Най-големият страх на Крис Хемсуърт го накара да обърне гръб на киното

Актьорът временно спира да се снима заради риск да развие болестта на Алцхаймер

Обратно в новината

Коментари - Най-големият страх на Крис Хемсуърт го накара да обърне гръб на киното | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предупреден , значи въоръжен ! Но не винаги !

Съпругата му и той са страхотни!

Жалки параноици.

Този колко е секси

Няма да развие ли?

Тази вероятност щом е генетична и то по линия и на двамата родители, не се ли отнася и до братята му тогава?

Хората са измислили асистираното самоубийство. Да беше късметлуя като Анджелина Джоли - да си изреже гърдите, матката и яйчниците, а сега - какво да направи, нищо не може да си отреже, за да бъде "спасен", по-добре да го запомнят хората млад и красив, нали така? Верно ли, че в Канада тази медицинска процедура, както наричат асистираното самоубийство, е станала водещата причина за смърт в страната? Понеже там позволяват и не само ако си предразположен към склероза, ами и ако си беден и нещастен.

Зависи какво точно са гените на родителите и как точно са комбинирани при братята му.

Когато има болест свързана с нервната система, спокойствието е най важния фактор, за да се отложи появата и. Затова се маха, стреса в киноиндустрията е огромен! Хората виждат само пари и известност от тяхната работа… сега му трябва спокойствие и постоянна лека и равномерна работа с мозъка.

Страхът е причина за много болести.Даже ги привлича. Някои болести не се предават по наследство, но употребата на някои лекарства могат да ги причинят като странично действие.Игнорирането на мислите за болести е правилното решение за всеки човек.

Страхотен мъж, красив, с тяло наистина на Бог, добър човек… дано му се размине

Това е ала-бала за Дрисни принцеси! ... Истинската причина е, че след провала на последния Тор в който го направиха за смях, за да изпъкнат джендър феминките, му е писнало от плявата на Дрисни и се маха ... Същото направи и Уичъра, Супермен-а е под въпрос също ... Плявата се разпространява зверски и хората са отвратени от MSheU и Дрисни-Марвел затъва необратимо!

Още първият път когато видях този актьор, разбрах че се е разминал на милиметър от синдрома Даун...личи си по конструкцията на лицето колко близко е бил!!! https://aleteia.org/slideshow/slideshow-10-inspirational-people-with-down-syndrome-who-have-smashed-records-and-expectations/9/