Най-големите скандали в кралското семейство през миналия век

To влезе в заглавията на вестниците с незаконни афери, подслушвани телефонни разговори, взривоопасни телевизионни интервюта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"признание, което подкопава опитите му да възстанови влошаването на брака му" Хахахаха!

Верно ли, че днешното "кралско семейство" поради разгулния живот на предците си (по женска линия) няма кой знае колко кралска кръв, което наложило нещастния брак на Чарлз и Даяна, която според науката генетика се оказала много по-родовита аристократка от него? :)

То пък тя една аристократка ... като улична котка

От по-аристократични маймуни ли е произлязъл нейният род?

и най-големият скандал не сте го споменали даже, на принц Андрю и островът на непълнолетните секс робини с любезното съдействие на Епщайн, ама нали Епщайн затова го самоубиха...

Точно така- Епщайн беше особено опасен, притежавайки записи на андрю. Поради това Епщайн , незнайно как получава 30 чаршафа и кабел. Правешката аутопсията заявява, че при самоубийство следите са буквално под брадичката, при " самоубития" са ниско долу. 2 надзиратели спинкали( слОчаености само)

но са пропуснали друг скандал преди твоа с жена му Фърги и папарашките снимки, как някъв пич ѝ смуче пръстите на краката , дотако тя се налива с коктейли по ц..ци..

Архаични и безполезни хора съществуващи все още поради надменните и лакоми ингилизи!

Наркомани, гейове, лезбийки, алкохолици, убийци, измамници, лъжци - страшна измет.

Абе, Дир, що не сложите надпис: Платено съобщение. Продължават да ни облъчват, в очаквания да бием челце пред мумията. Англия ни обработва и си прави пиар в България. Захождат от далече, да ни прикоткат, после да ни яхнат като колония, вече в индийски вариант. Е това ни разиграват. За това са тоя цикъл статии в прослава и величие на Кралското семейство. Дреме ни на фара в България за мумията и останалата част паразити. Те са си проблем на аланглетата, не наш.

Най-големият от всички скандали са посещенията на принц Андрю на острова на Епстийн на борда на Лолита експрес.

Съумя да държи конците толкова време, иначе досега да са се разпаднали и от консуматори и тунеядци да са се превърнали сто пъти в обслужващ персонал в бившите си замъци.... Синът й се оказа мухльо и вътрешно, и външни....Властта трябва да премине към Уйлям, ако въобще имат намерение да посъществуват още малко, че и на англичаните им писнаха да ги хрантутят. Нека видим какъв пример ще дадат на дребосъци като нас, как се действа, когато те грабят и мачкат.

Ааа, не може без тия дегенерати един ден поне!

Нямате акъл дир-а. И на 24-ти май ли ше ни тровите фийда с тизи отрепки? Къде е статията да 24-ти май или с честитката на Денков си измихте ръцете?

в клюкарската секция .За наш Дедо с 800-те дни, не става. неговото място е в крими или бизнес. Ако пишат за Кирил и Медотий па точно тука, тва аз лично ще го приема като гавра към делото им.