Коментари - Най-големият резерват за носорози в света ще бъде продаден на търг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега нЕкой азиатски милионер го купува и носорозите са занулени за 3 месеца!Азиатците са рядки дебили с техните билки и отвари за малките им чурки - пениси от тигри, рогове от носоризи...каквото и да правят, ще си останат с късите пискюлчета и изметта на планетата с тяхната ТОТАЛНА ЛИПСА НА ЕМПАТИЯ към живота въобще.Бил съм два пъти в Южен Китай и там отношението им към животните е НИКАКВО!!!Дерат и варят ЖИВИ кучета, котки, лисици, язовци, мравояди, норки, невестулки, бобри и други бозайници...Много от тях ги разфасоват на самите улици, на тезгяхите за бързо хранене, и ги готвят пред теб...Плюят и се секнат по уиците, пикАт пак там, изсипват мръсното олио и карантиите директно на тротоарите, под масите и столовете...

Да ми ядеш малкият космат у@й! Защо слагаш всички азиятци под общ знаменател? Къде си бил? Пред телевизора у вас в панелката. Какво си видял? На леля ти зелката как я дере у банята и сипва сока в сифона. Как може да има толкова ограничени хора в територията?!?

Бил Гейтс да го купи като иска благотворителност и обича природата. Вместо да пръска пари за джеHдьрство, затоплизЪм, и месо огледано в епруветка. Резервата би бил истинско добро за природата.

Че какво има да се грижиш за носорог той ходи и си рупа

И една малка частна армия, която да ги пази.

И сигурно ще го купи някоя банка или строителна корпорация, която ще затвори резервата, ще разпродаде носорозите и ще построи на мястото мол с паркинг към него?

Да се надяваме, че не са прихванали още от бг мутро-манталитета.