Най-големият бял диамант беше продаден за 17,8 милиона евро

"Скалата" се изтъргува много под очакванията и по-малко от рекорда в категорията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво като го е купил? Нито може да се носи, нито да се нареже на по-малки парчета. Ще стои в някоя кутия докато му притрябват пари и го продаде.

Те ако повечето хора знаеха, че по складовете стоят тонове диаманти, дето умишлено не ги пускат на пазара щото ще струват по малко и от тоалет папира..

Дняс някакъв криптошит кръстен "стабилен коин" се срути с 90% за един единствен ден. Сещате се че няма как да падне с повече от 100% :))) И журналетата забравеиха любимата си тема за криптоибъдешето и взеха да си зпаълват страниците с новини за диаманти. А да се извинят за това , че бутаха фитили на бозави младежи, които търсят доходи без да бачкат, няма ли?

Бих те посъветвал да се образоваш малко, преди да пишеш глупости.

Купил го е някой беден украински бежанец

Дрънкулки за изперкали парвенюта. Като отидат на прием дамата да се навре в конкуренцията и да каже:"Виж ми диаманта, той е най-големият." Или пък собственикът му ще тъне в срам, щото не иде в тези среди да речеш:"Много тънко го взех." Само проблеми, завалиите.

Как не се обадиха да го купя аз бе? Хем съм им платил и на Кристис, и на Сотбис, като излезе нещо такова, да ми свиркат. Ама на,пропуснали били, мислели, че знам...

те ти пратили имейл ама е отишъл в спам кутията...и при мен стана така...таман бях спестил 20 милиона от закуски