Коментари - Най-сексапилните футболисти, които накараха и дамите да обичат Евро2024 | Лайф.dir.bg

Коментари - Най-сексапилните футболисти, които накараха и дамите да обичат Евро2024 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този който е правил класацията, не разбира от мъже!

Вратарят на Шотландия е доста готин мъж. Тези щяха да са ми секси, ако бях някое Бионсе, ама като не съм...

ама какво нагло натрапване, че ТРЯБВА да намираме само ТЕЗИ за сексапилни! п.п. сега ще ида да извадя малко снимки на ХОЛАНДСКИЯ отбор от времето на кройф и да направя сравнение, макар че, няма смисъл от сравнения...

Леко с Мбапе, него само Макрон го харесва...

Африканско първенство ли гледаме или Европейско?

Все по-малко има разлика...

"Каква е разликата между белия и черния, бе расистче жалко?" Разликата е в АйКю-то. Негрите имат най-ниското АйКю на планетата. Като ти се народят едни дечица с Айкю значително под средното, тогава ще те питам...

Коефициентът на интелигентност е почти изцяло генетичен. С много учене, мъка, пот и сълзи, може да се вдигне с максимум два пункта. Самото това неокон либералче по-долу, очевидно е силно неначетено, но още по-очевидно е с три сигми в дъното на нормалното разпределение на интелекта за бялата раса. Така на око, доближава се да негърския среден коефициент, който е 86 (тези тестове са разработени основно за американската армия, чиито генерали са били наясно, че дебилите повече пречат, отколкото помагат - нещо, което за пореден път се потвърждава от трагичния експеримент на технократа Макнамара, който е страдал от илюзията, че битът определя съзнанието). За бялата раса, 84 е границата на слабоумието, т.е. десетки проценти от негрите са под него, съгласно камбанното разпределение.

Само не разбрах за Мбапе, гей ли е ,или има връзка с гай.

Расистка класация е това, кой разбрал разбрал

Бели сексапилни свършиха ли, щото има много по терена?

Сексапилни не видях. А Мбапе ужасно много напомня на играчка тролче - особено като се усмихне. Всички ги помнят, едни рошави, продаваха се навсякъде преди 20-30 години.

Защоо се коментъра само расизма от страна не бели към черни? Черните са още по-големи расисти от белите И това, което някой беше написал, че едни черни са ловели и продавали други в робство никъде не се акцентира! И че арабите са били търговци пак никъде!

Но сега говорим за всички расисти в тоя скапан сайт И кво...понеже е имало и има черни расисти и викаш ти да не останеш по назаде и ти да мразиш. Ето затова сте прости хитлеристите в България

Не знаех, че исказването на мение ме прави "хитлерист". Но сега се сещам, че борците за равни права нямат елементарно възпитание и всеки, кйто не ги следва сляпо и се опита да води контруктивен диалог бива заклеймен като "РАСИСТ" и "ХИТЛЕРИСТ" :) Простено ви е.

Са горди че 98% от коментиращите им са долни расисти

Адски тъпо е бяла жена да е с черен само заради парите му.

Ако толкова лошо има. Каква е разликата между белия и черния бе расистче жалко?

Ако е за само заради черния му чеп, по-интелигентно ли ще е ?:)))

Поредното доказателство, че този спорт е за хора с нисък интелект!

Със сигурност техният интелект е в пъти повече от твоя, ако изобщо имаш някакъв !!

Просто отбелязва, че класацията е ТЪПА! Но явно с твоят интелект не можеш да разбереш това :) Между другото, ти знаеш ли какво е интелект?

Не съм расист, но такава класация ме озадачи?!?

Ами белите явно са се изпедерастили тотално. Оная снимка с Илиян Киряков от световното 94 година още циркулира в нета

Печки с много пари и с бели гаджета (мъдшаркс).

време е да забраните анонимните коментари. Който иска да изкаже мнение - да се регистрира и да отговаря за думите си. В повечето информационни сайтове в Европа коментирането изобщо не е разрешено.

Неомарксист, който мрази свободата на словото, нали?

