17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-мразеният от мен начин за сгъстяване на соса. В храната остава вкуса на старо брашно. По-добре е брашното да се запече на тиган с енергично разбъркване докато добие кафяв цвят. Опитайте и повече никога няма да прибавяте сурово брашно.

Абе на български не се ли казваше Главен Готвач или това вече е обидно.

да продавате и да ни пробутвате вредни боклуци от сорта "Салам ТИП хамбургски или телешки", псевдокремвирши и прословутите си "банички със сирене /?/, пък оставете на нас останалото.....За щастие още има родна национална кухня и рецептурник и хората предпочитат домашното пред вашите полуфабрикати-ментета с оцветители, овкусители и не знам си какви още химии, а ще ми говорите за здраве и грижи....! Мръсници! Долни търгаши и убийци!

Жълтата дъска не е за дивеч а за птици!

Вече не е модерно да се ползват такива атавизми от тошово време. По това си личите дъртите комунисти. Разбира се, че обидно да те наричат по комунистически! Все едно, да ти кажат "другарю". Веднага става ясно, че разговаряш с дърт комунист!

Че аз никога не съм прибавял сурово брашно.

Нещата са много прости: приготвят от Нова, шеф Манчев, да го пуснат на пенсия, и става публичен дебат ако негови брутални думи към зрителите, стават или не стават и че всеки готвач ги прави. Време на Нова ТВ да дойдат нови хора със стил и добро поведение. На пример една журналистка като Деси Цонева. Да се смее и да има хумор. Няма нужда от тия статии сега за подкрепа на Манчев. Въпросът е решен. Отива на кино. Честита пенсия Шеф Манчев!

Нищо против шеф Тиганчев, но взеха много да писват всички тези готварски предавания.

По-големи простотии не бях чел. Тази статия е тип "най-катастрофалните навици в тоалетната, които ще възмутят всеки хигиенист. Забравете ги!" Разбиването на белтъците зависи най-вече от това колко са пресни яйцата, дали си си измил добре паницата и приборите , с която ги разбиват, дали имат досег с мазнини , колко захар добавяш, и в кой етап от разбиването ги добавяш...За картофите най-важен е сортът на картофа, който ползваш ..и тн да не засягам всички безумни точки по статията...

тия разкатаха Джейми Оливър по всички показатели.

Сгъстяването с брашно, запечено или не, си е най-долнопробното по принцип :) За тая работа има яйца, разварени картофи и тн. Само за запръжка става, и пак не е лошо да се запитате имате ли нужда от нея ;)

Ами..."обидно е". Кой ти говори на български в днешните извратени времена. Както казваше баба ми, една домакиня ако няма в кухнята чери домати домати, хималайска сол и незнае на какъв хляб да си сложи черния хайвер...остави я...не е никаква домакиня!

Че си мека китка джендър. Като се прекръстиш на "шеф" това не те прави майстор-готвач. Същото е като да се прекръстиш на "гей", а да си си чист педал.

Аман от "шеф"-ове. Черпаците са се взели много на сериозно. Хеле такива като оня кратунковец Манчев, дето даже писател стана. Утита с мръсни нокти, вавкащи госпожи и т.н., дето половината от тях сигурно едни яйца на очи не могат да извъртят, ама раздават акъл на килограм.

Жена ми има катастрофалният навик да сере в мифката вместо в кенефа. Моля помогнете, мили хора!

черпациии, в ресторантите са едни от най-простите

Спрете да коментирате срещу мен. Ще ви изключа от Черешката

сос не се сгъстява с яйца или с картоф, добива картофен вкус

А "и тн" забеляза ли го? Кой точно сос изисква сгъстяване с брашно? Бешамела не се брои, той ти е с брашно по дефиниция.