Неделя Щонова е големият победител в Dancing Stars

Водещата и партньорът й Наско Месечков успяха да надвият конкуренцията и да вдигнат купата

Обратно в новината

Коментари - Неделя Щонова е големият победител в Dancing Stars | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Д-ре, не ви ли е срам от тази нагласена победа - и Дара , и Натали са по-добри от вас, но парите и лобитата на бизнеса доказаха, че в нашата страна винаги ще е така.Деца доказвайте се в белите държави, талантливи и борбени сте!

Малеее, Дара щяла да танцува в някой професионален театър на Бродуей. Така каза Илиана Раева

Би могла, ако получи ангажимент.

танцуваха добре, но Натали беше най-очарователна.

Неделя Щонова - големият победител, но дребна душичка! Показа на по-младите от нея как се постигат целите в милата ни България!

От самото начало всички тикаха Дара, добре че накрая хората я отрязаха. Явно този път резултатите не са били манипулирани.

от коментарите. Не знам откъде го измислихте това.

Защо не са честни в избора за шампион? Дара е уникална, прецакаха я...

са и само силиконите.

Победителка трябваше да е Дара.

да, и аз съм за Дара, която през цялото време се представяше изключително!!!

От самото начало всички тикаха Дара, добре че накрая хората я отрязаха. Явно този път резултатите не са били манипулирани.

рано е сложила силикона, нека дойде на годините на щоновица.

Щонова не е за първата място.

тя и за второто не е. натали също танцуваше сто пъти по-добре!

прекали със сълзи, сополи и цалиФки. Бетер Холивуд стана. М'ноо чюФствително племе, Боливуд.

Щонова я караше само на поддръжки от партньора си, не танцуваше, кой знае какво. Вижда се, че много се вълнува, но не беше за първо място. Дара беше далеч по- добра от нея.

Кой гледа шитни?

Ами да сте гласували за другите две двойки, а не да се циганьосвате за 1,20 за смс Гледам тук плювате по Щонова, че била лицемерка, развратница и т.н. Все пак е интелегентна и достойна жена, дала две деца на тази дърржава

Тука се оценяват ТАНЦОВИ УМЕНИЯ.

финалистки танцуваха прекрасно и всяка от тях заслужаваше купата. Д-р Щонова превъзхожда като личностни постижения. Тук даже възрастта ѝ е плюс. Имала е време да развие талантите си. Достойна за възхищение успяла жена. Дир, защо ме блокираш?

че това е конкурс за личностни постижения.

защото не четеш с разбиране. На това се казва функционална неграмотност.

Народът е мъдър. Лекарката победи силиконките

но все пак си прав.

Много се смях, когато слушах оценките на т.н. жури. Членовете, женската част, сигурно страдат от папагалска болест.

Докторката заслужено спечели. Силиконките като станат на 50 + год. , какво ли ще представляват ?

И как разбра коя е силиконка ? Това не е състезание по акробатика, за да гледаме само премятаници. Дара танцува прекрасно и г-жа Раева направи най коректния коментар за нейното представяне!

В Неделя

Как можах да го пропусна тоя реалити формат?!

писна ни от чуждици. Колко по-добре звучи: Танцувай с мен - едностаен !

кво му е лошото на танцуващи звезди? или както във филма - с вълци?

Дара беше номер едно

Най -сложните поддръжки бяха именно изпълнени от Щонова.Евала!!!Честито на победителите!

Нито Дара, нито Натали са ми симпатични, обаче превъзхождаха в пъти Щонова. И трите са красиви жени, но в танците младото си е младо. И не, че жените на 50+ не могат да са красиви и сексапилни. Но няма нищо по-отблъскващо от жена, която всячески се опитва да се прави на млада. То не бяха шпагати, голи баджаци и какво ли още не. Изключително ми падна в очите докторката. Превзета моралистка, а всъщност злобна и изключително конкурентна. Да не говорим, че Ергенът и Папи Ханс имаха място на финала. Ивет - страшна симпатяга, ама въобще не биваше да стига толкова напред. Абе, що ли гледам телевизия и аз

Дори Ивет беше по- вдъхновяваща от превземките на д-р Щонова! Нищо лично, но като чета коментарите, поне 70% са за Дара и Джими...Как тогава "публиката" определи друг победител?!

Много точно казано.Д-р Щ. имаше голям късмет с този мн добър партньор,но прекомерното говорене и фамилиарничене с жури и участници беше прекалено.