Тез дето много обичат лакираните маймуни, дъщерите им да се омъжат за такива и да им лапат черните ланги. После ще четата на внуците си, 'Чичо Томовата колиба' и 'Десет малки негърчета'

Защо само чернилки? Какъв е този расизъм срещу белите футболисти?

Не виждаме расисти но има адски много когато са анонимни? Страх тресе лозето а? Понеже всички нормални българи не мразят някого само заради кожата му. Ние в България можем да мразим турци и цигани... Но ако сравнявате циганите с чернокожите...си оставате прости малоумници. Все едно да сравниш Китаец с Японец

Това е коментар от един от гордите ви расисти в тоя сайт. Точка по въпроса...тука обитават най простия българофашистки народ

В академичен смисъл, не е бил никакъв расист, ами е бил антисемит, бе, глупендер. Семитите са част от бялата раса. И ти обясних вече - Хитлер не е бил фашист, а националсоциалист.

Замълчи най добре. От нищо не разбираш. Величай си там Хитлер анонимно ама мълчи че се излагаш

Трай, бе, бот. Ходи лапай негърски чепове, за да се успокоиш.

10 негъра, барабар с Йошко и Антоан... Боже мили!...

горд последовател на Хитлер

Толкова си елементарен, че чак започвам да подозирам, че си бот на чатджипити...

Си горд Хитлерист. Да не забравиш да си кажеш Хайл Хутлер

Десет малко негърчета - по Агата Кристи, въпреки, че и на този роман му смениха името с политкоректно, май...

Чернокожи са от Нигерия ама от къде да знае простия хитлерист

Ти излизаш с тезата, че всчики негра са от Нигерия. То има и съседна държава - Нигер, ха, ха, ха. Негри има и от Конго, има и от Мали, има и от Сомалия, тъпчо... Общото е, че всички са от Африка. Тъмнокожи има много и в Бангладеш, само дето те са индийци, има и в Австралия, ама те са аборигени. Много си тъп, завалията...

Ти си расист а съм простия... Как се получава това...само Хитлерист знае

Расите са факт, бе, просто момченце недъгаво. Изтърка си и досади с тоя ти хитлеризъм. Колкото си елементарен, два пъти повече си досаден.

иска децата му да изглеждат като него. Това не е расизъм, а генетично унаследена принадлежност към определен вид. Да сте чували маймунски видове да се кръстосват, или харества помежди си? Доколково виждам, повечето хора са произлезли именно от тях.

Не ми се мисли за децата на Гущеров и Гущеровица в такъв случай.....:))))

Ужас! Сексапилни казвате... Като видя такъв манго с виснала долна челюст и ми се обръщат червата

Че човека се кефи на нещо и камерата го е хванала в точно този момент...ама ти сигурно си мислиш че той нон стоп върви така нали? Толкова си тъп/а

Не се напъвай толкоз. Изглеждат си като невменяеми. Коментираме сексапилната статия, която е тук за дад генерира малко хейт, трафик към дир-а и т.н. Виж сексапила вече...идва с интелекта. А кой колко е тъп/а си личи от първосигналната агресия ;) Стегни се малко!

Промиването на мозъците на мисирките да приемат елементи от третия свят. Гнусота!

Ха, ха, 90% маймуни и джагали... с бели жени. Запада Европа е свършена.

Горд последовател на Хитлер а? Гордей се и гледай скоро да се застреляш

Умен си като милиционера от вица за логиката и за рибките. Хитлер е бил циркаджия, който постила дебела и меко за сегашния окончателен крах на Европа.

Ей, глупак, Хитлер не е бил расист, ами супремасист. Според расовата теория, евреите принадлежат към бялата раса, а пък руснаците - хептен. Самият Хитлер никога не е бил фашист, бе, глупендерче. Бил е националсоциалист. Фашист е бил Мусолини. То, бива, бива, да сте елементарни и невежи, ама прекалявате.

Вече почнахте да променяте историята а? Хитлер не бил расист.. Добре фашаго...както ти приляга на теб

Бил е преди всичко антисемит, бе, нещастник необразован и неначетен! Семитите са част от бялата раса, тъпчо...