекламират гримове че и даже имат милиони извратени последователи точно кат тех тия западняци съвсем изтрещеха голема ценосттна система, нема що сигур и нашите плеймейтки са им последователи да ева откаченият свят содом и гомор - кат гледам съвсем преднамерено си ни затриват

Тайландски траверси !

Дебели кравешки джуки, това било красота?

Ората нямЪт ко да ядата те бюти ще ми инфлуенсват. ама ха. подпис: баба Кина от горно нанадолнище

хиахиахаихаихаиаих "бюти инфлуенсъри" ахаихаихаихахаихаиихаи Абе журналя неграмотни да ви е*ба и на вас майката.Толкова ли не може да научите майчиния си език и да го говорите/пишете както трябва?Заради ей такива неграмотни преписвачи като вас неграмотността се увеличава.

То има и правописни грешки в статията! Нямам думи!!!

Какво е това инфлуенсър ? А какво е бит инфлуенсър ? Звучи като някаква зараза...

PEYTSCH

Вижте им джюките...Ни една умс собствени устни...Отврат.

пак се натякват извратености ... и най-вече чуждици .... къде е красотата на българският език уважаеми редакторе ....или "о неразумний юроде ... поради що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН?"

Ле ле тези ако ги видиш без грим и ще избягам с 200км иначе са супер мацки с грим!Затова по хубаво от българското неподправено няма!

Бюти к’ви ???????

Инфлуенсър - човек, които имат силно влияние в социалните мрежи Това е термин. Защо трябва да има българска дума за него? Научете нещо ново, де. Света не се върти около България.

Сега разбрах - с две думи, куха лейка с влияние сред кухите лейки, които знаят какво е инфлуенсър. Браво на тях - научили са нещо ново!

Това са бити инфлуенсъри

Куха лейка си ти, че мизерстваш в Каспичан. Те са хора със стотици хиляди последователи, влияние и пари. Опитайте са да постигнете такъв успех и ще разберете. От стотици хиляди хора не си ти най-умният, повярвай ми. Ти си просто един мърморко.

Опазил ме Господ от тия да науча нещо !!!

Да, ти всичко си знаеш и можеш. Типично, направо си е диагноза.

Ние си губим времето там, където тези хора изкарват милиони долари ;) Голямо браво за усета им.

бюти, инфлуенсъри…. май тотално съм забравил българския. Па като гледам и Windows не разпознава тия думички...

Инфлу - какво ? Нещо като инфлуенца ли е или инфлуцид ? Г-жа Пенчева поради що се срамите да използвате роден български език? ! !

какви бютита са това, ако не е фотошоп, живи са загинали с тия грозни луничави и пъпчиви физиономии, третирани, третирани.....филирани, оперирани, подпълнени, ботоксирани, изджукени, подпухнали.... ииии въпреки всичко фотошопа си е фотошоп, без него една "красива" жена не може.......

Какъв редактор е, след като не знае български език и пише на английски с български букви, като слага българско окончание за благозвучие. Да не са бърнаутнати? Прочетете някоя книжка, може и да помогне. И да триете коментари, няма да се вдигне интелектуалното ниво. Медиите трябва да инфлуенсват използването на богат български език.

Демек ХАХааха... Ех тия "инфлуенсъри", БРЕ! Яко са инфлуснали бг-тата, толкова са ви инфлуснали, че Бг отиде в историята, мрачна, грозна и... КРАТКА история (само около 45 сравнително достойни години и то по външна заслуга).