Щонова и Наско ми причиняват физически дискомфорт да гледам и слушам. Еднакво досадни. Бяха ги избрали за победители още миналата неделя като са били в 120 минути. За мен Дара и Натали бяха в победителите

колеги с блокирани като мен външни статични адреси на рутерите. Предлагам да заведем колективен съдебен иск срещу дир.бг за дискриминация. Не е наша вината, че сайтъ на дир.бг позволява коментари под рубриките си. Ако сме използвали нецензурни или неподходящи изразни средства то модераторите имат право да ни трият коментарите. Но да ни блокират адресите е дискриминация. Затова Ви призовавам да се обединим и да си потърсим прават чрез Българския съд, както и обезщетение за причиненото ни неудобство в заобикалянето на некадърните им мерки за незаконна цензура. Така е то....

само да добавя, че напоследък има някаква нова дирска шашма. пишеш на чист български с кирилизирана клавиатура, но ти изхвърлят мнението с много строга червена забележка "тук се пише само на български". брей, брей! интересно, дали ще мине, ако сложа шрифт с китайски йероглифи?!

Щонова ужас. Гласували са само “лелки” които искат да са на нейното място и да изглеждат като нея , но не могат. Идеята е да не изпусне последният влак . И Дара и Натали бяха в пъти по добри . Не разбирам защо в предаването през цялото време има жури , а накрая победителя се определя от лаици “лелки”?

Аре стига с тая ебла Неделка дето се превъзнася и се преструва на света вода ненапита. Омъжила се за дедо си па после се оножда безспирно с чужди мъже докато проповядва морал. Гадно ми е да я гледам , понеже от демагогията по-омразно нещо няма! Катър с катър!

имате в маалата.

Същата история като на изборите за парламент- малцина идиоти избират идиоти, които да решават съдбата на нормалните шушумиги, които са за гъби по това време. Дара е истинският победител!

ами, като не гласуваме за нещо наистина читаво, става така-я неделя, я ппдб. само че, неделя утре ще я забравим, че е "победителка", а ппдб разкатаха фамилията на държавата. п.п. браво, дара! браво, натали! бяхте невероятни в танците! съжалявам, че ПАК стана така-хубава работа, ама българска...

И как точно са разкатали П.П страната? Имайки предвид с каква жестока опозиция се борят и трябва да чистят л*а на правителствата от 44-та досега. Не ги защитавам, но нека сме обективни.

С недостатъчните си гласове БСП, ИТН и Възраждане са всичко друго, но не и жестока опозиция.

В този сайт са фенове на Израждане. Същите които искат да живеят на купонна система и да ядат банани един път в годината докато диктаторът им живее в палат. Важното е че няма да ги има лошите “джендъри”, всемогъщият Сорос ще е мираж и ще си живеят спокойно практикувайки “семейните ценности” включващи редовен бой, изневери с любовници и гледане на порнография. Ако пък България се “анексира” от техния “спасител” ще са още по-доволни. Все пак те са истински “патриоти” развяващи руски знамена и кланящи се на измислени “освободители”. Май имаше диагноза наречена шизофрения за подобни индивиди и лошото е че не са никак малко.

точно така, ОБЕКТИВНО! -огромен външен дълг и вътрешен дефицит -спрени абсолютно всички важни строежи -погром върху всички институции и невероятно опростокиряване на всякакъв политически разговор -медии тип "работническо дело" в прокопиевски вид -ежедневни скандали от всякакъв тип, включително вулгарии от парапетен тип и разходки до солун с държавен самолет -невероятна шуробаджанащина и калинки, но "наши" калинки, че и направо торни бръмбари -ловешки коли, джемкорпове, боташи, чаталджи, пудели (не фотошопнати пудели! ) и квот се сетиш -фалшификации, като се почне от конституционната лъжа и се стигне до подписите за корал -международно неуважение към страната ни. има си хас-да не са кьорави и да не виждат с какви дебили трябва да се срещат, още като пратиха на ердоган заголените кокони от пп-то или кирчо да се разхожда с чаша уиски по европарламента -хърватия влезе в чакалнята с нас. сега е и в шенген и еврозоната... -за дивотиите в софия да пиша ли?! -............ и още, и още, и още! п.п. девиантите ппдб са ясни. много некадърни, много зли, много алчни. ами тия, които ги оправдавате и ги гласувате, какви сте????!!! п.п.п. да вляза в темата на статията. браво, дара! браво, натали! - -